در ضمن اون نرم افزاری که گفتم برای نوکیا هست ولی فرمتش sis هستش من دنبال java می گردم
Printable View
در ضمن اون نرم افزاری که گفتم برای نوکیا هست ولی فرمتش sis هستش من دنبال java می گردم
عزیز دلم،نقل قول:
چرا عصبی میشی؟
می دونم که گشتی و پیدا نکردی ولی به خدا تقصیر ما نیست. من نمی تونم تاپیک هایی که می خوام رو مهم کنم واسه همین این تاپیک پایین افتاده بود.
ایناهاش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی.
ضمناً دوستان اگه کسی بازی جدید داره توی تاپیک مخصوص بازی لینکش رو بزاره تا تاپیک دوباره برگرده بالای انجمن.
مشکل از کم بودن بازیهای گوشی های سامسونگ نیست , مشکل اینه که نسبت به بقیه گوشی ها طرفدار کمتری داره (!) .
تازه با این وضعیت تاپیک نسبتا فعالی داریم , من که اصلا فکر نمیکردم سامسونگ اینجا تاپیک داشته باشه
نقل قول:
سلام شهاب عزيز ممنون از زحماتت
من همه اينكارا رو انجان دادم ولي موقع نصب برنامه يا بازي رو گوشي بابام كه دي 900 هست ارور مي ده
به نظرت بايد چي كار كرد راهي داره؟
ضمنا پيامگير گوشي بابام صدا ر وضبط نمي كنه يعني پيامهاي ديگران رو ضبط نمي كنه يه راهي بگيد يه كمكي كنيد:41:
در مورد پیامگیر توی اون جایی که مشکلت رو کامل نوشته بودی، توضیح کامل دادم.
ضمن اینکه شما بگو چیکار می کنی و مشکلت چیه تا بتونم کمک کنم. یعنی بیشتر توضیح بده.
نقل قول:
دوست عزيز من برنامه اپلودر و اون يكي و جادميكر رو نصب كردم البته جاد ميكر با بيشتر فايلهاي جار مشكل داره و جاد درست نمي كنه به هر زحمتي از يكي از بازيها جاد هم گرفتم و بعد مطمعن شدم كه موبايل به كامپيوتر وصله و در نهايت اون برنامه رو فعال كردم و با اپلودر هم فايل جاد رو انتخاب كردم تو گوشي كدها رو هم زدم بقيه كارها هم كردم ولي نشد اخه چرا
البته نمي خوام اذيتت كنم و وقتتو بگيرم عزيز بي خيالش:46:
نه بابا.
زحمتی نیست.
راستی، کنار فایل جد که درست کردی، باید فایل جر رو گذاشته باشی ها.
ضمن اینکه از بازی های تست شده استفاده کن که خودشون فایل های جر و جد رو کنار هم دارن.
کلاً اگه ناامید بشی، نمی تونی بازی نصب کنی. ناامید نشو. بیشتر تلاش کن.
سلام آقا شهاب راهی برای بستن بلوتوث گوشی هست
خیر عزیزم.نقل قول:
بهترین راه اینه که رودروایسی رو با طرف کنار بزاری و رک باشی.
سلامنقل قول:
سلام شهاب عزيز ممنون از زحماتت
من همه اينكارا رو انجان دادم ولي موقع نصب برنامه يا بازي رو گوشي بابام كه دي 900 هست ارور مي ده
به نظرت بايد چي كار كرد راهي داره؟
ضمنا پيامگير گوشي بابام صدا ر وضبط نمي كنه يعني پيامهاي ديگران رو ضبط نمي كنه يه راهي بگيد يه كمكي كنيد
منم دی900 دارم و اولش هم مثل شما این مشکل رو داشتم
تمام مراحل آموزش رو که دوستمون گذاشته رو دنبال کن فقط توی مرحله 9 کد شماره 1 رو وارد نکن یعنی #*536961# رو وارد نکن مشکلت حل میشه ولی بقیه مراحل رو کامل برو
ممنون دوست عزيزم ولي باز هم خطا در نصب رو ميدهنقل قول:
راستي گوشي باباي من از همون اول زبات فارسي هم داشت و مرحله 11 كه serial dawnload را ندارد و فكركنم گزينه دانلود با پورت را دارد آيا مرحله 11 منظور همين است؟؟
فعلا كه كار ما گيره شهاب كجايي برس به داد اين ناتوان:46:
ببینم،
کنار فایل های jad که توی آپلودر میاری، فایل jad وجود داره؟؟
بله دوست عزيز كنارشون جار هم هست ولي فايلهاي جار زيپ شده هستن و يكم برام مشكوكهنقل قول:
به هر صورت باباي من چند روزي اينجا بود و رفت و ديگه بي خيال شديم .......ناراحت نشين ولي سامسونگ هر چي كه روش از روز اول هست همونو بايد بسنده كرد چون واقعا سخته كه بدون دردسر روش برنامه اضاف كرد ...گوشيهاي نوكيا و يا پوكت پي سي ها مثل فرفره هر برنامه اي كه بخواي روشون نصب ميشه:46:
و همینطور مثل فرفره ویروسنقل قول:
من از ویروس گوشی میترسم , یکی از دوستام 7610 داره 10 روزه ویروس افتاده به گوشیش وقت نمیکنه بره درستش کنه .
خسته نباشی.نقل قول:
خب همین دیگه. باید اول اون فایل زیپ رو Extract کنی.
تنها مشکلت همینه.
salam agha shahab .man yek gosho x820 kharidam.on codhaie ke goftid roye goshie man javab nemideh chekar bayad kard.har goshi code makhsos be khodesho dareh.
444564654646
سوالتون رو یه جا مطرح کنید.
اینجا جواب دادم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از جوابهات . پس اگه ممکنه اون آدرس دانلود فیرمویر D820 رو بزارید تا من هم بگیرم .
راستی کابلشو از کجا گرفتی ؟
چقدر قیمت داره؟
من رفته بودم نمایندگی سامسونگ چمهوری یهسی کابل گذاشته بود که نمی دونست واسه چیه . اونا کابل چی بودن؟
قیمت این کابلها چقدره ؟
ببینم گفتین روی E900برنامه میشه راحت نصب کرد منظورم بازیه
خوب میشه توضیح بدید یعنی اگه راحته من این گوشی رو بگیرم اما اگه مثل بقیه مدلهاش کد می خواد مثلا E720 لطفا بگید تا کلاه سرم نره و همون از سری D مثلا D820بگیرم .اخه موندم بین این مدلا کیو انتخاب کنم کدومو جواب کنم . راستی از بازیهای خود سامسونگ هم ذارین منظورم اینه که چند تا بازیه جذاب از مدلهای قدیمیتر سامسونگ رو که روی مدلهای جدیدش نیست بذارین تا بشه ریخت رو گوشیهای ودل بالاتر مثل :Bobby carrot,GO Hamster و...
من چندتا بازی یا برنامه ای که تونستم روی گوشی سامسونگ P850 بریزم رو فقط نام میبرم البته فایلاشون رو دارم اما بلد نیستم اپلود کنم . خیلی از این بازیها مال گوشیهای سونی و یا نوکیا بوده که با کمک دوستان فایل جدش رو ساختم و ریختم و به خوبی عمل می کنه بازیها به این شرحند :zelde
DynomidKid
rumble2
tobitrilq
call of the land
racingFeverDeluxe
wweRaw
و برنامه ها : نقشه ایران .shopping list ,تقویم شمسیالبته همه بازیها به خوبی اجرا نمیشه بعضیها displayeش نمیخوره و صفحه بازی کوچکتره مثلا یا از این قبیل چیزا .اگه آپلود رو کسی یادم داد میزارم . هرجند اساتید زیادی هستند که نیازی به من نیست .
خواهش می کنم عزیز.
اینجا ما به همه نیاز داریم.
شما هم خودت جزو اساتیدی.
برای آپلود کردن هم باید به یکی از سایت هایی که فضای مجانی در اختیارت می ذارن بری و به راحتی فایلت رو آپلود کنی.
یکی از این سایتها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش که خیلی هم عالیه.
یه سر بزنی، خودت دستت میاد.
اگه سامسونگ رو می خوای بگیری که فریمور های تغییر داده شده رو روش نصب کنی، چند تا نکته:نقل قول:
1) دی900 بگیر که الان رو بورسه و چیزای جدید براش زیادتره.
2) فریمور های اینطوری، زبون فارسی ندارن.
3) اول از همه ببین کجا می تونی کابلش رو تهیه کنی یا کجا می تونی بدی برات فلش کنن. چون خود من هم توی همینش موندم.
کابلش رو پیدا نکردم و بی خیالش شدم. الان هم دی820 رو دادم به بابا و جرات نمی کنم دستکاریش کنم.
قیمت کابلش نهایتاً 8 هزار تومنه.
ضمناً اگه کسی پرسید، این گوشی ها بدون باکس (فقط با کابل فلش) فلش میشن. یعنی به باکس نیاز ندارن.
اون کابل هایی رو هم که میگی، تا نبینم نمی تونم بگم.
کابل فلش هم 2 نوعه. یه نوعش USB و یه نوعش Serial هست که باتری 9 ولت می خوره ولی کابل USB چیز دیگه ای لازم نداره.
حالا اومدیم کابل رو گیر آوردیم , چطوری میتونیم فیرمویر های جدید رو پیدا کنیم
توی سایت سامسونگ موبایل که چیزی ندیدم
فریمورش با من. شما چیکار دارید. شما کابلش رو گیر بیرید، من فریمورش رو میدم.
ایول اگه فیرمویر برای D900 که مشکل منشی تلفنی و اون مشکل امنیتی که بهت پی ام زده بودم رو حل کنه داشته باشی , کابلش رو از زیر سنگ هم شده میکشم بیرون
با سلام
من سه برنامه : Uploader و Jadmaker و Softickppp221 رو دانلود کرده و نصب کردم .
مشکل من اینجاست که در برنامه Softickppp221 موقعی که پورت مناسب رو در تب Bluetooth/serial انتخاب
کردم کلید Properties فعال نیست تا بقیه تنظیمات رو انجام بدم .
اين كابل فلش قيمتش حدود چقدره ؟
و دقيقا چه كاراي ارزش داري رو مي شه با هاش انجام داد؟
آقا شهاب بخونه!!!
و بقيه اگه دوست داشتن.
من با مدير سايت پيشرو سافت چت كردم براتون اينجا ميزارم آدرس سايت رو هم پايين گذاشتم:
mojtaba_redlife: salam
mojtaba_redlife: modir sait pishro?
mafia_mobil: SALAM
mafia_mobil: befarmaid
mojtaba_redlife: bebakhshid shoma kabl felash gooshi samsung ro darid?
mafia_mobil: areh mojood hast
mafia_mobil: male che boxi?
mojtaba_redlife: baraye gooshie d900
mojtaba_redlife: ?
mafia_mobil: mojod hast
mojtaba_redlife: gheymatesg hodoodan cheghadre?
mafia_mobil: gheymat 7 baraye teh
mojtaba_redlife: 7000 toman???
mafia_mobil: areh
mojtaba_redlife: shahrestan?
mafia_mobil: 2 toman hazineh post
mojtaba_redlife: man dar be dar donbal in kabl hastam che joori sefaresh bedam ?
mafia_mobil: polo behesab beriz
mafia_mobil: ba post mifrestam
mafia_mobil: rasti to in kablo mikhai vase chi
mojtaba_redlife: pas man 9 toman be hesabe shoma mirizam va ba shomarei ke toye safhe asli sait hast bahatoon tamas migiram
mafia_mobil: bashe
mafia_mobil: faght cable mikhai vase chi?
mojtaba_redlife: baraye nasb frimore farsi va ...
mojtaba_redlife: mishe anjam dad ?
mafia_mobil: pass cable vase ertebat goshit ba computer
mafia_mobil: mikhay
mafia_mobil: ok
mafia_mobil: va nasbe frimware
mojtaba_redlife: are choon ba usb ke nemishe ba in kabl vali mishe dorost migam?
mafia_mobil: pass khodet cablesho dari?
mojtaba_redlife: man usb daram ke roye basteye gooshi bood
mafia_mobil: pass doste aziz
mafia_mobil: vase inkar box niyaz hast
mafia_mobil: ke az ohdeh to kharej hast
mojtaba_redlife: motevajje nashodam kabl felash sho hamoon usb maemolie? box narmafzare ya sakht afzar?
mafia_mobil: bebin 2 model cable hast
mafia_mobil: 1key oni ke to dari
mafia_mobil: 2vomi cable flesh be hamrahe dastgahe box ke ye chize sakhtafzari hatesh
mafia_mobil: ba ghymate 150 000 tmoan
mafia_mobil: vase khadamate mobil
mojtaba_redlife: az toozihetoon bi nahayat mamanoanm bebakhshid mozahem vaghteton shdam dar sorat niaz ba shoma tamas migiram chand nafare dige ham dinbal in ghazie hastan.khoda negahdar
علامت سوالها براي آخره نوشته هستش كه اومده اولش.
هر كاري مي كنم نصب نمييييشه!!!
نمي دونم چه نكته اي رو رعايت نمي كنم!
گوشيم d900 هستش
شما باید روی پورت مورد نظرتون کلیک کنید تا فعال بشه.نقل قول:
اگر هم نشد، خیلی مهم نیست.
طبق مطلبی که من در فروم های خارجی خوندم و بچه هایی که گوشیشون رو فلش کرده بودن، این گوشی از اون دسته گوشی هاییه که نیازی به باکس نداره. فقط کابل فلش لازم داره. (اتفاقاً عکس کابلش رو هم گذاشته بودن) که دو نوع کابل فلش هم داره. یه نوعش USB هست و یه نوعش هم Serialنقل قول:
حالا من باز هم بررسی می کنم ببینم به کجا می رسیم.
کنار فایل Jad حتماً باید فایل Jar وجود داشته باشه ها.نقل قول:
و باید UnZip شده باشه.
یه کم توضیح بده چیکار می کنی و به نظر خودت کجای کار مشکوک میزنه؟
فايل jad هستش من زيپ رو باز مي كنم مي گه پوشه زيپ شده رو مي خوام.(آرشيو)اونم گذاشتم تو پوشه آن زيپ شده ولي بازمارور ميده نمي دونم شايد مربوط به حجم بازي باشه من درايوري رو كه خودت گذاشتي رو مي خوام نصب كنم. در ضمن جا واي من 1 مگ و خورده اي پره فقط.
پوشه زیپ شده دیگه چیه؟
پوشه زیپ شده ربطی به برنامه نداره.
باید فایل های جد و جر رو توی یه پوشه بریزی، بطوریکه کنار هم باشن. بعد فایل جد رو توی برنامه آپلودر ببری.
ضمناً یادت باشه پیغامی که برنامه softick هنگام فعال شدن میده رو باید cancel کنی.
اون بازی درایور 3 رو هم من خودم نصب کردم و جواب داده.
اين كار مي كنم ولي خوب فايل جر خودش آرشيو شده هستش.آپولودر هم اد مي كنه ولي موقع نصب تو آخرين مرحله اينستال ارور ميده.
آقا بیستر تو ضیح بدین
مجتبی جان منظورت از این دیالوگ این بود که باید حتما باکس رو هم بخری که 150 تومنه یا نه؟
من در رسالت هم (سرسبز) کابل فلاش رو پرسیدم که می گفت داریم برای D820
فایل جر که باید آرشیو شده بمونه.نقل قول:
اگه در آخرین مرحله اینستال ارور میده، یه بازی دیگه رو امتخان کن.
ضمناً گوشی رو به سیستم وصل کن و هم گوشی و هم سیستمت رو ریستارت کن. بعد مراحل رو از اول انجام بده.
والا مدير سايت كه اين طور مي گفت ولي فكر كنم خودش اطلاع دقيقي نداشت وگرنه فكر كنم هر جور كابلي بخواي اونا داشته باشن يا اينكه برات تهيه مي كنن.شما يه سر به سايتشون بزن ببين چيزي دستگيرت مي شه.نقل قول:
در ضمن كابل فلش رو بهت چند قيمت دادن؟ خودت كابل رو ديدي كه مطمئن شي usb معمولي نيست؟يا اينكه ازشون پرسيدي براي چه كاري مي خواي؟
امروز به یکی از بچه ها که تو کار تعمیر موبایله، سپردم که کامل پرس و جو کنه.
بزودی خبرشو میدم.
با سلام به همگی
برای ریختن بازی روی D900 با کابل USB من روشهای این پست رو بیشتر از بیست بار امتحان کردم و جواب نداد .
به طور اتفاقی به روشی برخوردم که با همون دفعه اول که امتحان کردم جواب داد و بازی راحت روی گوشی ریخته شد
شما هم میتونید اون رو در این ادرس پیدا کنید مطمئننا شما هم به راحتی موفق میشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اون چه فرقی داشت؟؟؟!!!