ببخشید شما این بازی رو با چه کنسولی بازی میکنید ؟
Printable View
ببخشید شما این بازی رو با چه کنسولی بازی میکنید ؟
نقل قول:
فکر نمیکنم این بازی رو کنسولی به غیر از playstation اومده باشه.
مرسی!!!!!!!!!!!!!!لطف کردی!
فقط یه سوال!
جواب این معمای مسخره رو از کجا باید بدست می اوردم؟خیلی دوووووووووووووووووووست دارم اینو بدونم چون این مرحله ش منو از پا در اورد!
شما باید متنی رو که توی همون اتاق بود می خوندی
سلام.
من نسخه دریم کست این بازی رو با شبیه ساز بازی می کنم که یه جا گیر افتادم.
در اون منطقه ای که باید دو تا چشم مجسمه ببر رو برداری وقتی که چشم آبی یا قرمز رو بر می دارم هیچ اتفاقی نمی افته و دوباره همون چشم رو که برداشتم تولید میشه و مجسمه اصلا نمی چرخه. مشکل از کجاست؟
مگه با شبيه ساز هم ميشه بازي كردنقل قول:
اگه ميشه بگيد چون من عاشق اين نسخشم اما بازيش نكردم:19::19::19::19:
كسي جواب منو نميده!:19::19::19::19::19::19::19:نقل قول:
من در انجا گیر کردم که ماسکه گاز بر داشتم اتش چطور خا موش کنم در طبقه بالا را چطور باز کنم بعد از سقوط هوا پیما گیر کردم
آتیش رو باید خاموش کنی دیگه!
با آتیش خاموش کن!!!!
خیلی کلی توضح دادی اصلا در بالا چیه یادم نمی یاد
سلام به همه
آقا شرمنده.ميدونم كه اينجا در مورد درخواست من نيست ولي ميخوام خواهش كنم اگه ممكنه بمن كمك كنيد .من توي بازي resident evil 3 nemsis همون اولاش موندم يعني فيوزرو براي قطار وباطري رو براي آسانسور پيدا نميكنم .كسي كمكم ميكنه لطفا؟ ممنونم از لطفتون
چقدر شلوغه اينجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟/
اينجا جاش نيست ولي جواب ميدمنقل قول:
بايد شما بري كتاب رو از اون مجسمه بگيري و بري نزديك در رستوران اونجا يك جاي خالي كتاب هست كتاب رو اونجا قرار ميدي و لوح گرد رو برميداري بعدش همون لوح رو ميبري ميزاري جاي قبلي كتابه ( دست مجسمه ) بعد مجسمه ميچرخه و باطري آسانسور رو بهت ميده بعدش با آسانسور برو همون جا فيوز هم پيدا ميكني
موفق باشي
ولي لطف كن سوالتو توي تاپيك خودش بپرس چون فقط كسايي كه بازي وروونيكا رو رفتن به اين تاپيك سر ميزنن:46:
چرا من همش توي غولاش گير ميكنم! :دي
يكي كمك كنه ديگه حرصم داره در مياد اين غوله آخر ( همون كه 5 دقيقه وقت ميده تا بكشيمش ) هر چي تير ميزنم نميميره در ضمن اين جونورا كه زير پاي آدم وول ميخورن نميزارن فرار كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همش پانسمان تموم ميكنم! :دي
ببينم كشتنش روش خاصي ميخواد يا فقط بايد تير بزني؟:41:
مگی جان اگه سری x رو بازی میکین کد "Veronica" رو وارد کن تا تمام درها و آسانسور خودشون باز بشن .نقل قول:
می دونم انگلیسیت خوبه ، پس ترجمه نمی کنم این توضیحات روش کلیش هست اگر اشتباه نکنم :
کد:Beat Alexia 2nd Time
Okay you have to have your sub machine guns. When you go to the security place and put in the code veronica you have 5 minutes to beat her. When you go out the door you will have to fight her. When you begin take out your sub machine guns and shoot her till she almost dies and try to keep away from the acid, the big swing things, and the little slugs she sends out for you. And another cut scene happens. After that, the linear launcher will be ready to use, grab it and eqiup it. Then run around and try to keep away from the fire she spits at you. When she stops, try to hit her with the blow from the gun. Just keep on trying to hit her because it has unlimited ammo. When you finally hit her,another cut scene will happen. And she finally dies. Congratulations you beat the game. And no you don't have to fight Wesker but, he returns in another game
اونو كه وارد كردم من خود غوله رو ميگم!نقل قول:
بعدشم اين تو گفته كه بايد اون اسلحه كه با كلر شارژش كرد كاملا شارژش تموم بشه بعد با اون بهش شليك كنم بد بختي اينه كه جونش تا اون موقع قد نميده! :دي
قبلش هم من يك عالمه بهش تير ميزنم ولي اصلا نميميره:41::19:
خب اخه گفته اون اسلحه آخری شارش بی نهایته ، اول بذار آتیش آلکسیا تموم بشه بعد شروع به شلیک کردن کن . من سعی می کنم cheat کدهاش رو در بیارم . کنسولی که بازی رو انجاام میدی نینتندوئه یا با شبیه ساز کار می کنی ؟نقل قول:
با شبيه ساز پلي 2نقل قول:
يعني چي آتيشش تموم بشه؟ اصلا آتيش نميده!:31:
wow ! ok متوجه شدم کجاشی ، هنوز به قسمت آخر مبارزه نرسیدی ! الآن به طرفت اسید پرتاب می کنه ؟نقل قول:
راستی شبیه سازت چیه ؟
اینجا ها رو چک کن :
[PHP]
[HTML]http://www.geocities.com/re_universe/cvw.html
http://www.playstationalley.com/ps2/resEvilVX.htm[/HTML]
[/PHP]
و این دو جا حتما بدردت میخورن ! مخصوصا اولی ، آخرش رو بخون ، خیلی خوب توضیح داده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره اسيد سبز رنگ!نقل قول:
Pcsx2 0.9.4
خب باید هی بدویی ! بعد اسپری استفاده کنی و بعد به طرفش شلیک کنی . سعی کن بیشتر فرار کنی تا وقت بگذره !نقل قول:
حالا امتحان کن :46:
اونوقت اگه بيشتر فرار كنم وقت تموم نميشه احيانا؟:31:نقل قول:
اگه اين جونورا بزارن حتما فرار ميكنم حالا ميرم ببينم چي ميشه:27:
سلام/من در اویل کد ورونیکا مشکل پیدا کردم.الان من یک سنجاقک دارم و نمی دونم کجا باید ازش استفاده کنم؟
بايد check كنيش نا بالهاشو بكنهنقل قول:
اونوقت ميشه كليد:10:
سلام حاج اقا.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هر سبکی باشه مهم نیست ولی دو نفره باشه...من خودم ریسینگی ندیدم دو نفره !
ممنان میشویم کمک نمایید ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله دوست عزیزم در oblivion به طرز وحشتناکی دیالوگ وجود داره....واقعا ودنیای وسیعی داره ..:46:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز بازی Cyber Warefare -Hacker v3.1 هم مثل uplink هستش ..
من در كد ورونيكا گيركردم انجاي كه دوتا الماس چشم ببر رابردارم و اون دري كهدر اتاقيكهالماس هارا قرار مي دهند چطوري باز كنم در بزرگه را هموني كه به اتاق تابلو ها باز مي شود
چطوري الماس ها را بر دارم
خيلي ممنون مي شوم يكي جواب من را بد هد
نقل قول:نقل قول:لطفا پست هاي پشت سر هم نزنيد :46:نقل قول:
اگر اون 2 تا رو برداشتي پس بايد قطعا كليدش هم پيدا ميكردي
كليدش توي اون اتاقست كه ميشه سيو كرد ( همونجا كه 3 تا جواهر ميزاريم توي تابلو در راهرو باز ميشه:46:)
چطور الماس ها ي روي مجسمه ببرا بر دارموان دري كه به اتاق تابلوي بزرگي كه الماس ها را قرار مي دهيم را چطور بايد باز كنم وقتي در را باز مي خواهم كنم اين پيغام را مي دهد A biohazard symbol is carved by the key hole
درستهنقل قول:
شما فعلا نبايد با الماس ها كار داشته باشيد
اون سالن بزرگ رو از اون يكي درش وارد بشيد بعد از پله ها بريد بالا و ميبينيد كه اون تابلوي بزرگ 3 تا جواهر ازتون ميخواد شما بايد جواهر انگشتر آلفرد گردنبند آلكسيا و گوشواره ي پدرشونو در بياريد و درون تابلو قرار بديد تا تابلو كنار بره و يك در پيدا ميشه:46:
از در كه رد بشيد بايد بريد توي يكي از اتاق هايي كه توي راهرو هست اونجا كليد اون دره رو پيدا ميكنيد:10:
سلام
خدا رو شکر که هنوز رزیدنت اویل طرفدارای زیادی داره.
دوستان خیلی دوست دارم ورونیکا کد رو بازی کنم لطف کنید بگید آیا این بازی نسخه pc داره واگه نداره
برای چه کنسولی آمده و هر کی سی دیش رو داره و امولاتورشو من میخرم چون اصلا نمیشه تو مغازه ها
پیداش کرد و اگر تو این سایتم مثل سایتهای دیگه خریدو فروش مجاز نیست آدرس مغازه ای که این بازی
رو داره لطف کنید بگید .
خیلی تشکر .
تو رو خدا زود تر جواب بدبن
نه نسخه ي PC موجود نيست . اين بازي رو بايد با امولاتور بازي كنيد.نقل قول:
در ضمن خريد و فروش توي اين فروم ممنوعه
بايد بتونيد راحت سيديشو گير بياريد منم خودم با امولاتور رفتم و راحت سيديشو گير آوردم
موفق باشيد:46:
سلامنقل قول:
خیلی ممنون که به این سرعت جوابمو دادی .
فقط قربونت این لینک دانلود امولاتور رو برام بزاری خیلی با عشقی.
لینک دانلود بازی رو هم اگه داری برام بزار.
دوست دارم دوست داشتنی.
آقاي محترم لطفا جلوي خودتونو نگه داريد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دانلود امولاتور رو توي اين بخش :
دانلود بازي هم توي بخش دانلود بازي دنبالش بگرديدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=57311
ممنون
به به بسی خندیدم چه خبره اینجا:دی
میگم که مگی جان من امولاتور رو دارم میخواستم قبل خرید بازیش بدونم (هوس کردم دوباره برم) با امولاتور روون میاره ؟
پیشاپیش ممنان :دی
اي بدك نمياره مال من كه وقتي غولاش ميومدن اسلو موشن ميشد!:19:نقل قول:
براي همين اين غول آخريه خيلي سخت شد
خواهش:46:
میشه آمار سیستمو بدی مگی جان شرمنده ها چون میخوام مقایسه کنم لطف میکنی
یاحق
pentium 4 CPU 2.80 GHzنقل قول:
2.81GHz, 512 MB of Ram
256MB NVIDIA GeForce7200 TurboCacher TM
فقط نميدونم چرا 2 تا عدد CPU داشت! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد:46:
مرسی دست گلت درد نکنه رفتم بگیرم بازی رو ...
یادو هسته ای هستی یا اینکه آمار سیستمتو با یه برنامه ای دیدی که اورکلاک سی پی یوتو هم نشون میده یا من نمیدونم :دی
من آمار سيستممو از توي properties ماي كامپيوترم ديدم:46: اما 2 تا عدد CPU داشتنقل قول:
شما قبلا اين بازي رو رفتيد؟ يا اولين بارتونه ؟:13:
من گردنبند الكسيا وپدر شو كزاشتم ولي انگشتر الفرد را از كجا بر دارم
مگی جان قبلا تو پلی 2 یه بار یکمی شو رفتم خوشم امده بود دیدم تایپیکش هست و شما هم گفتی برا کامپیوترنقل قول:
اومده گفتیم یه حال اساسی بکنیم تا شماره 5 اویل رو برا PC بزنن اینو بازی کنیم دیگه بد میگم
سی پی یوتونم احتمال قوی دوهسته ایه من برا خودمو دیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واز اونجایی که برا من دوهسته ایه حتما مال شما هم هست دیجه :دی