نقل قول:
ما در پچ ريبورن هم usa airforce داريم و هم usa helicopter . اتفاقا هواپيماهاي supersonic در airfoce تقويت شدند.
در مورد china هم بايد بگويم كه شايد از نظر هوايي كمي ضعيف ياشه و از نظر زميني قويترين نيرو ها را دارد
Printable View
نقل قول:
ما در پچ ريبورن هم usa airforce داريم و هم usa helicopter . اتفاقا هواپيماهاي supersonic در airfoce تقويت شدند.
در مورد china هم بايد بگويم كه شايد از نظر هوايي كمي ضعيف ياشه و از نظر زميني قويترين نيرو ها را دارد
کلا قویترین نیروهای زمینی مربوط به ارتش های چین هستند.
چين و gla مخصوصا gla benladan كه ديگه دهن سرويس مي كنه چون همه تانك هاش قبلا upgragr شدند و scorpian هايش دو تا موشك مي فرسته
اقا منم می خواهم کسی لینک این ریبون رو نداره من می خواهم دانلود کنم
پس چرا تو لیست کشور های من USA Airforce نیست...(عکس پایین )نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
GLA Teror Leader Binladan رو کسی نمیتونه در مسابقات رسمی بر داره چون از پچ های دیگه اضافه شده.
همچنین Dictator Sada Husien هم این وضعیت رو داره.
باید از سه تیم اصلی در Zero Hour انتخاب کنی عزیز دل.
نقل قول:
عزيزم usa airfoce را از اون قسمت نمي توني پيدا كني اين جنرال در كنار جنرال هاي usa superweapon و usa laser است . من تعجب مي كنم كه چرا قبلا نديدي
حرف شما درست .اما كي مي خواهد تو بازي هاي رسمي شركت كند.الان هر جا كه بري پچ ريبورن را نصب كردن و اگر بلد نباشي با جنرال هاي جديد كار كني حسابي ضايع ميشينقل قول:
شما حتما PATCH نصب کردی عزیز دل برادر.
لطفا پتچ را پاک کن تا همون زیرو هار رو بتونی بازی کنی.
هر وقت هم خواستی پتچ نصب کنی سعی کن Contra Patch رو نصب کنی و USA Laser رو نصب کن و تانک هاش رو ببین چین ؟
یک تانک به نام Omega Canon داره که قیمتش هم 5000 است و به تنهایی میتونه 20 تا Overlord ارتش چین رو بزنه.
البته GLA Demol هم کامیون های انتحاری داره که دو برابر یک بمب اتم ارتش چین قدرت داره.
من هم جنرال یک هم جنرال دو (ZeroHour) هم پچ ریبورن هم پچ کنترا رو بازی کردم.نقل قول:
عزيزم usa airfoce را از اون قسمت نمي توني پيدا كني اين جنرال در كنار جنرال هاي usa superweapon و usa laser است . من تعجب مي كنم كه چرا قبلا نديدي
توی پچ ریبورن USA Helicopter جایگزین USA Airforce شده... وقتی پچ ریبورن رو نصب کنی توی لیست
کشورهات نیرویی به نام USA Airforce پیدا نمی کنی...نیروی USA Airforce توی Generals Zero Hour هستش که من
قبلا بازی می کردم اسم جنرالشون همGranger که من علاقه ی خاصی بهش دارم.(اواتار خودت)من از پچ کنترا زیاد خوشم نیومد...کشورها خیلی تغییر کردن...اتم USA Airforce خیلی ضعیف شده...GLA هانقل قول:
هر وقت هم خواستی پتچ نصب کنی سعی کن Contra Patch رو نصب کنی و USA Laser رو نصب کن و تانک هاش رو ببین چین ؟
یک تانک به نام Omega Canon داره که قیمتش هم 5000 است و به تنهایی میتونه 20 تا Overlord ارتش چین رو بزنه.
کلی تغییر کردن.اصلا ساختمون بیس ندارن بجاش کامیون گذاشتن...
این تانکی هم که شما می گی قدرتش خیلی زیاده اما هم سرعتش کمه هم خیلی ضعیفه...با سه چهار تا ار پی جی می ترکه...تو نمی تونی باهاش راش کنی...چون اگه بزننش 5000 ضرر کردی...
[quote=S@eid;942561]من هم جنرال یک هم جنرال دو (ZeroHour) هم پچ ریبورن هم پچ کنترا رو بازی کردم.
توی پچ ریبورن USA Helicopter جایگزین USA Airforce شده... وقتی پچ ریبورن رو نصب کنی توی لیست
کشورهات نیرویی به نام USA Airforce پیدا نمی کنی...نیروی USA Airforce توی Generals Zero Hour هستش که من
قبلا بازی می کردم اسم جنرالشون همGranger که من علاقه ی خاصی بهش دارم.(اواتار خودت)
خب فكر مي كنم عكس پايين درك محكمي باشه. كه usa airforce در پچ ريبورن وجود داره
همانطور كه ميبيني در رديف پايين در ست در وسط general Granger است و بالا هم جنرال هاي اضافه شده است
راستي تو مطمئني ريبورن بازي مي كني . ما آخه تو ريبورن GLA Rogue ندرايم
اين جنرال تو عكسي كه آپلود كرده بودي بود
ایول مال من ریبورن "ورﮊن 5 " هستش اما مال شما ورﮊن 4....
برای همین بود که یه سری کشور شما داری که من ندارم...
خب حالا ورژن 5 چند تا ژنرال جديد داره؟
اگه مي شه سايت دانلودش رو بذار(البته اگه داري) واگرم سايت دانلودش را نداري و وقتت پر نباشه لطف كرد براي بچه ها آپلود كن تا همه بتونن استفاده كنن
من خودم بعضي پچ ها مثل matrix , ..... را بازي كزدم كه همشون مزخرف بودن
من تا به حال فقط از ريبورن خوشم اومده
سلام
راست میگه منم می خواهم
یکی جوانمردی کنه اپلود کنه یا حداقل یه لینک دانلود بده
برو به لینک زیر هم چندتا عکس از محیط بازی هستش هم لینک دانلود...نقل قول:
خب حالا ورژن 5 چند تا ژنرال جديد داره؟
اگه مي شه سايت دانلودش رو بذار(البته اگه داري) واگرم سايت دانلودش را نداري و وقتت پر نباشه لطف كرد براي بچه ها آپلود كن تا همه بتونن استفاده كنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی این پچ 12 تا جنرال داریم تقریبا همون 12 تا جنرال Zero هستش با مقدار زیادی تغییرات...
سلام
مرسی دارم دانلود میکنم
40 مگ یه نیم ساعته دیگه
مرسی سعید جان . فقط قبل از دانلود بگم اگه اینو نصب کنم میتونم دوباره آنلاین بازی کنم ؟
نمی دونم ولی فکر کنم یه جا شنیدم که برای انلاین بازی کردن نباید پچ نصب کنید...نقل قول:
مرسی سعید جان . فقط قبل از دانلود بگم اگه اینو نصب کنم میتونم دوباره آنلاین بازی کنم ؟
تا نظر دوستان چی باشه...
سعید جان میدونم به پچ نیاز داره . خودم همون پچ رو نصب کردم و دارم . آنلاین هم میتونم بازی کنم . خواستم ببینم اگه اینو روش نصب کنم مشکلی ایجاد نمیشه . کسی نمیدونه ؟
نقل قول:
دز بازی گروهی اگه چند نفری بازی کنین و چند تا هلیکپتر اون رو پشتیبانی کنند خیلی راحت به مقصد میرسه
اگه حتی جلوی بیس هم بترکه خیلی صدمه به حریف میزنه و چند دقیقه هیچ سرباز و آر پی جی زنی نمیتونه از اونجا رد بشه.
در این پتچ ارتش USA Syberentic قویترین راش سریع رو داره. عزیز دل.
نقل قول:
بستگي داره كه طرف مقابلت همون پچ را داشته باشه يا نه.اگه همون پچ باشه ممشكلي ايجاد نمي شه ولي اگر نباشه 100 درصد مشكل پيدا ميشه
از عزیزان دل درخواست میگردد که هر کسی لینک مستقیم از آخرین پتچ را دارد قرار دهد.
نقل قول:
خب من بهت توصيه مي كنم كه پچ ريبورن 4 رو بگيري. ريبورن 5 را بازي كردم ولي زياد ازش خوشم نيومد چون جنرال هاي اصلي را حذف و جنرال هاي تازه را جاش گذاشتن(يعني فقط 12 تا جنرال هست)
توي ريبورن 4 علاوه بر جنرال هاي اصلي 9 تا جنرال جديد گذاشتن(يعني 9+12جنرال داره)
ممنون جنرال جان . پس بهتره که نصب نکنم .
آره ریبون 4 بهتره .