با و 810 روي نوكيا 5300 تست شد...شماره گيري و كانتكت رو تست كردم..شد.حيف كه اجازه ميخواد...اگه نميخواست چي ميشد!!!
Printable View
با و 810 روي نوكيا 5300 تست شد...شماره گيري و كانتكت رو تست كردم..شد.حيف كه اجازه ميخواد...اگه نميخواست چي ميشد!!!
Z530 هم روي K750 تست كردم به قولي " چه فازي ميده " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با و 810 روي ان 72 فقط ميشه از كال استفاده كرد....من احتياج شديد به نفوذ به يه گوشي ان 72 دارم...چه كنم؟
رو N72 نصب ميشه k510i رو هم هك كردم
راهي نداره كه از طرف اجازه نگيره؟
من روی سامسونگ X820 امتهان کردم جواب نداد
چرا ولی باید یه بار هم که شده گوشی طرف به مدت 1 دقیقه دستت باشه دیگه تا ابد میتونی بدون اجازه بفرستینقل قول:
ميدونمنقل قول:
مشكل همينه
من با 810 روی 7610 امتحان کردم , فقط تماس گرفتن کار داد
خب اگه گوشی طرف دستمون اومد چه باید بکنیم:rolleye: ؟نقل قول:
ممنون عزیز... شرمنده ندیدم تاپیک رو.... برنامه عالی.. دادم به دوستام تا تستش کنن.. ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشه...نقل قول:
بابا نظر و تشکر نخواستم حداقل بگید چی شد ؟ تست کردید ؟ کار کرد ؟
قربانت
یه سری عملگراش من دیدم عمل نکرد
مثل دفترچه تلفن و اینا
مال کسی دفترچه تلفن فرد رو تونست ببینه ؟؟
یا تونست پروفایل رو عوض کنه
؟؟؟
من دفترچه تلفن 8800 رو تونستم ببينم اما profile نه
منم روی N70 نصب کردم و به W700i نفوذ کردم و همه گزینه هاش کار کرد. ولی روی نوکیا 6670 کار نکرد.
روی se ها کامل کار میکنه(seی طعمه)
من با w810 خودم رو یه w810 دیگه انجام دادمو کاملم کار کرد.
حتی خاموششم کردم.
برای اجازه نگرفتنم باید گوشی طعمه رو add بکنی و allow connection هم always allow باشه...
master reset هم میکنه...
دوستان یک سوال.... برای همه شما.. هنگام اتصال ... کد میخواد... یا فقط yes ؟
دستتون درد نکنه , خیلی عالیه .
فقط احمقانه ترین قسمتش اینه که از طرف سوال میکنه .
منم با و800 به چند تا سونی اریکسون دیگه دسترسی پیدا کردم ولی از همه اجازه گرفت.
راهی نیست که اجازه نگیره؟
تا ابد که نه...!!!نقل قول:
چون اگه طرف بره توی قسمت بلوتوث و اسم شما رو حذف کنه که شما بازم باید اجازه بگیری....
دوستان عزیز این برنامه در همه موارد اجازه رو میخواد یعنی گزینه yes یا no جزئی از برنامه هست.نقل قول:
اینقدر بی تابی نکنین ان شا الله سعی میشه بعدن این مشکل حل بشه...
tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooop
:puke: !ba 6630 ruye 6630 va Samsung E340 test kardam ru hich kudum javab nadad
================================================== ===========
رو نوکیا هم جداب میده؟
رو 3250 چی؟
---------- ویرایش
من هم تونستم با 6260 و3230 -ام600 را هك كنم اما برعكسش نشد.
اون کد رو واسه اولین بار که میخوای به یه گوشی کانکت بشی (pair ) میخواد دفعات بعد فقط باید yes کنه.نقل قول:
اگه اين pair كردنا نميخاست خيلي عالي ميشد.اما ممنون برنامه باحالي بود.فقط دهن عادم .... ميشه تا طرفا راضي كنه كه اين كد را بزنه.
اول یه عکسی چیزی براش بفرست تا pair بشه و طرف شک نکنه. بعدش میتونی برنامه رو باز کنی و بهش بگی یه فایل دیگه میخوام برات بفرستم. اونم احتمالا yes رو میزنه. بعد میتونی مثلا بگی اشتباه شد وایسا الان می فرستم. بعد بشینی با برنامه کار کنی حالشو ببری.نقل قول:
مرسی عزیز......نقل قول:
اون کد رو واسه اولین بار که میخوای به یه گوشی کانکت بشی (pair ) میخواد دفعات بعد فقط باید yes کنه.
معلومه حرفه ایی این کار شدی......راه خیلی باحالی بود ...مرسی....نقل قول:
اول یه عکسی چیزی براش بفرست تا pair بشه و طرف شک نکنه. بعدش میتونی برنامه رو باز کنی و بهش بگی یه فایل دیگه میخوام برات بفرستم. اونم احتمالا yes رو میزنه. بعد میتونی مثلا بگی اشتباه شد وایسا الان می فرستم. بعد بشینی با برنامه کار کنی حالشو ببری.
خب برای اجازه نخواستن باید گوشی طرف رو بگیری دستت و بعد از pair کردن باید تو منوی بلوتوث طرف حالت (دسترسی همیشگی) یا always allow v رو فعال کنین...همین و بس...
جدي ميگي؟:laughing:نقل قول:
خوب حالا مشكل اينجاست كه به گوشي طرف مقابل دسترسي نداري.مثلا تويه مهموني هستي مثلا ميخاي يه دختره را هك كني و شمارشا گير بياري پا ميشي ميري بهش ميگي خانوم ببخشيد ميشه گوشي تون را چند لحظه بديد به من تا من گوشي هامون را با هم pair كنم و بعدم هكت كنم!!!به فرض هم كه گوشي را بهت داد راحت يه ميس به خودت ميزني و اين دنگا فنگا را هم نداره.
وقتي به آدم حال ميده كه طرف مقابل نفهمه از كجا خورده.
به این راحتی ها هم نیست دیگه ...
اصلا چنین برنامه ای که حتی بدون pair کردن بخوای یه گوشی رو هک کنی رو هیچ وقت و هیچ کس نمیتونه درست کنه...
تو مايه هاي اينكه يارو دواي سوسك كش ميسازه و طرز مصرفش اينه كه روزي سه بار يه قطره تو اين چشمش برزه يه قطره تو اون چشمش...نقل قول:
ولي ديگه و قتي نميشه كاريش كرد... بايد بگيم كه دمتون گرم... باحاله...
من روی گوشی 3250 هم تست کردم و فقط تونستم Call کنم :X و یه بارم شد گوشی رو خاموش کنم ولی نمی دونم چرا دیگه نشد :-/ نظر؟؟؟
من روی گوشی 3250 هم تست کردم و فقط تونستم Call کنم :X و یه بارم شد گوشی رو خاموش کنم ولی نمی دونم چرا دیگه نشد :-/ نظر؟؟؟
روي پاكت پي سي Qtek S200 تست كردم هيچ كاري نكرد...
یه okگرفتن یعنی اینقدر سخته که شما با قطره ریختن تو چشم سوسک مقایسه میکنید ؟ بابا من تمام دخترای کلاسمون رو هک کردم شماره هاشونو در آوردم الان با قیمتهای سرسام آور به بچه ها می فروشم :5: ( البته شوخی بود )نقل قول:
ایول خیلی باحال بود این تیکت