با سلام
از راهنماييه كاملي كه كردي متشكرم
ولي من قبلا اين كارها رو كردم و بعد از نابودي گوي ها نه دمو نشون ميده و نه پروفسور مياد پايين
اگه ميتوني سيو گيم رو بذارم و برام رد كن و اگه نميتوني از راهنماييت ممنونم
با تشكر
Printable View
با سلام
از راهنماييه كاملي كه كردي متشكرم
ولي من قبلا اين كارها رو كردم و بعد از نابودي گوي ها نه دمو نشون ميده و نه پروفسور مياد پايين
اگه ميتوني سيو گيم رو بذارم و برام رد كن و اگه نميتوني از راهنماييت ممنونم
با تشكر
سیو گیم را بزار
اگه بشود در رپید شیر بزار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزاری خوب می شود
سلام
شانسي شانسي و به طرز وحشتناكي تخيلي بعد از تركوندن گوي ها يه دمو نشون داد وتونستم ولف رو بكشم و برم مرحله بعد
ازت ممنونم
من كه ديگه نميخوام ولي اگه سيو رو لازم داري برات بذارم
با تشكر
يكي ميتونه بهم بگه بازي چند تا مرحله داره؟
5 تا Mission اصلی.نقل قول:
سلام
توي اون مرحله كه يه هليكوپتر بهم حمله ميكنه و دختره رو بستن
بايد چكار كنم
بایدموشک انداز که تو همون منطقه است بر داری و هلیکوپتر را بزنی.نقل قول:
نه نمی خواهم متشکرم 2 و یا 3 تا بازی اکشن خوب که خودت پسندیدی برام معرفی کننقل قول:
نقل قول:
7 و یا 8 بار باید با موشک باقدرت سمت راست ماوس بزنی هلیکوپتر را
دستت درد نكنه
درضمن اسم بازي ميخواستي كه من از بازي زير بيشتر خوشم اومده
manhunt
آقا من توي مرحله 5 كه همراه دختره هستم گير كردم
به يه در ساختمون رسيدم كه 3 تا قفل داره و فقط يه دونه از اين چيزاي قرمز كنار در هست
وقتي فعالش ميكنم فقط يه قفل باز ميشه وبعد از چند لحظه بسته ميشه
اون دور و بر چيز ديگه اي هم نبود كه با تلپورت برم بقيه قفل ها رو باز كنم
كمك كنيد ممنون ميشم vitamin2002 و بقيه كاربران p30world
اگر تونستی یه عکس بزار از صحنه
ولی فکر کنم در جایی گیر کرده ای که یه کمی بالاتر نگاه کنی منضور در بالای در 2 تا کلید دیگر است شاید هم تو نمی توانی ببینی چون در نزدیک در هستی و دید کامل نسبت به بالای در کاملا نداری 4 و یا 5 متر از در دور بشو می بینی بالای در یه محوطه سکو مانند است در دیوار آنجا کلید است که با teleport که خودتم می دانی باید پشت سر هم teleport 3 مرحله ای انجام بدی که کلید ها بسته نگردد
اگر تونستی یه عکس بزار از صحنهنقل قول:
ولی فکر کنم در جایی گیر کرده ای که یه کمی بالاتر نگاه کنی منظور در بالای در 2 تا کلید دیگر است شاید هم تو نمی توانی ببینی چون در نزدیک در هستی و دید کامل نسبت به بالای در کاملا نداری 4 و یا 5 متر از در دور بشو می بینی بالای در یه محوطه سکو مانند است در دیوار آنجا کلید است که با teleport که خودتم می دانی باید پشت سر هم teleport سه مرحله ای انجام بدی که کلید ها بسته نگردد
سلام
دوباره مزاحم شدم ولي فكر كنم آخرين پرسش من درباره بازي باشه
من تو مرحله 5 اون يارو كه يهو به يه چيز آبي رنگ تبديل ميشه كشتم ولي هر كاري ميكنم اون كه شبيه اهريمن هست و آتيش ميزنه رو نتونستم نابود كنم
نزديك 5 دقيقه بود داشتم با اسلحه پلاسما ميزدمش
لطفا كمك كنيد.
با تشكر
دیگر به پایان بازی رسیده ای 2 نکته را باید بدانی 1) دیو اول را باید بکشی 2 ) زحمت نکش که دیو دوم را بکشی چون نمی توانینقل قول:
برای کشتن دیو دوم 3 کار باید انجام بدهی که قبل از توضیح مختصر توضیح در مورد دیو بدهم
دیو را با سلاح مسلسل و آن هم با قدر سمت راست ماوس بزن بعد از زدن مکرر دیو برای تجدید نیرو به زمین می نشیند که این نشستن در روی زمین به تو 10 ثانیه فرست می دهد تا آن 3 کار را انجام بدهی
1 ) در محوطه ای که دیو است در دور تا دور آن محوطه 3 تا کامپیوتر مانند است یکی از آن 3 تا سبز رنگ و 2 تای دیگر قرمز رنگ است پس باید در آن فرصت 10 ثانیه ای بروی به سوی آن کامپیوتر سبز رنگ و در روی کامپیوتر کلید e را بزنی تا عملیات در کامپیوتر انجام دهد فقط مواظب باش تا دیو از زمین بلند نشود چون در آن موقع ممکن است جان تو در 4 ثانیه کمتر شود و بمیری برای این منظور توصیه می گردد قبل از رفتن به سوی کامپیوتر save بکنی
حالا بعد از انجام عملیات در روی کامپیوتر یک دمو نشان خواهد داد که یک گوی بزرگ از وسط محوطه و از بالا آویزان خواهد شد ( که این گوی را در داخل هواپیما اگر یادت باشد می خواستی از هوا بندازی به زمین ) حال در همان دمو خواهی دید که یک سکو مانند برای رسیدن به این گوی باز خواهد شد که باید بروی به طرف گوی و در روی گوی کلید e را بزنی ( در این قسمت که به سمت گوی می روی قبل از رد شدن از سکو و رسیدن به گوی باید دیو را با سلاح بزنی تا برای تجدید نیرو به زمین بنشیند اگر این کار را نکنی زود خواهی مرد )
2 ) کار های گفته شده را برای کامپیوتر دوم که بعد از عملیات اول روشن شده انجام داده باز یک سکو باز می شود
3 ) کار های گفته شده را برای کامپیوتر سوم که بعد از عملیات اول روشن شده انجام داده باز یک سکو باز می شود
بازی تمام می گردد کمی توضیح بلند شد ولی خواستم توضیح کاملی بدهم
اگر نتوانستی کامپیوتر ها را پیدا کنی و یا نتوانستی بروی بگو تا save آخرین ثانیه یعنی زمانی که باید یک دگمه یعنی e را بزنی برات بزارم
از راهنماييهات ممنونمنقل قول:
بدون تو نميتونستم بازي رو تموم كنم
از كمك هايي كه كردي متشكرم
ولي خودمونيم دموي پاياني باحالي نداشت
منم با تو موافقم دموی خوبی برای پایان بازی نداشتنقل قول:
من داخل اون مرحله که چند تا ستون لیزری دارن پشت سر هم میان جلوم گیر کردم. لطفآ کمکم کنید.:19:
سلام
موقعی که اون ستون داره میاد بطرفت باید دور اون ستون رو نگاه کنی و با اسلحت به اون مثلث قرمز رنگ شلیک کنی تا اون ستون ها بشکنن
من این قسمت بازی گیر کردم لطفا کمک کنید.
عکس از جایی که ...
کد:http://i19.tinypic.com/4lh8idk.jpg
با سلامنقل قول:
ببين عزيز دل برادر
هر كدوم از اون درهاي قرمز 4 تا پايه دارن . پايه ها رو كه بزني درها برداشته ميشن
بعد ميري توي اون سلولها يه چيزهايي شبيه فلكه آب روي ديوار هست بايد اونها رو باز كني
و در آخر اون دري كه عكسش رو گذاشته بودي باز ميشه فقط مواظب باش نكشنت .
كدهاي بازي چند صفحه پيش بود اين هم ترينرش :
به اين صفحه بريد و 01 mirror رو بزنيد تا فايل دانلود بشه
حجمش هم 337 كيلو بايته ...
به درد ميخوره .
لينك :کد:http://dl.gamecopyworld.com/?d=2007&f=inferntrncal-ch!zip
ممنون namber_one جان :11:نقل قول:
قابلي نداشت اگه بازم كمك خواستي در خدمتيم ... :40:
[SIZE=\"2\"]Infernal يا شيطان صفت نام عنوانيست که توسط استوديوي گمنام metropolis ساخته شده و توسط 2 کمپاني به نام هاي eidos و playlogic براي pc منتشر شده است.[/SIZE]
8.6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Graphics [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Sound [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Gameplay [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Value [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Tilt [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[SIZE=\"2\"]داستان : [/SIZE]
[SIZE=\"2\"]Infernal ، یک داستان ساختگی و فانتزی در رابطه با بهشت و جهنم را به تصویر می کشد . در این بازی گروه های جهنمی با گروه های بهشتی در یک دنیای مدرن و خیالی در حال جنگ هستند . قهرمان این بازی Ryan Lennox نام دارد . او یک از بهترین ماموران CIA بوده است و برای EtherLight یعنی سردسته ی گروه بهشتی کار می کرد و در حل کردن مشکلات و انجام ماموریت های مختلف و خطرناک نیز توانایی زیادی داشته و دارد . اما روزی او توسط همکارانش در CIA به خاطر دلایلی مبهم مورد هجوم قرار می گیرد و در نتیجه Ryan مجبور به فرار از دستشان می کند . او توسط Lucius Black با فردی به نام Abyss یعنی سردسته ی گروه جهنمی معرفی می شود و Ryan بعد از مشاهده ی رفتار غیز منتظره ی گروه CIA با او و اخراج از گروه EtherLight تصمیم می گیرد که با Abyss ملاقات کند . بعد از ملاقات این دو با یکدیگر ، Abyss پیشنهاد عضویت در گروه جهنمیش را به Ryan می دهد و Ryan نیز با شک و تردید این پیشنهاد را می پذیر و سپس Abyss نیرویی به اسم Mana را به او می دهد و Ryan به وسیله ی این نیرو می تواند دشمنانش را از پای در آورد ، برای لحظه ای ناپدید شود و همچنین می تواند در یک زمان بسیار کوتاه به نقطه ای دیگر منتقل شود . اکنون Ryan علاوه بر وظیفه ی کشتن افراد گروه بهشتی سر دسته های آن ها ، می خواهد بداند که چرا EtherLight او را از گروهش اخراج کرد و چرا Abyss او را برای عضویت در گروهش انتخاب کرد . در طول بازی هم Luciuc Black که یکی از زیر دست های Abyss هست ماموریت ها را به او می دهد او را راهنمایی می کند . اما جالب اینجاست که بدانید گروه های بهشتی در این بازی چه کارهایی را انجام می دهند . آن ها در این بازی می خواهند تمام انسان های بدکار را از روی زمین پاک کنند . آن ها همچنین با استفاده از انرژی خورشید گرفتگی و ماه گرفتگی ماده ای ساخته است که به وسیله ی آن ، ذهن انسان ها را پاک سازی کرده و از آن ها افرادی خوب و با ایمان بوجود می آورند .[/SIZE]
[SIZE=\"2\"] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SIZE]
[SIZE=\"2\"] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SIZE]
[SIZE=\"2\"]Graphic:
گرافيک اين بازي واقعا فوق العاده هست و داراي افکتهاي بصري بسيار چشم نوازيست.
نور پردازي فوق العاده ، بافت هاي با کيفيت ، لبه هاي نرم ، frame rate بسيار مناسب(بر روي سيستمهاي متوسط هم با کيفيت خوبي اجرا ميشه)
گرافيک محيط واقعا فوق العاده هست .
بارش برف ، دود ، انفجار ، همه و همه عالي هستند.
با وجود اين گرافيک خيره کننده infernal در يک سيستم متوسط بسيار روان اجرا ميشود و اين يک حسن براي بازيست.
فيزيک و گرافيک infernal جزء بازيهاي نسل بعد به حساب مياد زيرا فيزيک اين بازي بر پايه ي ageia ميباشد که فيزيک فوق العاده طبيعي را به وجود آورده است.
در بين مراحل هم فيلم هايي پخش ميشه که با گرافيک خود بازي درست شده.
موزيک و صداگذاري :
موزيک شيطان صفت کاملا هماهنگ با بازي ميباشد و هيجان خوبي را به وجود مي آورد و ضرب آهنگ خوبي دارد.
صداگذاري نيز با ظرافت خاصي کار شده ، به عنوان مثال : صداي اسلحه ، انفجار ، محيط و ... همگي عالي و حرفه اي هستند.
ولي يکي از مشکلات بازي اينه که دیالوگها با لب زدن شخصيتها همخواني ندارد.
کيفيت ديالوگها فوق العاده هست.[/SIZE]
[SIZE=\"2\"]Gameplay :
انعطاف پذيري بالا : ميتوانيد به اطراف بپريد و به ديوار تکيه بدين و ...
با نگه داشتن کليک سمت راست ميتوانيد از نيرويي که داريد استفاده کنيد که قدرت سلاحتان چند برابر ميشود.
نوآوري infernal که براي حل معماهاي ساده ي اين بازي هم بکار ميرود : با زدن q براي چند ثانيه ميتوانيد خودتان را به نقطه اي ديگر منتقل کنيد و سپس دستگاهي را از کار بياندازيد يا دري را باز کنيد و ...
کنترل بازي بسيار ساده و روان است و هيچ مشکلي ندارد.[/SIZE]
[SIZE=\"2\"]در پايان اين بازي فوق العاده زيبا را به همه پيشنهاد ميکنم و مطمئن باشيد ارزش بارها بازي کردن را دارد.[/SIZE]
از اطلاعات كاملت ممنون
تو این مرحله باید دقیقا چیکار کرد من هرچی میرم جلوی درها درها بسته میشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://server5.pictiger.com/img/1256864/picture-hosting/inf.jpg
منم این بازی رو خریده بودم ولی به دلیل گرافیک پایینم XFX fx5200 نتونستم بازی کنم البته مرحله اول ودوم رو تموم کردم به دلیل گرافیک پایین خیلی بازی وحشتناک بود و هی وسط بازی سیستم هنگ می کرد
ببين danijon
بايد بري گوشه ساختمون (همون ساختموني كه عكسشو گذاشتي)
اونجا در دو طرف جعبه هايي هست كه وقتي به اونها شليك كني منفجر ميشن و كارت راه مي افته
خیلی بازیش باحاله من که گرفتیم وخیلی هم حال کردیم خلاصه بازیه واقعا عالی هستش هرکی نگرفته بگیره
با این سیستم اجرا می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
cpu:2.8ghz
ram:1gb
graphic:nvidia geforce 6200 256 mb
به احتمال 99% باید اجرا بشه
بله با اين سيستم اجرا ميشه ...
اقا این دکتر ولف چقدر سخته من گویها رو که میشکنم هیچ اتفاقی نمیوفته؟
اقا سیو بعد از پرفسور رو بزارید لطفا
ببين من هم نميتونستم پروفسور ولف رو بكشم
بارها گوي ها رو شكستم ولي اتفاقي نيفتاد تا بالاخره تونستم
بايد گوي ها رو ببري بالا و ول كني تا بيفتن و اون وقته كه پروفسور از اونجا مياد پايين
بايد بارها سعي كني تا بتوني چون ااآن سيوش موجود نيست