در یک کلام تن به ذلت نمیدهیم و نوکیا نمیخریم
درسته ؟؟؟
در یک کلام تن به ذلت نمیدهیم و نوکیا نمیخریم
درسته ؟؟؟
من دقيقا برعكس مي گم ...نقل قول:
كجاي نوكيا زلت داره ...
اگه به زلت داشتنه اين سوني كه سر تا پاش زلته ...
مشکل از سلیقه شماس وگرنه v3x یکی از زیباترین گوشی های دنیاس شخصا خیلی کم دیدم که کسی از ظاهر v3x خوشش نیاد...نقل قول:
واقعا از طرح n73 هم خوشت نیومد ؟؟؟ بابا تو دیگه خیلی بد سلیقه هستی ... من خودم گوشی های نوکیا رو از نظر ظاهری قبول ندارم ( 7610 ... 6600 ... 6630 ) ولی خداییش تو n73 نوکیا واقعا خوب عمل کرده ... برای یه گوشی که نه تاشوئه و نه کشویی ال سی دی به این بزرگی گذاشته ... این خودش یه هنر طراحیه ... n80 هم گوشیه قشنگیه یکی از دوستام داره ولی n73 شیکتره...نقل قول:
خوب اومدی. ولی چی کارشون داری؟ بذار دلشون خوش باشه. (بقیه حرفمو توی پیغام خصوصی بهت میگم)نقل قول:
کاملاً درسته. N73 و V3X رو من تا حالا نشنیده بودم کسی خوشش نیاد. این اولین باره.نقل قول:
عرضم به حضورتون حرفاتون جالب بود برام در نوع خودش....اینکه میگید n73 شیک هستش و...اگه نشنیدید که از قیافه ی این گوشی ناله کنند...راه دوری نیست یه سر به تاپیک خود 73 بزنید...اونهایی هم که خودشون دارن با اکراه و تعصب از قیافش حرف می زنن:blink:
بعدشم کلا شخصا از گوشی هایی که جوی استیک دارن خوشم نمی یاد و علاقه ایی بهشون ندارم:angry:
v3x هم که گفتم این نظر شخصیه منه..نمی دونم قیافش بد نیستا اما باهاش حال نمی کنم...تو دست می گیرم انگاری پاره اجر تو دستمه...;)
در مورد بقیه حرفها هم تو پست های قبل فقط بگم که وقتی تعصب جایی وارد شه علم از اون طرف می ره بیرون:hmm: ...خود من سونی اریکسون دارم اما هیچ وقت روش تعصبی نبودم و نخواهم بود:rambo:
در ضمن دوستان اگه خیلی ادعاشون می شه جواب سوال رو بدن نه اینکه تیکه تیکه نقل قول کنن و فقط بزنن تو حاشیه ی بحث;)
من الان وي 3 ايكس جلومه!!!نقل قول:
عرضم به حضورتون حرفاتون جالب بود برام در نوع خودش....اینکه میگید n73 شیک هستش و...اگه نشنیدید که از قیافه ی این گوشی ناله کنند...راه دوری نیست یه سر به تاپیک خود 73 بزنید...اونهایی هم که خودشون دارن با اکراه و تعصب از قیافش حرف می زنن
بعدشم کلا شخصا از گوشی هایی که جوی استیک دارن خوشم نمی یاد و علاقه ایی بهشون ندارم
v3x هم که گفتم این نظر شخصیه منه..نمی دونم قیافش بد نیستا اما باهاش حال نمی کنم...تو دست می گیرم انگاری پاره اجر تو دستمه...
در مورد بقیه حرفها هم تو پست های قبل فقط بگم که وقتی تعصب جایی وارد شه علم از اون طرف می ره بیرون ...خود من سونی اریکسون دارم اما هیچ وقت روش تعصبی نبودم و نخواهم بود
در ضمن دوستان اگه خیلی ادعاشون می شه جواب سوال رو بدن نه اینکه تیکه تیکه نقل قول کنن و فقط بزنن تو حاشیه ی بحث
والا هم نازكه و هم كوچولو ولي به پاره اجر نمي زنه هاااا عزيز كم لطفي مي كني در حق اين گوشي!!!
ولي نوكيا ان 73:خدا وكيلي نوكيا طرح و تركونده بابا قبول نداريد؟؟
داراي سبك ترين وزن هستش در سري ان(با ان 76 كه باريك ترين گوشيه سري ان هستش)بابا با ال سي ديه بزرگ!
دوربينه جلو و اين همه دنگ و فنگ!!!
به نظر من كه نوكيا توي طرحش هيچ چيزي كم نگذاشته!!!
Ok !نقل قول:
خوب اومدی. ولی چی کارشون داری؟ بذار دلشون خوش باشه. (بقیه حرفمو توی پیغام خصوصی بهت میگم)
بقول مازندرانيا "" ولش هاكن "" .
عزیز بهت برنخوره ولی به سلیقت شک کردم تو چه جور میگی ان73 قیافه نداره :blink: به نظر من نوکیا اگه یه گوشی ناز زده باشه اون ان73 هستش من خودم اون اوایل که خریده بودم میشستم مثل دیوونه ها نیگاش میکردم :laughing: واقعا بری تو نخش محو زیباییش میشی :rolleye:نقل قول:
عزیز V3X فقط یه ذره از V3I بزرگ تر و کلفت تره.. و این در صورتی که V3I باریک ترین گوشی تاشوی دنیاست...نقل قول:
v3x هم که گفتم این نظر شخصیه منه..نمی دونم قیافش بد نیستا اما باهاش حال نمی کنم...تو دست می گیرم انگاری پاره اجر تو دستمه...
میزان صدای دریافتی به شدت دریافت و ارسال امواج توسط گوشی بستگی داره که با واحده sar سنجیده میشه... اون گوشی قدیمی بابات sar بالایی داره ولی یادت باشه درسته بالا بودن sar قدرت آنتن دهی و صدا رو زیاد میکنه ولی واسه مغز ضرر داره ... یعنی اگه مدت طولانی از گوشی استفاده کنی مغزت داغ میشه ( واقعا گرم میشه ) و ممکنه بپزه ;)نقل قول:
واسه همین سونی اریکسون رعایت حال تورو کرده ... کلا گوشی های جدید نسبت به قدیمی ها sar پایینی دارن چون زیادش واقعا ضرر داره ...
جونم؟؟؟؟؟؟ بابا جی اس ام شما که کم دقت نبودی دوست عزیز.نقل قول:
اولاً که باریکترین گوشی تاشوی دنیا سامسونگ U300 هستش با ضخامت 9.6 میلی متر.
دوماً همین الان از همین گوشی هایی که توی بازار ایران موجود هست، لطف کنید و یه سامسونگ D830 رو با V3I مقایسه بفرمائید تا همه چیز روشن بشه.
D830 = 9.9 mm
V3I = 13.9 mm
سوماً اصلاً قصد کل کل ندارم و کلاً موتورولا رو بعد از نوکیا واقعاً قبول دارم.
U300
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
V3I
D830
شهاب گلم....نقل قول:
جونم؟؟؟؟؟؟ بابا جی اس ام شما که کم دقت نبودی دوست عزیز.
من منظورم اونوقتی بود که خریدم....
من با سامسونگ تا حدودی آشنا هستم و چون مثل موتورولا به زیبایی هم اهمیت میده...گوشی هاش رو خیلی دوست دارم...
خصوصا اون باریک ترین گوشی کشویی...سامسونگ خیلی زیباست....
به هر شکل ممنون..
اشتباه از من بود که واضح ننوشته بودم....
موفق باشی...
خب خیلی خوشحالم که این تایپیک هم به یه نتیجه ای رسید. بمیرم واسه وارد کننده های نوکیا اگه وضع همین
طوری بمونه .:27: :27: .
آخرین نتیجه :
sony ericsson: 55
nokia :29
:27: :27: :27: :27: :31: :31: :31: :31:
برین خوش باشین با این سونی اریکسون ، همین آمار رو برو تو کشورهای ارو÷ایی بگیر ، خجالتت میاذ که حرف از سونی بزنی .نقل قول:
حالا ایرانی ها که کیفیت رو به قیمت می فروشن ( البته بعضی ها ) ، شما اومدی از اونا نظر سنجی می کنی ؟؟؟
برید خوش باشید ، برید ...
گل گفتی گل پسر.نقل قول:
فقط به جای کشور های اروپایی، بگو کل جهان تا قشنگ تر معلوم بشه که چی به چیه.
نقل قول:
نمیدونستم سونی اریکسون فقط با فروش تو ایران چهارم جهان شده:2:نقل قول:
بابا آخه چهارمي هم مقامي هستش؟؟؟
ما با زير مقام سوم كاري نداريم كه!!!
باز سوم يه چيزي ولي چهارمم هم شد مقام همه توليداته تكراري و يك نواخت و كلي هم ادعا!!
:21: :21: :21: :27: :27:نقل قول:
ای بابا حالا شما طرفدارهای پاره آجر ها یا بهتر بگم گوشکوب ها (nokia) چرا داغ می کنید. :5: :5:
دیگه دوران امپراتوری نوکیا تموم شد . :27: :27:
البته در ایراننقل قول:
متاسفم برای مملکتم!!!!!!!! :31:
جایی که کیفیت رو به قیمت می فروشن.
آره خب تو کشور ما که جهان سومی هستش مردم بیشتر به قیمت توجه میکنن تا به کیفیت کالا :41:
تو کشور ما چی سر جاشه که این یه مورد باشه ؟؟؟؟
salam goshihaye pantech khob hast lotfan mano rahnamae konid??????????/
پنتک گوشی بدی نیست ولی بهتر از اون هم هست. کلاً گوشی ششم جهان هست.
شهاب جان
ممنون که جوابش رو ندادی
پست های دوستان پاک شد
کی گفته ایران جهان سومه یعنی تو ایران و افغانستان رو تو یه سطح میدونی ؟ به کشور های مثل ایران میگننقل قول:
در حال توسعه یعنی یه چیزی بین جهان سوم و جهان اول
اولی یا دومی به چه قیمتی بیشتر فروش نوکیا رو گوشی های ارزون و ساده تشکیل میده مثل 1100 و 2600 و....نقل قول:
به نظر من نوکیا نسبت به قیمتش اصلا نمیرزه مثلا n70 که حدود صد تومان با w810 اختلاف قیمت داره از هر
نظر بد تره (فقط میگن چون lcd بزرگی داره خریدیم lcd بزرگ به قیمت بی ریخت شدن) یا 6630 که باز هم از
w810 گرون تره اصلا قابل مقایسه با هم نیستن یا k750 قیمتش 180 تومنه واقعا از خیلی از گوشی های
250 تومنی نوکیا بهتره
جواب خیلی کامل و فصیحی بودنقل قول:
عزیزم، در حال توسعه، همون جهان سومه :31: شما هنوز افغانستان رو از ایران پایینتر می بینید؟ کشوری که دست آمریکا رفت زیر سرش، از همین الانش دارن سیم کارت مجانی میدن. چند وقت دیگه ببین چه شود.نقل قول:
ضمناً با زدن کلید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی پست های مورد نظر، همه رو با هم در یه پست می تونی جواب بدی. مخصوصاً با اون امضای یزرگی که داری، تاپیک خیلی بد شلوغ میشه.
ممنون میشم اگه عکس امضات رو کوچیکتر کنی.
ممنون از این که یاد دادی بلد نبودم عکس امضام رو هم به زودی کوچیک میکنم :31:نقل قول:
دوستان خوشم مید سونی اریکسون پرفروش ترین بوده...دیگه نوکیا در مقابلش حرفی برای گفتن نداره...
به قول یکی از دوستامون چی به سر این سامسونگ اومد؟
متاسفانه در ایران، بله، همینطوره. :2:نقل قول:
همون دیگه. باید به اون تاپیک مراجعه کرد.:10:نقل قول:
یه زمان سامسونگ در ایران پرفروش ترین بود. یادش به خیر.:46:
من بیشتر تقصیر رو از پارس قائم می دونم. گوشی های خوب سامسونگ رو که می تونن بازار رو به دست بگیرن، وارد نمی کنه. گوشی های سیمبیان و ویندوز موبایل وارد نمی کنه. یا خیلی کم وارد می کنه یا گروناشو وارد می کنه.
شما از روی یه آماری که جمعیت آماریش زیر 500 نفر هستش میخوای نتیجه گیری کنی :19: نه نمیتونه معتبر باشه :20:نقل قول:
هرچند سونی اریکسون چون گوشیاش ارزونتره به نظر منم این چند وقت اخیر بهتر فروش داشته ولی نمیشه از روی این نظرسنجی قضاوت کرد
نه اتفاقا فری جان میشه این امار رم به صورت کلی تعمیم داد
من که تو این 6 ماه اخیر از هر 10 نفر که دیدم 7 تاشون سونی اریکسون گر فته فکر کنم دلایلشو خودت دیگه بهتر می دونی
موفق باشی
امار فروش در ایران مهم نیست
از دید علمی فعلآ بزرگترین تولید کننده های گوشی در دنیا (به ترتیب چپ به راست)Nokia ,Samsung,Motorola ,Sony Ercisson,LG هستند جالب اینه که بدوندید سونی اریکسون امسال یک پله در فروش جهانیش افت داشته و متحمل ضرر شده .
اینجاست که میگن تو ایران همه چیز فرق داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به عقید من Nokia و Sony Ericsson هیچ طراهی خاصی از خودشون ندارند
نوکیاجدیدا روی به کپی برداری هم برده یه نگاهی به این عکس ها بندازید
این گوشی Philips 968 تولید شده در 2005, July
اینم جادوی طراحی نوکیا N93 تولید 2006, April
اگر خواستید باز هم نمونه دارم...
قابل توجه دوست خوبمون Apachi که در مورد آمار فروش سونی اریکسون اظهار نظر کردن:
دوست عزیز، اینها تصاویر آمار فروش و سود جهانی سونی اریکسون رو در سالهای گذشته و مقایسه با سال 2006 نشون میده که در نمایشگاه جهانی GSM در بارسلونا در فوریه امسال توسط سونی اریکسون ارائه شده. فکر کنم تصاویر کاملا گویا و در عین حال خلاف گفته های شماست.
اگه میخواین یه برند رو نفی کنید، به اطلاعات و آمار معتبر و البته دلایل منطقی استناد کنید.
قصد من از این پست صرفا گمراه نشدن دوستانی هست که احتمالا به نظر شما استناد میکنن.
دوست خوبم همین چارتی که نشان دادید نشانه شکست Sonny Ericsson هستش ببینید هر شرکتی دارای یک Roadmap هستش که باید تا به آن برسد جایگاه Sony Ericsson را در همین سایت Gsmarena مشاهد کنید بله جایگاه چهارم که قرار بود به دوم برسد در حالی که تا سال 2005 سوم بود اسم این شکست هستش.... چون Sony Ericsson هنوز تولید کننده چهارم مبایل در جهان هستش و بعد از اون LG هستش هم رده بودن با lG یعنی شسکت...
شکست یعنی اینکه هنور در فروش جهانی از Nokia, Samsung, Motorolaبسیار پایین تر هستش . پیشرفت فروش سونی نسبت به بقیه بسیار پایین بوده و گرنه جایگاهش فرق می کرد و بالا میرفت.ولی هنوز چهارم هستش.یعنی سه جایگا با نوکیا اختلاف داره ...
کی همچین قراری بوده؟! شما لطفا یه خبر رسمی از یک منبع معتبر ذکر کنید که تو اون اعلام شده قرار بوده سال 2006 سونی اریکسون دوم باشه. وقتی درآمد شرکت در عرض یک سال سه برابر میشه، این یعنی شکست؟ وقتی از ده گوشی پرفروش دنیا 5 تاش و اولیش مال سونی اریکسونه، وقتی اولین و شش میوزیک فون پرفروش دنیا متعلق به سونی اریکسونه، وقتی در عرض 5 سال تونسته به همچین موفقیتی برسه، درحالی که نوکیا و سایرین نزدیک به دو دهه است که تو این بازار حضور دارن، اینها یعنی شکست؟ موتورولا به این دلیل دومه که بازار آمریکا که مصرفی ترین بازار دنیاست رو در اختیار داره. جالبه بدونید که فروش موتورولا 2 برابر سونی اریکسون بوده ولی سودشون با هم برابر بوده. اتفاقا رشدی که سونی اریکسون داشته چه در فروش و چه در سود نسبت به سایرین بیشتر بوده. همه اینها در عرض 5 سال یعنی شکست؟ اگه شما یه کم مقالات اقتصادی رو مطالعه کنید، متوجه میشید که سونی اریکسون به عنوان نمونه موفقیت در مدیریت و تولید ازش تقدیر شده و همچین پیشرفتی رو عجیب دونستن.نقل قول:
بذارید بقیه دوستان هم قضاوت کنند. آمار و ارقام و شواهد کاملا گویا هستند. شما هم لطف کنید و هر صحبتی که میکنید از این به بعد، به منابع معتبر استناد کنید. من سایر برندها رو نفی نمیکنم ولی نمیشه موفقیت های سونی اریکسون رو نادیده گرفت.
من واقعا لذت میبرم دوستان پر فروش بودن رو دارن با بزرگ ترین شرکت و بهترین قاطی میکنن
(البته سوء تفاهم نشه منظورم از بهترین و پرفروش ترین برند خاصی نبود)