این لینکه خرابه یک جا دیگه اپلود کنیدنقل قول:
Printable View
این لینکه خرابه یک جا دیگه اپلود کنیدنقل قول:
سلام دوستان
یه چند تا سوال دارم از vb نویسان پروفشنال...
من تو سورس هام هیچ کد مخربی نمینویسم ..ولی پروژم بعد از اتمام ویروسییه
1- دوست عزيز احتمالا توي هاردت ويروسه وقتي شما برنامت رو كامپايل مي كني ميچسبه به فايلت
2- ويروس يابت MCAfee يه كه خيلي چرته چون تمام فايل ها رو ويروس ميشناسه
سورس کدها را نمی شود دانلود کرد:41:نقل قول:
نقل قول:
برطرف شد ...در ضمن mr jamshidi عزیز MCafee همچین بد نیست ..تنها مشکلی که داره آپدیت نمیشه که واسه اونم کرک هست ..
من این ویروس خفن رو با MCafee Viruse Scan InterPrise 9 پیدا کردم ... بعد هم فایل های VB رو نه تنها حذف نکرد بلکه تمیز کرد ..
خیلی خفنه این آنتی ویروس .. حتی نمیشه نرم افزار های کرک شده رو رو سیستمم نصب کنم ...
:6::4::32::evil:واقا که کار ساز بود:devil::3:
ورژن قبلی 8.2 بود حالا ترکونده ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مک کمک کمک کمک کمک کمک کمک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایا فرم را می توان به عنوان یک object تعریف کرد وآنرا به یک رویداد ارسال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مک کمک کمک کمک کمک کمک کمک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایا فرم2 را می توان به عنوان یک object تعریف کرد وآنرا به یک رویداد ارسال
سلام دوستان
آقا من بايد يه برنامه با VB بنويسم به شرح زير لطفا كمكم كنيد كه بدجور موندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل مرورگر Windows طرف چپ Treeview باشه كه همه درايو هاي ويندوز توش باشه و با كليك روي + بقلش باز بشه و پوشه هاي موجود در درايو رو نشون بده وطرف راست فرم هم يه Listview باشه كه فايل هاي هر Folder كه در Treeview رو كه بازه رو نشون بده
البته راهنمايي اينكه : براي راحتتر شدن كار بايد از كنترلهاي Drive.Directori,File استفاده كنيم كه بايد اول اين 3تا رو به هم ربط داد بعد به Treeview وبعد به Liseview ربطشبديم
جدا از هر كسي كه كمكم كنه ممنون ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من خودم اصل اين برنامه رو نوشتم فقط مشكلم در ReadOnly بودن كنترل Dir است .لطفا كمكم كنيد
سلام دستتون درد نكنه از اين همه جواب .واقعا شرمنده ام كرديد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهر حال خودم نوشتمش
اگر كسي برنامه رو ميخواد بگه براش ايميل كنم
ممنونم خدانگهدار
نقل قول:
فقط خواستم بگم مبناي يك بي معنيه!!
جاي ديگه نگيا!
به خاطر تاپيك خوبت هم ممنون:31:
سلام
من سورس دفتر حساب ( دفتر کل ) رو می خواهم . خیلی فوریه
در آن بدهکاری و بستانکاری و قیمت و ...... رو بشه وارد کرد . اگه برنامه ای هم سراغ دارید که چنین امکاناتی داشته باشه ، لطفا معرفی کنید
با تشکر