دستت در نكنه ACE HTML PRO هم برنامه خيلي عاليه من كه تمام كار هامو با اون انجام مي دمنقل قول:
نوشته شده توسط alisadeghi1
Printable View
دستت در نكنه ACE HTML PRO هم برنامه خيلي عاليه من كه تمام كار هامو با اون انجام مي دمنقل قول:
نوشته شده توسط alisadeghi1
سلام دوستان اگه برای طراحی وب میخواهید که حرفه ای کار کنید من توصیه میکنم که فقط DreamWeaver mx کار کنید که همه چیز هم دارش پشتیبانی میشه.
نستا جان ميشه بگيه اين چيهنقل قول:
نوشته شده توسط Nesta
با هاش ميشه چي كارها كرد :?:
سلام دوست عزیز.
این یکی از محصولات عالی شرکت micromedia هست که برای طراحی سایت استفاده میشه و الان 2 سالی هست که خیلی ها دیگه با این زبان سایت طراحی میکندند چرا؟چون که اکثر زبان ها رو پشتیبانی میکنه مثل asp-php-html-css.....
و خیلی قوی هست و کارائی فراوانی داره الان بازار کارش هم اگه مسلط باشی خیلی خوب هست.
MicroMedia DreamWeaver MX 2004
نستا جون واقعا دستت درد نكنه گرفتم چي فرمودينقل قول:
نوشته شده توسط Nesta
سلام خواهش میکنم البته لینک هم هست و حجم خیلی بالای نداره میتونی دانلد کنی . :wink:
سلام
دوستان من چند وقتی نبودم
سلام؛
با استفاده از اين نرافزار و روشهای مورد استفاده منحصر به فرد آن می توانيد فايلهای گرافيکی مورد استفاده در صفحات وب خود را به صورت مجموعه ای يا تک تک فشرده کنيد:
Image Optimizer
The JPEG PNG GIF Optimizer for Windows® 95/98/NT/ME/2000/XP
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکانات بسيار زياد ديگری هم دارد که من فکر می کنم اين نرافزار يک must have هست برای هر طراح وب.
راستی محصولات دیگه این شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم خیلی جالب و مفید هست.
روز خوش.
سلام
برنامه macromedia fireworks برای کم کردن حجم تصاویر و دیگر کارها بسیار مفیده
چئن حجمش زیاده لینک نمیدم برید از دستفروشا بخرید
دريمويو فقط و فقط
[PHP]-----------------------------------------------------------------------------------[/PHP] :question: سلام به نظر من قوي ترين نرم افزار طراحي وب dreamweaver است كه ابزار قدرتمندي براي اين كار دارد
شما همچنين مي تونيد بانك اطلاعاتي داشته باشيد و يك سايت پويا طراحي كنيد همچنين ابزار ويرايش بيشتر زبانهاي
برنامه نويسي وب روز دنيا را نيز دارد.
يك طراح حرفه اي هميشه با نوت پد كار ميكنه ...
بله درسته اما مثل اين ميمونه كه شما براي نوشتن مقاله كه مصور هم هست از notepad استفاده كني.
آقا چه سوت و كوره اينجا . با با يه حالي به اين تاپيك بدين داره از دست ميره. برنامه sothink swf decompiler 2005 تقريبا جديد . بد نيست واسه سرقت از سورس فايل ها
سلام
من ميخواستم يكي از كاملترين آموزش هاي طراحي وب رو بفرستم امانميدونم چه جوري من رو راهنمايي بكنيد
سلام دوست عزيز و جديد. حال چطوره. آموزشت در چه زمينه اي هستش. بايد يه جا آپلودش كني مثل persiangig.com . اگه اكانتشو نداري بگو ئاست دعوتنامه بفرستم. يا جاهاي ديگه مثل ripway يا megauploads و از اين جو رجاها
سلام برو بچ اين كاره. من يه نرم افزار پي اچ پي درست كن ميخوام فارسي كه بشه طرح صفحاتشو به دلخواه عوض كرد. منوها و گزينه هاي جديد بهش اضافه كرد و تو مديريتش لينك داد. ضمنا من فقط با فرانت پيج كار كردم و سايت اچ تي ام ال درست كردم.
عموجام چيز ديگه نميخواي. چايي، نوشابه؟؟؟
اگه موضوع تاپيك رو خونده باشيد نوشته ( جدید ترین نرم افزارها در رابطه با طراحی وب )
چندتا اموزشي لينك دانلود نرم افزاري چيزي كه بدرد بخور طراحان وب باشه !!!
سلام و صد و بيس سلام به همه
من به تازگي طراحي وب رو شروع كردم و هنوز زياد حرفه اي نشدم واسه شروع كار به غير از فرانت پيج ديگه از چي برنامه اي مي تونم استفاده كنم كه زياد سخت هم نباشه ؟
ياعلي
سلام. ورود شما رو تبريك ميگم
عزيز جان فعلا front page رو با هاش ور برو و خوب ياد بگير بعد برو سراغ Dreamweaver و موازي اون Adobe Golive رو كار كن.
موفق باشي
حسين جان سلام
خيل ممنونتم از جوابتان .... فراتت پيج رو نصب كردم و دارم باهاش كار مي كنم ....
فقط يه چيزي .... اگه سوالي داشتم مي تونم تو همين تايپيك مطرح كنم ؟
ياعلي مدد
خواهش ميكنم. بهتره تو همين انجمن (نه تاپيك) باشه. اگه من سوالتو نديدم بهم پيام خصوصي بزن جواب ميدم. چاكرتم
سلام بچه ها
واي چقدر بحث مي كنيد :blink: :angry: من هم با نظر حسين جان موافقم
برنامه swish براي طراحي صفحات وب استفاده مي شه :rolleye: :tongue:
من يه نرم افزار براي ريختن عكسهام از موبايل به هاردكامپيوترمخواستم مدل كوشيم هست سام سونك اي310
سلام . ورود شمارو تبريك ميگم. چه ورود توفاني داشتيد!!!
درست زديد وسط خال همين جا انجمن موبايله درسته ما اشتباه مي نوشتيم
سلام
بهترین نرم افزار برای طراحی سایت چیه؟
سلام. همونطور که بارها گفته شد : Macromedia Dreamweaver 8
سلام چطوری؟....میدونی من تازه کار طراحی رو میخوام شروع کنم از فرانت پیج هم شروع میکنم اما یه سوال دارم میخوام یه عکس آپلود کنم مثلا تو بلاگفا که وقتی روش کلیک میشه بره به یه سایت دلخواه خودم این کار عملی هست؟....کمکم کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط hoseinquest
میشه یه کم از امکانات و کارآییهای swish برای طراحی وب بنویسید ممنون میشم
یه سری هم به سیستم های مدیریتی بزنید جون ارائه سایت خوب با چنین برنامه های نیشه !
همین سایت P30world با دو تا سیستم معروف احداث شده
فرقDreamwiever باfront pageچيه؟كدومشون بهتر؟
اين كه سوال نداره. معلومه دريم ويور خيلي پيشرفته تر از فرونت پيجه
سلام بچه ها جون
به نظر من نميشه اينطوري بهترين نرم افزار رو شناخت.
چون اول بايد پرسيد بهترين نرم افزار براي چه كسي و درچه سطحي به نظر من در زماني كه تو فروم هاي خارجي در مورد توا نايي هاي AJAX بحث ميشه خيلي بده كه ما در حال چك و جونه زدن در مورد يه چيز بديهي باشيم و بگيم فرانت پيج بهتره يا دريم ويور .اينجا شده جاي آموزش در حالي كه تاپيك هاي آموزشي زيادي وجود داره.من ميدونم ايجاد كننده اين تاپيك هم ديگه به تاپيكش سر نميزنه از بس بد شده .
در آخر نظر من هم اينه كه براي كسايي كه كد نويسي بلدن Notpad بهترين محل براي نوشتن كدهاي HTML است يعني در نهايت بهتره چون نرم افزار هايي كه مولد كد هستن مثل دريم ويور هم كه قابليت هاشون غير قابل انكاره باز تو ايجاد اين كد ها يه سري اراجيف اضافي مينويسن كه تو كاركرد سايت هايي كه مجبورن خيلي سبك باشن تاثير ميگذاره.
حالا به جاي نوت پد مي تونين تو همون دريم ويور از شماي كدر استفاده كنيد.
من حتي اگه بخوام يه سايت استاتيك درست كنم اونو تو محيط visial studio.net كار ميكنم.
من فكر نميكنم صحبت در رابطه با اي جكس تو اين تاپيك جا بگيره . اين مريوط به برنامه نويسيه تحت وبه نه طراحي.
ضمنا استفاده از دريم ويور براي طراحان مبتدي مثل استفاده از ماشين حساب براي بچه ها اول ابتدايي هستش يعني ضررش همونقدره
درسته حق با شماست ولي قابليت هاي آجاكس در برنامه نويسي خيلي به كمك طراحي مياد.نقل قول:
نوشته شده توسط hoseinquest
در مورد دريم ويور هم حق با شماست.
خواستم ياد آور بشم اسم اين تاپيك جديد ترين نرم افزارها در رابطه با طراحي است نه بحث در مورد نرم افزار هاي قبلي ولي باز از نظرتون ممنونم.
agha shoma narm afzar moareffi mikonid kinke downloadesh ro ham haminja bedin
BA EJAZE MIKHASTAM YEKAM NAZAR BEDAM:inja bayad hesabi morattab beshE
nesta jan تو صفحه ی اول { جدید ترین نرم افزارها در رابطه با طراحی وب } تمام نرم افزارهایی که در موردش صحبت میشه رو اسماشو بزار و hypertext کن نرم افزار های جدید رو هم به تدریج اضافه میکنی
در ضمن چه اشکالی داره که لینک دانلودش رو هم بزارین؟
سلام
من با اين كه ميگيد براي مبتدي ها dreamweaver اشتباهه مخالفم چون وقتي برنامه اين هست كه به كدنويسي سرعت بيشتري مي ده چرا آدم بياد از notepad استفاده كنه . (مثل اين كه آدم بياد براي ساختن ماشين اول بياد چرخ مربعي رو امتحان كنه تا به دايره اي برسه چون براش تجربه شه و خوب از پايه ياد بگيره) در ضمن مي دونم اينو مي دونيد يا كه براي اين براي بچه هاي اول نمي زارن ماشين حساب استفاده كنند چون ذهنشون براي حساب هاي ذهني تقويت بشه چون محاسبه اعداد كوچيك با ذهن بسيار باعث سرعت مي شه و برعكس اگر بخواييم از ماشين حساب استفاده كنيم سرعت رو از ما ميگيره.
مرسي