كسي از شما اكشن اسكريپت تو Swish Max بلده؟
كسي از شما اكشن اسكريپت تو Swish Max بلده؟
کوسه عزیز!
دستور زیر رو اگه به یه دکمه بدیم با کلیک روی اون دکمه (دراینجا به طور مثال) فایل فلش ali.swf که توی درایو c هست. میاد بالاو باز میشه.
on (press) {
loadMovie("c:ali.swf",this);
}
یعنی یه دستور load movie که توش اسم فایل رو بین دو تا "" می نویسی و بعد هم یه ویرگول و یه عبارت this.
:mrgreen:
کمیل جون!
من که بلد نیستم ولی شما ببین با دستورات فلش خیلی فرق داره.
باتشكر
ايا كسي طريقه ساخت لگوهاي تبليغاتي را درفلش مي دونه مثل نمونه بالا ي صفحه سايتممنون مي شوم اگرمن را راهنمايي كنيد
دوست عزيز شما تاپيكي مربوط به آموزش فلش رو بخون. البته اونو من نزدم و نمي دونم مشكل داره يا نه ولي خوبه.
اينم آدرسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونی که بالا می بی نی با فلش نیست دوست عزیز فلش کاربرد های دیگه داره
مرسي عالي بود
مخفی کردن و آشکار کردن یک شی (باز هم ساده و جالب)
برای این کار از خصوصیت _visible استفاده می شود. این خصوصیتدر همان آدرس زیر از فهرست action script قرار دارد.
built-in classes/movie/movie clip/properties
ساختار دستور به این صورت زیر است
instancename._visible=Boolean value
که به جای instance name نام movie clip ای را که میخواهید مخفی کنید وارد میکنید و به جای Boolean value اگر عبارت false را وارد کنید آن شی مخفی می شود و اگر عبارت true رو وارد کنید شی اگر پنهان باشد آشکار می شود. (البته به جای false می توان عدد 0 و به جای true عدد 1 را وارد کرد.)
به طور مثال
یک movie clip بسازید و نامی برای آن در پنل properties بذارید
حالا دو تا دکمه هم در کنار آون شی قبلی بسازید به طوری که دو تا قابل تشخیص از هم باشند
به یکی از دکمه ها دستور زیر رو وارد کنید
on (press) {
mahdi._visible=false
}
و به action script دکمه دیگه این دستور رو وارد کنید
on (press) {
mahdi._visible=true
}
دقت کنید که در این مثال نام movie clip رو گذاشتیم mahdi
حالا به محیط اجرای فلش برید و ببینید که با کلیک روی دکمه اول شی ما ناپدید میشه و با کلیک روی دومی دوباره ظاهر میشه.
چطور بود؟
آقا هر گونه سوال و ابهام رو خریداریم
:wink:
تغییر ارتفاع و پهنای یک شی
با سلام به همه و عرض تبریک ماه مبارک رجب
برای تغییر ارتفاع و عرض یک movie clip توسط کاربر به ترتیب از دو خصوصیت height و width استفاده می کنیم . کار با اینها دقیقا مثل همین چند تا خصوصی اخیر هست.
اولا بگم که این دو تا خصوصیت هم در همون آدرس built-in classes/movie/movie clip/properties از فهرست سمت چپ پنل هستند.
و شکل کلی اونها به این صورت هست
instancename._height=value
instance name._width=value
که باز هم به جای instancename نام اون movie clip مورد نظر و به جای value عددی که می خواهیم ارتفاع و یا پهنای شکلمان باشه رو وارد می کنیم.
و اگر اینها رو به یه دکمه بدیم باکلیک روی اون دکمه ارتفاع و پهنا(یا یکیشون) به عدد دلخواه ما تغییر میکنه و اگر هم به یه فریم بدیم با رسیدن فیلم به اون فریم تغییرات درخواستی ما لحاظ میشه.
در مثال زیر با هر بار کلیک روی دکمه ای که این script رو براش نوشتیم movieclip ای که اسمش رو mahdi گذاشتیم عرضش 10 تا اضافه میشه و طولش 12 تا بلند تر میشه. این کار رو میشه دایم انجام بدیم و بزرگ و بزرگترش کینم.
on (press) {
mahdi._height=mahdi._height+10
mahdi._width=mahdi._width+15
}
دو نکته
1- لازم نیست حتما height و width رو با هم به کار ببرید مینونید هر کردوم رو به تنهایی برای یک جسم وارد کنید.
2-اگر instance name رو بردارید و هیچی وارد نکنید کل فیلم شما تغیییر طول و عرض میده که خیلی جالبه!
این هم دو تا فایل در مورد action script که شاید بعضی دستوراتش رو هم نگفته باشیم.
البته بگم که من نساختمشون.
کد:http://www.padide.persiangig.com/other/Action-08.zip
کد:http://www.padide.persiangig.com/other/Action-10.zip
دوستان ظاهرا persiangig فعلا گیر داره . ان شاالله دوباره آپلود میکنم
دوباره آپلود کردم
کد:http://sr1.mytempdir.com/118384
ادامه دارد...کد:http://sr1.mytempdir.com/118387
تنظيم شفافيت يك جسم
در فلش هم يك خصوصيت وجود داره به نام alpha كه تنشيم كننده ميزان شفافيت رنگ جسم هست. مقدار آلفا از 0 تا 100 تغيير مي كند كه با دادن مقدار 100 به آن جسم كاملا مات و پررنگ است يعني همان حالت پيش فرض رنگها در فلش و اگر 0 را بدهيم كسم كاملا شفاف است و مقادير اين بين را هم كه ميتوان وارد كرد. در فلش در همون پنل color mixer میتونین به صورت دستی میزان alpha رو برای یک جسم تغییر بدین . اما برای این که این کار به صورت تعاملی انجام بشه بادی این خصوصیت رو توسط action script تنظیم کرد. ساختار کلی این خصوصیت به این صورت هست
instancename._alpha=value
كه به جاي instancename نام اون movieclip اي رو كه مي خواهيم شفافيتش رو نتظيم كنيم مذاريم و به جاي value مقدار رو وارد مي كنيم.يعني دقيقا مثل قبليها
اما مثال
اگه اين دستور رو به يه دكمه بديم با هر بار كليك روي دكمه movieclip ما به نام mahdi به اندازه 10 درجه شفاف تر مي شود. كه اگر 10 بار اين كار رو انجام دهيم alpha=0 ميشه و جسم محو مي گردد.
on (press) {
mahdi._alpha=mahdi._alpha-10
}
در مورد اين چند تا خصوصيتي كه تا حالا گفتيم بايد بگم كه شما ميتونيد يه textfield از نوع input درست كنيد و مقدار آلفاي جسم رو مساوي مقدار متغير اون جعبه متني قرار بديد. تا هر مقداري كه در اون جعبه متني نوشته شد مساوي آلفاي جسم ما شود. براي آشنايي بيشتر اگه آموزشtext field رو نخونديد جزو اون آموزشهاي اول هست حتما بخونيد.
با تشكر از وقت گذاري شما :wink: :wink: :wink:
آقا يكي حوب آموزش بده اگه بخوايم تو فلش دكمه اي بسازيم كه با كليك كردنه اون يه برنامه اجرا بشه چي كار كنيم ؟؟؟؟!!!!!!!!
gigi_afshin,كل تاپيك در مورد سوال شماست ديگه دقت كن يكم متوجه ميشي :|
به دليل تخصصي بودن و فعال بودن
استايكي ميشه
amir_p30
براي كساني كه نفهميدند اين سايت را مي گذارم . اين تاپيك از 0 شروع كرده تا100000000000000000 ::::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان يه سوال
با اين برنامه ميشه فايل هاي متحرك با پسوند jpgساخت؟؟؟؟
;) ;) ;)
دوست عزیز احتمالا منظور شما پسوند gif هست. یعنی فایلی که مثل فایلهای عکس باز میشه ولی متحرک هم می تونه باشه. برای این که فایلتون رو با پسوندgif ذخیره کنید. بعد از درست کردن انیمیشن خودتون در منوی file گزینه Export وبعد هم گزینه Export movie رو کلیک کنید. پنجزه ذخیره کردن باز میشه و از منوی کرکره ای پایین میشه پسوند فایل رو انتخاب کرد که برای کار ماباید Animated GIF رو انتخاب کنید و یه اسم هم برای فایل بذارید و در محل دلخواه ذخیرش کنید.نقل قول:
نوشته شده توسط s-s
البته گزینه jpg هم در منو وجود داره ولی اگه این گزینه رو انتخاب کنید هر فریم شما به صورت یه عکس غیر متحرک jpg در اون مخل ذخیره میشه. یعنی 20 تا فریم 20 تا عکس داره. پس تا اونجا که من می دونم اگه میخواهید فایلتون متحرک باشه ولی swf نباشه باید با پسوند gif ذخیره بشه. :rolleye:
ممنون مهدي جان ;) ;) ;)
اخه ميدوني وقتي با پسوند gifذخيره مي كنم كيفيت تصوير خيلي كم ميشه.
بعد با فرمت jpgذخيره كردم ديدم ديگه متحرك نيست.رو اين حساب گفتم شايد براي ذخيره ي با اين فرمت بايد كار خاصي بكنم.
با سلام من ميخوام يه فايل فلش بسازم كه احتياج به اكشن اسكريپت داره. توضيحش اينه كه چند تا عكس مثل نقشه كه به حالت لايه روي هم قرار گرفته است و با يك كليك لايه ها نمايان شده و يا با هم ادغام مي شوند مثلا نقشه كشور با خطوط استاني يك عكس و همان نقشه با خطوط بخشي يك عكس و الي آخر اگر كمكم كنيد ممنون ميشم.
مگه jpg هم متحرک میشه؟؟؟؟؟نقل قول:
اولین بار یه همچین چیزی میشنوم:20:
با اجازه همه اساتید گرامی بخصوص mahdi_pc عزیز که زحمت زیادی تو این تاپیک کشیدن یک آموزش ActionScript در فلش تهیه کردم دیدم اینجا بحثش داغه گفتم بزارم شاید به درد دوستن بخوره :
کد:http://character.blogfa.com/post-441.aspx
سلاو اقا دستت درد نکنه فقط یه چیزی با این فلشی که شما میگید میشه سایت هم طراحی کرد یا نه؟//
سلام
من یه دستور می خوام که یه شی توش روشن خاموش شه مثل رعد و برق میشه دستورشو بدین؟؟
مطالبتونم خیلی خوبه
می خواستم بپرسم که چه طوری میشه بازیهای آنلاین فلش را طوری تغییر داد که رکورد ها مخصوص سایت خودم بشه مثل سایت joojooo.com
نقل قول:
با نرم افزار Trendy Flash Site Builder که مدیران تو همین سایت گذاشتن میتونید سایت طراحی کنید
نمونه سایتی که با این نرم افزار طراحی شدهتوضیحات بیشترکد:http://www.trendyflash.com/tdcsb/tdcsbsamples.htm
کد:http://www.p30world.com/archives/006403.php
خوب دوستان گلم اگه میشه این اموزشهارو تو یه فایل pdf جمع کنید برای دانلود بذارید
من دایلاپ دارم پدم در میاد تا یه صفحه لود بشه
باتشکر فراوان