اول اینو بگم که من ایدز ندارم ها ولی مبخوام اطلاعاتم زیاد بشه!؟
پس با این بحث هایی که میکنید زندگی برای مبتلا به ایدز 0% هستش؟
Printable View
اول اینو بگم که من ایدز ندارم ها ولی مبخوام اطلاعاتم زیاد بشه!؟
پس با این بحث هایی که میکنید زندگی برای مبتلا به ایدز 0% هستش؟
نقل قول:
(مثلا : فرد ایتدا با ویروس HIV آلوده میشود و چون این ویروس سیستم ایمنی فرد را از کار میاندازد باعث ورود سایر میکروارگانیسم های سرطان زا مانند EBV - B19 - هلیکو باکتر و ... میشود )
هلیکو باکتر!!!!
دوست عزیز دقت کن که این باکتری عامل ایجاد زخم معده هستش نه سرطان ؟؟؟؟؟
متأسفانه این ویروس به لنفوسیت های T حمله ور می شه و درون آنها شروع به تکثیر می کنه طبیعتاَ چون این سلولها اجزای بیگانه نیستند بدن با آن ها کار نداره و از همه بدتر این لنفوسیت ها مسئول از بین بردن سلول های سرطانی (ناشی از تکثیر غیر طبیعی سلول در بدن) هستند پس در هنگام ابتلا به این بیماری اولین عامل ایجاد سرطان خود بدن هستش....
البته تحقیقات اخیر نشان از اون دارند که زخم های مزمن ایجاد شده توسط هلیکوباکتر در نهایت می تونن به سرطان معده ختم بشن ....متاسفانه....نقل قول:
که اون هم سرطان اول ایران ..و تهران هست....:41:
سلام
میخواستم بدونم آیا ویروس HIV یا همون ایدز از طریق ارتباط مستقیم دهان به دهان منطقل میشه؟
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی به شانست داره :31:
اگه زیاد خشن رفتار نکنی، نه نمیگیری.
از لحاظ علمی که نه
و از لحاظ عملی به قول این دوستمون شاید :دی
اگر طرف خونریزی دهان (لثه،لب و ....) داشته باشه و شما هم دهانتان زخمی باشد احتمالش 60% است وگرنه این ویروس توسط اسید معده از بین میرود :دی
با تشکر از همه دوستان.می بینم که همه با این اسمایل نیش باز قرارداد بستن تو این تاپیک :دی
بابا احتمال و اما و اگر و بذارید کنار.واقعا از نظر پزشکی منتقل میشه یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم سوال مهمی باشه برای همه
همون طور که بقیه ی دوستان گفتن.........تا لب خونریزی نکنه.....مشکلی نیست........نقل قول:
بابا احتمال و اما و اگر و بذارید کنار.واقعا از نظر پزشکی منتقل میشه یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم سوال مهمی باشه برای همه
نه دوست عزیز ویروس ایدز از طریق تماس دهان به دهان و اصلا به طور کلی از طریق دهان منتقل نمیشه.
نه منتقل نميشه . مگر در شرايط بسيار خاص و خونريزي دندان ها يا لثه ها و . . . .
حتي ليوان يا ظروف غذاخوري كسي كه ايدز گرفته اگه با ديگران مشترك باشه اشكالي نداره
تأييد اولين مورد انتقال ايدز از راه بزاق
تحقيقات- تاکنون 3 راه عمده براي انتقال ويروس ايدز شناخته شده بود؛ انتقال از راه تزريق يا تماس با خون آلوده، انتقال از راه ترشحات جنسي و انتقال از طريق مادر به فرزندش طي بارداري، زايمان و شيردهي.
اما به تازگي راه ديگري از انتقال در ايالات متحده آمريکا تأييد شده است و آن انتقال ويروس از راه خوراندن غذاي جويده شده به کودک بوده است.
به گزارش آسوشيتدپرس، مرکز کنترل و پيشگيري از بيماريهاي آمريکا، 3 مورد از ابتلاي کودکاني را به ثبت رسانده است که بهدليل خوردن غذايي آلوده که مادران و مراقبانشان قبل از آن، آن را جويده و سپس در دهانشان گذاشته بودند.
البته کارشناسان بررسيکننده پرونده اين 3 کودک خردسال ميگويند نميتوان اسم اين شيوه انتقال را شيوه جديدي گذاشت؛ چرا که حداقل در 2 مورد از اين 3 مورد، خونريزي و آسيب لثه در فرد بزرگسال مبتلا به ايدز وجود داشته و اين خون آنها بوده که ويروس را به بدن نوزاد منتقل کرده و نه بزاق آنها. با اين حال، ميتوان گفت اين موارد هشداري است، بهخصوص در کشورهاي توسعهنيافته، مانند آفريقا، که در آنها خوراندن غذاي جويده شده به کودک شيرخوار بيدندان رواج زيادي دارد.
در اين کشورها، غذاي مخصوص کودک کمتر يافت ميشود و وسيلهاي که بتوان با استفاده از آن غذا را براي بچهها به شکل خمير و پودر در آورد نيز به راحتي پيدا نميشود.
بنابراين در اين کشورها، از سادهترين وسيله، که همان دندان بزرگسالان باشد، براي له کردن و آماده کردن غذا براي شيرخواران استفاده ميشود. پيش از اين، انتقال برخي ويروسها و باکتريها از اين روش، ثابت شده بود. از جمله ويروس هپاتيت ب که راه اصلي انتقال آن خون و ترشحات جنسي است، اما گفته ميشد که حجم بالاي بزاق آلوده، در هنگام جويدن غذاي کودک، ميتواند ويروس را به او منتقل کند. همچنين انتقال باکتري هليکوباکتر پيلوري، عامل التهاب معده و نيز گلودردهاي استرپتوکوکي از اين راه مشخص شده بود.
در مورد ويروس ايدز ، اعتقاد عمومي کارشناسان اين بود که وجود ترکيبات بزاق، مانع از انتقال آن از طريق دهاني ميشود.
با اين حال، آنها تاکيد داشتند که مسواک فرد آلوده به ويروس از آنجا که ممکن است در هنگام استفاده خونريزيهاي کوچک و مخفي در لثهها رخ دهد، ميتواند عامل انتقال به ديگران محسوب شود.
در هنگام خوراندن غذاي نيمهجويده به کودک شيرخوار نيز همين فرايند تکرار ميشود. به همين علت کارشناسان معتقدند بهتر است حتيالامکان همه افراد، بهخصوص افراد آلوده به ويروس ايدز، از آماده کردن غذا براي کودکان، خودداري کنند. کودکان سامانه ايمني ضعيفتري دارند و به همين علت احتمال بقا و تکثير ويروس در آنها بيشتر است ودرصورت ابتلا، کمتر ميتوانند با آن مبارزه کنند.
هماکنون در سراسر جهان ميليونها کودک مبتلا به اين بيماري هستند که بايد با آن دستوپنجه نرم کنند. اين کودکان از راههاي مختلف به آن آلوده شدهاند که بايد به اين راهها، خوردن غذاي نيمهجويده بزرگسال آلوده به ويروس را نيز افزود.
منبع .iransalamat
ویروس ایدز رو تونستن از بزاق، ادرار، مدفوع،... جداکنن، پس اگه مخاط دهان شما زخم بوده باشه امکان انتقال وجود داره.
1 آزمایش بده خلاص، دست دست نکن
دوست عزیز بستگی داره اگه دهنت دارای زخم یا بریدگی یا ... باشه میگیری در غیر این صورت امکانش کمه
اگه ویروس تو بذاق دهان باشه چی؟
از کجا معلوم که نیست؟
نه دوست عزیز ، خیالت راحت :دی ! چند روز قبل تو دانشگاه ما سمینار ایدز بود ، دوستان از دکتر پرسیدن و گفت نمیشه ...
به هر حال برای اطمینان میتونین از روشهای پیشگیرانه استفاده کنید :31:
میشه بگین علائم اولیه بیماری که باید شخص رو مشکوک کنه چیه؟
اگه روابط پر خطر انجام بشه ولی سریع محل مورد نظر تخلیه بشه بازم احتمال خطر هست؟
بیش از 50% افراد آلوده به ایدز , دچار نوعی بیماری شبیه سرماخوردگی می شوند که 2 تا 6 هفته بعد از عفونت اولیه پدید می آید. علائم حاد شامل تب , گلودرد , بزرگی غدد لنفاوی , جوش های کوچک پوستی ,درد مفاصل , و سردرد می باشند و معمولا به مدت چندین روز تا 3 هفته ادامه می یابند.مدت ظهور این جوش های پوستی ( راش ماکولوپاپولر) کوتاه بوده و معمولا تنه و صورت را گرفتار می کنند.نوعی عفونت بافت مغزی که بصورت خود محدود نیز هست اتفاق می افتد( در 10% افراد ).
این حالت شبیه سرماخوردگی , گاهی تا آن حد شدید است که درصد زیادی از بیماران را وادار به مراجعه می کند.باید شک تشخیصی بالا به آن داشت. متاسفانه بالا بودن فوق العاده سطح ویروس ایدز در این دوره احتمال انتقال ویروس را بسیار بالا می برد
در طول این دوره از ایدز تشخیص ایدز با روشهای معمول آزمایشگاهی ( آنتی بادی ) امکان ندارد و باید از روشهای ژنتیکی کمک گرفت ( RNA ). ظرف 12-4 هفته بعد از ورود عامل ایدز آنتی بادی های مورد نظر تولید می شوند.
احتمال بروز علائم : تب (در 98% بیماران ) - بزرگی غدد لنفاوئ( در 75 % بیماران ) - گلودرد (در 70% بیماران) -
درد عضلات و درد مفاصل ( در60% بیماران )- تظاهرات پوستی (در 50% بیماران ) - سردرد( در 35% بیماران )
منابع انگلیسی در اینمورد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیماری مهلک ایدز(مقاله جامع)
خبرنامه جامع ایدز( اخبار و گزارشات)
نه عزیزم این حرفا چیه ، قرنطینه کدومه.نقل قول:
یه پستی تو یه وبلاگ هست تجربیاتش رو از آزمایش ایدز نوشته ، اینجا رو بخون :
کد:http://ellize.blogspot.com/2008_07_01_archive.html
چند نكته رو لازمه ياد اوري كنم:
اولين ازمايش كه تست" الايزا "هست رو 8 هفته بعد از رفتار پر خطر ميگيرند چون ممكنه سطح انتي بادي هاي ضد ويروس به مقدار لازم براي مثبت شدن ازمايش نرسيده باشه دومين ازمايش رو بعداز 6ماه ميگيرند كه نشون ميده شخص مبتلا شده يانه .اين دوره كه شخص ممكنه مبتلا شده باشه ولي نتيجه ازمايش بعلت پايين بودن سطح انتي بادي منفي هست را دوره پنجره ميگن كه قابليت سرايت به ديگري رو داره
براي زودتر تشخيص دادن اچ اي وي مثبت بودن البته تستPCR هم هست كه يك تا 2 هفته بعد از رفتار پرخطر جواب ميده كه DNA خود ويروس رو جستجو ميكنن . تست مبتني بر انتي ژن( خود ويروس) رو سازمان انتقال خون انجام ميده ممكنه بعضي ازمايشگاههاي خصوصي هم كيت ان را وارد كرده وانجام دهند ولي انتقال خون مطمئنه
در مورد تشخيص بگير وببندي در كار نيست وشما با كادر پزشكي طرف هستيد نه مردم عادي
انتقال از طيق دهان:( منظور فرنچ كيس) امكان انتقال وجود داره ولي كمتر ازر وشهاي ديگر
مطالب كاملي در اين مورد در يكي از گروههاي فيس بوك هست كه بعلت قوانين سايت مجاز به نقل انها نيستم
سرماخوردگي ربطي به ايدز نداره ولي ترشحات واژن حاوي ويروس اچ اي وي هستند البته فقط در صورتي كه طرف مقابل اچ اي وي مثبت باشه /
نميدونم راهنمايي كردن شما براي گرفتن اطلاعات كامل مطابق انچه در پست قبلي گفتم براي مراجعه به اون سايت خلاف مقررات اين تاپيك هست يا نه؟ مديران بايد راهنمايي كنند چون درج اون مطالب در اينجا خلاف مقررات تاپيكه متاسفانه!
سلام دوستان
من دیروز به توالت دانشگاه رفتم.موقع بیرون اومدنی چون دستگیره در گیر کرده بود من هم با فشار دستگیره رو بیرون کشیدم که موقع این کار دستم خراش برداشت.حالا این موضوع فکر منو مشغول کرده که آیا امکانش هست دستگیره در توالت ویروسی(ایدز یا هپاتیت) بوده باشه و از راه خراشی که ایجاد کرد به بدن من وارد شده باشه؟
خودم که یه سرچ کردم بعضی جاها خوندم که ویروس ایدز تا نهایت 2-3 دقیقه بعد از خروج از بدن از بین میره بعضی جاها هم نوشته بود تا 15 روز میتونه زنده بمونه ولی ویروس هپاتیت تا 6 ماه مثل اینکه توانایی زنده موندن در محیط خارج رو داره.
دیگه انقدر حساس نباشید ! فکر نمی کنم دست شویی باعث ایدز بشه.. ویرویس ایدز انگار روی هوا از بین می ره ولی چند تا نکته :
1 - توی ارایشگاه ها به تیغ دقت کنید .
2 - توی جاهایی عمومی مثل سینما قبل از نشستن صندلی رو بررسی که سوزن یا چیز الوده نباشه !
3 - از تماس جن30 با افراد مشکوک به ایدز خودداری کنید ! استرس بعدش یه لذت 15 دقیقه ای اون نمی ارزه.
4 - از خوردن موارد دهنی دیگران خودداری کنید.
اینا چیزایی بود که به ذهنم می اومد..
---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------
راستی این فرنچ کیس چه جوریه ؟
و
کلا آیا تماس لب به لب و در حد بوس کردن لب امکان انتقال وجود داره ؟؟
اگر زبان دو طری وارد دهان شود چی ؟
ويروس اچ اي وي حدودا 30 دقيقه خارج بدن زنده ميمونه ولي هپاتيت بي تا 6 ماه در خون خشك شده امكان حيات داره پس امكان انتقال ايدز نيست ولي هپاتيت بي هست البته اگر قبلا كسي كه هپاتيت داشته در رو خون الوده كرده باشهنقل قول:
آخه میدونید من خوندم مدفوع و کلا مایعات بدن فرد بیمار ویروس ایدز و هپاتیت رو داره.حالا اگر دست یه فرد ناقل ویروسی شده باشه و با اون دست دستگیره رو لمس کرده باشه چی؟
یه سوال دیگه اونم اینکه اگر ویروس وارد بدن شده باشه حتما بعد از چند هفته علایمی شبیه به آنفولانزا رو نشون میده یا اینکه امکانش هست نشون نده؟
تماس لب به لب هم در صورتی که لب یا زبان زخم یا تبخال داشته باشه قابل انتقال هستش.
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:43 PM ----------
دستگیره در که ظاهرا تمیز بود.ولی...نقل قول:
در مورد ش 4 اگه منظور چيزي به غير از نزديكي دهاني باشه خير امكان انتقال نيست/فرنچ كيس يعني حالتي كه بزاق دو طرف باهم مخلوط ميشه واز نظر تئوري بافت مخاطي سالم يا اسيب ديده دهان -حتي يك خراش جزئي -ميتونه باعث انتقال بشه. البته كمتر از نزديكي ركتال و واژينال/ اگه بوسه خشك باشه خيرنقل قول:
گذاشتن لب روی لب ایا باعث انتقال میشه ؟؟! لب ها هم کمی مرطوب باشه/
انتقال ایدز و هپاتیت از طریق ترشحات دهانی در شرایطی که مخاط دهان سالم است اثبات نشده ولی توصیه می شه که این مورد هم رعایت شود. :41:نقل قول:
یعنی از اب دهان هم منتقل میشه ایدز ؟؟:27:
راستي كسي كه ايدز داشته باشه از سربازي معافه؟
اثبات نشده و جزو راه های انتقال اصلی نیست ولی توصیه می شه مراعات کنید. :41:نقل قول:
از نظر من آزمایش لازمه دوست گرامی
با سلام
توجه دوستان را به این مقاله جلب می کنم که از سایت آفتاب است،به این خاطر که گاه نظرات نادرستی در اینجا دیده می شود که ممکن است گمراه کننده باشد:
ایدز به هیچ عنوان از راه دهان و بزاق منتقل نمیشه. خیالتون راحت.نقل قول:
عامل انتقال ایدز به طور ساده خون هست
آيا دوستان و اساتيد تاييد ميكنننقل قول:
ایدز به هیچ عنوان از راه دهان و بزاق منتقل نمیشه. خیالتون راحت.
عامل انتقال ایدز به طور ساده خون هست
العان استرس شديدي دارم تمام بدنم يخ زده ترو خدا يكي كمكم كنه همين فردا ميتونم برم تست بدم يا بايد صبر كنم؟
اين كه ميشه بزرگترين غم زندگي ميشه يه مرگ تدريجي من واقعا ميترسم حتا برم ازمايش بدمنقل قول:
من تقريبا 2 روز پيش رفتار پر خطر داشتم اگه همين فردا برم تست بدم نشون ميده؟يا حتما بايد 3 ماه صبر كنم
نه منظورم این نبود که مهم نیست
گویا یک دوره 6ماهه انتظار داره/کلن بری روشنت میکنند/خجالتم نداره/برای دکترای اونجا هم عادیه وکار روزمرهشونه
كجا بايد برم دقيقا من شهرستان خرم اباد زندگي ميكنمنقل قول: