باسلام
دوست عزيز نياز به بروز رساني نيست نسخه بيسيك رو يكي از دوستان معرفي كرده نصب كني همين ورژنه البته با اين
پچ هايي كه دوستان دادن
در مورد ارور نميدونم چي بگم واسه ما كه نداد
چشم دوست گلم تست ميكنم جواب ميدم
Printable View
باسلام
دوست عزيز نياز به بروز رساني نيست نسخه بيسيك رو يكي از دوستان معرفي كرده نصب كني همين ورژنه البته با اين
پچ هايي كه دوستان دادن
در مورد ارور نميدونم چي بگم واسه ما كه نداد
چشم دوست گلم تست ميكنم جواب ميدم
سلام
اين لينك مستقيم دانلود نسخه پلاس آخرين ورژن جت اوديو هست:
**********************************************کد:http://download1.iaudiousa.com/JetAudioInc/JetAudio/JAD6_PLUS_VX_u.exe
باسلام
مهدي جان من اخرين ورژن رو دارم
و تمام اين پلاساي كه شما و دوستان دادن رو نصب ميكنم
اما فرمت rm رو جواب نميده
وقتي real نصب ميكنم جت هم جواب ميده
ميخوام بدونم دليلش چيه؟
سلام
وقتي RealPlayer رو پاك ميكنيد ديگه فايلهاي rm توسط jetAudio شناسايي نميشن. اما اگه اووونها رو با jetAudio باز كنيد خونده ميشن ........
عليك سلام
عزيز من هيچ جوري نميتونم اين فايلا رو بدون وجود real با جت پخش كنم
همه جورشو تست كردم اما نشد
وقتي فايل رو با jetAudio باز ميكنيد چه اتفاقي ميافته ؟؟؟
اول ارور واسه ابديت ميداد ولي حالا تست كردم هيچي
نسخه ي plus VX دوباره با حدود 4.7 مگ بروزرساني به اين نسخه ارتقا پيدا كرد:
6.2.4.7026
آقا اين جت اوديو فرت و فرت Update ميشه!! :laughing: كجاست Windows Media Player با اون كلكهاي مرغابيش تا ياد بگيره...
;)
ebilove جان بعد از اینکه خواستی یک فایل با فرمت real ر اباز کنی ازت میخواد که codec مربوط به این فرمت را download کنی
بعد که به اینتر نت وصل میشی شروع به دانلود میکنه چیزی در حدود 5 مگ بعدش میتونی بدون نصب real فایلهایی با این فرمت را ببینی -
اگر میخوای بعد از عوض کردن ویندوز برای دیدن فرمت raeal دوباره ان 5 مگ نگیری کل فولدرjetaudio را اگر تو درایو d هست تو یک درایو دیگه کپی کن و بدون احتیاج به نصب مجدد خود jetaudio یا کدک همه فرمتی قابل پخش است
در ضمن غیر از این روش برای دیدن real روش دیگری هم هست وان نصب real alternative هست که حجمش 6 مگه
نسخه ي پلاس قبلي رو با 6.5 Mb بروزرساني به نسخه ي 6.2.5.8220 تبديل كنيد و از اضافه شدن يك منوي جالب و جديد به رابط كاربريش نهايت استفاده را ببريد...!
;)
فريد جان سلام
مي شه در مورد اون منوي جالب كه گفتي بيشتر توضيح بدي؟ كجا هست و براي چي هست؟
سلام مهدي جان.اون موقع گفتم نگم تا سورپريز باشه...!
بعد از آپديت اول از همه اين برام جلب توجه كرد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
;)
فريد جان سلام
من از اين اسكين استفاده مي كنم:
وقتي آپديت كردم اون منو را نديدم. يعني در واقع نمي دونستم به اسكين اصلي و پيش فرض اضافه شده. البته حدس زدم ولي عوضش نكردم. روي اين اسكين كه من استفاده مي كنم هم اين گزينه اضافه نمي شه چون اسكين كه آپديت نشده!
به هر حال ممنون كه گفتي. اما من جت اوديو رو وقتي دوست دارم كه اين اسكين رو داشته باشه و حاضر نيستم با چيزي عوضش كنم.
با سلام.آيا با جت آيديو ميشه چند تكه آهنگ را به هم چسباند؟ اگه ميشه راهنمايي كنيد چه جوري و با كدام گزينه ها.ببخشيد اگه اينجا نبايد سوال ميكردم واقعا گيج كننده شده.با تشكر
با jet audio و گزينه ي Run audio mixing recorder امكانش نيست ، اما با Windows Movie Maker خود ويندوز براحتي تمام ميشه.
اما در عوض اين محدوديت رو داره كه براي ذخيره سازي فقط از فرمت wma استفاده ميكنه.
;)
سلام دوستان :)
لينكهاي دانلود همه مشكل داره ، میشه لطف کنید یه لینک سالم از آخرین ورژن Jet Audio برام بذارین
لازمش دارم ، خیلی فوریه
سپاسگزارم
نقل قول:
نوشته شده توسط edris60
JetAudio v6.26 Plus
JetAudio is integrated, multimedia software made of a single compact rack. Not only does it play various music and video files, it also has features such as CD burning, recording, and conversion to other file formats. You can create your own Internet broadcast by using JetCast, provided with JetAudio, and you can play all major file formats, including WAV, MP3, MP3Pro, OGG, WMA, MPEG, AVI, WMV, MIDI, RM, and video and audio CD tracks. Convert among audio file formats, and record analog audio to various formats. The program features visualization plug-ins, including Sound2Vision; tag editing for MP3, OGG, and WMA files; sound effects including wide, reverb, and x-bass; multichannel sound output; speed control of audio playback; cross-fading for a smooth transition between two songs; a skinnable user interface; and synchronized lyrics display (karaoke) for MIDI and MP3 files.
22.73 MB
کد:Download :
http://rapidshare.de/files/27942144/JetAudio_v6.26_Plus.RDX.rar
Password :
www.rdxforumz.ws
ايا ميشه با jet audio فايلهاي ويدوئي رو به پسوندpg3 موبايل تبديل کرد
من شنيدمن که ميشه ولي هر چه گشتم نداشت آيا پلاگين خاصي داره نصب بشه
تا اين قابليت بهش اضافه بشه
سلام امین جاننقل قول:
نوشته شده توسط Amin
ممنون از لینکی که معرفی کردین
دانلودش کردم دقیقا همون 22.7مگ هست ولي موقع extract مشکل داره یه ارور میده !! پسورد نمیخواد که اون پسورد رو بهش بدم فقط ارور میده و extract نمیشه ! :blink:
ممنون میشم راهنمائی بفرمائید
با تشکر
اينهم يك لينك مستقيم ديگه :
کد:http://eng.iaudio.com/download/file/cowon_program/JetAudio/JAD6206_VX_COWON.exe
3GP يكنوع پيشرفته ي فرمت MP4 هست ؛ اما همونطور كه در تصوير هست ، اين فرمت وجود نداره و من هم پلاگيني براش نديدم هنوز .نقل قول:
نوشته شده توسط kazemfdisk
;)
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط MORTAZA
بازم کار نمیکنه
تو رو خدا یه لینک بدین بتونم دانلود کنم :blink:
دو روزه دنبالشم تو سایت
خیلی فوریه !!!
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط MORTAZA
خیلی ممنونم :)
نقل قول:
نوشته شده توسط MORTAZA
این لينکم کار نميکنه اگه ممکنه درستش کنيد
اگه میشه یه لینک مستقیم از jet بگذارید(البته آخرین ورژنشو میخوام)
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Ali_k
ممنون رضا جان
سلام دوستان ....:10:
نرم افزار جت آیدیو dfx نداره ؟!!
ورژن 7 فولش هم اومده
بی زحمت لینک دانلود بذارید
در انجمن معرفی نرم افزار ها در تایپک JetAudio لینکش گذاشته شده.
بچه ها من یه مشکلی که با این جت آئودیو دارم اینه که خیلی از دی وی دی ها رو بدون صدا پخش می کنه. مشکل چیه؟
تا Power DVD هست چرا Jetaudio
:10: :10:
آخه با جت آئودیو میشه خیلی راحت تصویر رو یکم یکم عقب جلو کرد ولی پاور دی وی دی کوفتی نمیشه
آقا کسی میدونه چه جوری این always in top رو بردارم؟نمیدونم کی زدم که نمیره.همینجوری جت آئودیو مونده اون وسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيزنقل قول:
اون گوشه بالا و سمت چپ جت آديو يك تيك هست ، بردار
سلامنقل قول:
منهم این مشکل رو داشتم ولی بعد از نصب کدها مشکل برطرف شد .
شما هم امتحان کنین .