لطفا نرم افزارهایی که روی گوشیهای سری دی امتحان شده اند را معرفی کنید ؟
:11:
Printable View
لطفا نرم افزارهایی که روی گوشیهای سری دی امتحان شده اند را معرفی کنید ؟
:11:
توی سایتمدل گوشی رو انتخاب کن تمام برنامه یی که واست میاره نصب میشن !کد:WWW.GETJAR.COM
خسته نباشيد
اين برنامه softick نميتونه کانکت بشه به گوشي با اين که برنامه blue solil به گوشي وصله .پورت صحيح هم در softick تيک کردم اما مياد no devices connected .
راه ديگري هست که يک جوري اين برنامه را به گوشي کانکت کنم ? ممنون
شما باید گزینه Register Device بزنینقل قول:
نقل قول:
اگر منظورت سريا ل کي که آن هم وارد کردم اگه چيزه ديگري هست که در اين برنامه چيزه ديگري به اين نام نيست البته اضافه کنم کامپورت را روي xon/xoff software گذاشتم و فقط سريال پورت برنامه off/on Blue soleil ميشه ولي sotick کانکت نميشه .
از طريقblue soleil هيچ مشکلي نيست و همه چي راحت کار ميکنه گوشي هم سامسونگ D-500
نه عزیز ... شما روی آیکون برنامه Softick که در کنار ساعت کامپیوتر هست کلیک راست کن و روی گزینه اول Active را انتخاب کن و سپس کنسل بزننقل قول:
Pasword برنامه ها چیه؟
از شماره سریال زیر برای ثبت نرم افزار Softick استفاده کنید:نقل قول:
Serial: 380A-017K-2EJF-2SEF
گوشی فقط سامسونگ دی 900 . ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها .. به انجمن موسیقی سر بزنید.:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام..............
آقایی که من شما رو میشناسم به احتمال 100 در 100 عموی من هستی از این پستهای علکی نزن که مدیرا ناراحت میشن هرچند که مدیرا ااینطرفا پیداشون نمیشه !
توروخدا کمک!!! گوشی داداش من e720 هست ولی روش شما روش کار نمیکنه چیکار کنم؟؟؟نقل قول:
من نمیخام که گوشیمو ریست کنم...!
كسي اينو روي سامسونگ نصب كرده ؟
BluetoothPcControlRemote.v3.
اگه لینک دانش رو داری و جاوا هست بزار حال کنیم
روي sgh-e250جواب ميده؟
دستتون درد نکنه
روش نصب بازی روی گوشی E250 نیز همینطوره؟
با تشکر
یه نفرم به من کمک کنه . گوشی من f700v
عزيز آموزش بلوتوثيت خيلي جالب بود
موفق باشي
ادامه بديد داره جالب ميشه
چرا صفحات را نمیتوانم سیو کنم
كسي بلده چطوري روي گوشي U700 ميشه بازي يا برنامه نصب كرد(از طريق بلوتوث)؟
سورس jsd/jsrیه برنامه رو با بلوتوث از روی یه گوشی دیگه روی D820 ریختم ولی اجرا نشد.اشکال کار کجاست حتما از کامپیوتر باید آپلود شه؟
دقیقا نمیدونم.............. ولی فکر کنم ، یه کد برای فعال سازی جاوا باید وارد کنی.................!! اگر اون نبود.......... از روی کامپیوتر تست کن.....!!! بعیده ، ولی شدنی............!!!
برنامه اگر موقع نصب Errorمیده ، که هیچ........... یعنی یا فایل جاوا خرابه یا جاد.........!!
سلام به همه :20:
آقا من يه گوشي دارم خيلي وقت پيش خريدم يه مدت استفاده كردم گوشي هاي جديد كه اومد عوضش كردم سوني اريكسون دارم خط قديميم روشه
حالا يه خط گرفتم انداختم رو اين گوشي ولي از آهنگ هاش خوشم نمياد كابل داره قبلا سي ديشو داشتم آهنگم روش ريخته بودم ولي الان سي ديشو نميدونم چيكار كردم كابلش هست حالا ميخوام آهنگ روش بريزم نميتونم اگه ميشه برنامه اين گوشي رو برام بزاريد كابلشم usb نيست به يه پورت ديگه وصل ميشه شبي پورت پرينتر پشت كامپيوتر هستش وصل ميكنم ولي بايد برنامش باشه
مدلsumsung SGH-E310
اينم عكسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من يه راه راحت تر بلدم،با گوشيتون وصل بشيد به اينترنت بازى دانلود كنيد!؟!:31:( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
700 chozi midone?kasi raje be nasbe barname U
آقا ما یه ای 250 داریم
هرچی برنماه جاوا میریزیم توش باز نمیکنه
علامت ورود ممنوع نشون میده
چطوریه؟؟
آقا کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
آقا مهندسین اینجا کجان پی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی جواب منو بده
آقا این برنامه ی bluesoleil رو من ندارم سی دی ندارم از کجا باید گیر بیارم؟؟؟؟؟نقل قول:
فکر کنم همه چیز رو گفتم سوالی داشتید بگید .
با تشکر از این لینک خوبتون
با سلام خدمت همه دوستان
این همه آموزشو مقاله دادین ولی ظاهران هر گوشی سامسونگ یه جور آموزش خودشو داره
اگه لطف کنین در مورد نصب برنامه روی samsung m620 هم بگین
صمننا من روش شما رو هم تست کردم اصلا کد# 536961*# روش انجام نشد:41:
مرسی
منم همین مشکل رو دارم اگه کسی لطف کنه وراهنمایی کنه خیلی ممنون می شمنقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان
این همه آموزشو مقاله دادین ولی ظاهران هر گوشی سامسونگ یه جور آموزش خودشو داره
اگه لطف کنین در مورد نصب برنامه روی samsung m620 هم بگین
صمننا من روش شما رو هم تست کردم اصلا کد# 536961*# روش انجام نشد
مرسی
رفتم تو اینرنت گشتم روش نصب برنامه رو روی samsung M620 یاد گرفتم خیلی هم راحت و ساده بودنقل قول:
به شما هم میگم شاید مشکلتون حل شه:46:
1- اول از روی فایل اصلی jar یه فایل jad میسازید (با برنامه JAD Maker)
2- بعد توی گوشی این کد رو میزنین #4678255*9998#* بعد با یه پیغام مینویسه که active شد
3- بعد از انتقال هر دو فایل JAD و JAR به گوشی... روی فایل JAR میریم و install می زنیم
به همین راحتی..:46:
اصلا فکر نمیکردم اینقدر ساده باشه البته همه جور جاوایی هم بهش نمیخوره:41:
ممنون از راهنمايي شما امتحان مي كنم و نتيجه اش را مي گمنقل قول:
رفتم تو اینرنت گشتم روش نصب برنامه رو روی samsung m620 یاد گرفتم خیلی هم راحت و ساده بود
به شما هم میگم شاید مشکلتون حل شه
1- اول از روی فایل اصلی jar یه فایل jad میسازید (با برنامه jad maker)
2- بعد توی گوشی این کد رو میزنین #4678255*9998#* بعد با یه پیغام مینویسه که active شد
3- بعد از انتقال هر دو فایل jad و jar به گوشی... روی فایل jar میریم و install می زنیم
به همین راحتی..
اصلا فکر نمیکردم اینقدر ساده باشه البته همه جور جاوایی هم بهش نمیخوره
ضمنا وقتي من از روي فايل جار يه فايل جد مي سازم هميشه اندازه اش يك كيلو بايت است راستي چرا اينطوريه ؟
خواهشن درباره نصب برنامه رویD ِ900 هم توضیح بدین
روشی برای افزایش صدای D900 i هست اگه کسی میدونه لطفا برام توضیح بده.
تو گوشی ها ی جدید سامسونگ هم باز برنامه های جاوا به سختی نصب میشه و روش های خاصی داره یا مثل سونی اریکسون شده؟
اقا یکی بی زحمت بگه این مشکل محدودیت حجم نصب برنامه تا یه مگابایت هنوز تو موبایل های سامسونگ وجود داره ؟
آقا u700 چی ؟ میشه ؟ اصلا بازی داره ؟ هان چه جوریه ؟
جواب بدین دمه شما گرم.
سلام اقا دمتون گرم روش نصب برنامه در s3600 رو هم بگيد ممنون