نه بابا من منظورم actors نبود عزيز با دوست ديگه بودم
Printable View
نه بابا من منظورم actors نبود عزيز با دوست ديگه بودم
دوست عزیز حیف پول نیست که حروم n91 کنی خداییش دکمه هاش مثله تلفن همگانیه و صداشم مزخرفه تازه w850 هم مثل اسباب بازی میمونه برو n73 بخر حال کن تازه اگه n80 هم بخری از این دو تا بهتره در هر صورت موفق باشینقل قول:
پس بهترین انتخاب بدون شک N73 هستشنقل قول:
شک نکن
نه N91]
نه W850
n73 چنده قيمتش من تو يه مجله ديدم 614 تومن بود اگه اين قيمت درست باشه كه n80 (قيمت تو مجله ديدم 546) هم خوشگلتره هم قيمتش مناسبتره
نقل قول:
مجله برات خالی بسته N73عادی 500تومان موزیک550 تومان به حرف های بقیه گوش نکن امروزقیمت گرفتم
پس نظر دوستان رو n73 هستش ديگه راستي اين گوشي با كدوم يك از گوشي هاي اريكسون هم رده هست
فقط ازنظردوربین با کا800 درحال رقابت هستش ولی ازهمه ی لحاظ های دیگه ان 73 بهتره درخریدنش شک نکککن
قیمتهای مجلات چرنده سادش 460 و مشکیش که موزیک ادیشنه و گارانتی داره 550نقل قول:
این حرفو نزن تورو خدا خیلی بهم برخورد :31:نقل قول:
اگه w950 رو به خاطر سیمبینش و k800 رو به خاطر دوربین و w900 رو به خاطر صداش جمع کنی میتونی تقریبا امکانات n73 رو ا حدودی داشته باشینقل قول:
خب منم همون n73 رو ميگيرم حالا گارانتي كدومش بهتره يه گارانتي معتبر بگيد تا بگيرم و يه سوال ديگه اگه تا بعد عيد صبر كنم كه قيمتها زياد تفاوت نميكنه ؟
دوست عزیز به نظر من بگرد بدون گا رانتیشو پیدا کن چون هم ارزون تره هم تجربه تو ایران نشون داده که گارانتی چرته ولی اگه تا اردیبهشت صبر کنی قیمتها حتما ارزون میشهنقل قول:
درسته تقریبا گارانتی در ایران از بین رفتنقل قول:
من به تازگی w850 خریدم وای چه گوشی مامانی:19:
هر کی میبینه :18:
ته کلاسه :5:
ته کلاسه .ولی این دوستمون بهترن گزینه واسش ان73 هستش.نقل قول:
آقا من ا 400 تومن چی بخرم ؟؟؟
بابا یکی جواب من و بده.. با 400 هزار تومن چه گوشی بهترین گزینس ؟؟؟؟
چه چیزی از گوشیت انتظار داری ؟
دوربین؟
صدا؟
سیمبین؟
....
از تمام مهندسان دوستان حرفه اي ها و عزيزان دلم تشكر مي كنم پس شد همون n73 واقعا دستتون درد نكنه هنوز كه نخريدمش ولي اميدوارم وقتي ميخرمش علي واسم كار كنه سال نو هم مبارك
بعد از 60 پست هنوز .....
عزيز دل يعني چي؟
هنوز چي؟
dolphin خان دستی دستی داشتی w850 میخریدینقل قول:
که با پیشنهاد ما نظرت شد N73
مطمئن باش بهترین گزینس
یه گوشی میخوام تا 400 هزار تومننقل قول:
دوربین 2 مگا پیکسل
کیفیت صداش عالی باشه
ساپورت نرم افزاریشم بعد از اینا مهمه
3250 ان 70 يا 72 .به خاطر ساپورت نرم افزاري اين دوتاي آخري رو ميگم.3250دوربينش با اين كه 2 مگا هستش ولي كيفيتش تو محيتهاي بسته و كم نور خيلي پايينه.سرعت بهتري نسبت به ديگه گوشيهاي سيمبين داره.
3250 خوبه ولی دوربینش در حد 1.3 هم نیستنقل قول:
یه گوشی میخوام تا 400 هزار تومن
دوربین 2 مگا پیکسل
کیفیت صداش عالی باشه
ساپورت نرم افزاریشم بعد از اینا مهمه
ولی دبلیو 810 عالیه ولی ساپورت نرم افزاریش نسبت به 3250 کمتره چون جاوا هست
راستی صدای ایرفونش عالیه و بلنده ولی اسپیکرش صدای بلندی نداره ولی کیفیتش عالیه
دوربینش هم که بهترین 2 مگاپیکسل هست
دست همتون درد نکنه ... ولی این 2 تا گوشی که گفتین زیاد جالب نیست برام.. اگه بخوام 500 تومن پول بدم چی ؟؟؟؟ اصلا سایتی سراغ دارین قیمت های روزو نوشته اشه ؟؟ اینجوری راحت تر میتونم پیدا کنمنقل قول:
كاملا تأييد مي شه پس تو خريد 850 شك نكن. به هگ كردن ان91 نمي ارزه. دوربينش خوب نيست. بزرگه و باتريش نسبت به سوني اريكسون ضعيفه.نقل قول:
هرکی بخواد 500 تومن پول بده ان73 نخره خداییش خ ر ی ت کردهنقل قول:
قثط ان73 با 500 تومن
قربون دستت عزیزم... فعلا بذلر عید بگذره ببینم چیکارش میکنم.. حتما به پیشنهادت فکر میکنم.. مرسی که کمکم کردی:10: :40:نقل قول:
من يكي مخلصتم هستم هميشه بهترين راهنمايي هارو ميكني فداتنقل قول:
قربونت عزیزنقل قول: