البته این مشکل وقتی خودش رو نشون میده که میخوام ویندوز ویستا , سون یا اکس پی sp3 نصب کنم
مشکلش هم اینه که نمیتونم این ها رو نصب کنم و سیستم ریسیت میشه
البته قبل از اینکه تنظیماتش بهم بخوره راحت نصب میکردم
Printable View
البته این مشکل وقتی خودش رو نشون میده که میخوام ویندوز ویستا , سون یا اکس پی sp3 نصب کنم
مشکلش هم اینه که نمیتونم این ها رو نصب کنم و سیستم ریسیت میشه
البته قبل از اینکه تنظیماتش بهم بخوره راحت نصب میکردم
دوست عزیزنقل قول:
اگر مادربوردتون گیگابایت هستش میتونید از این تاپیک استفاده کنید:20:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=324080[/HTML]
موفق باشید:11:
سلام
یک سوال در مورد Raid داشتم ...
من الان یک هارد 160 ساتا دارم و میخام یک هارد دیگه هم بگیرم .... باید حتما 160 بگیرم تا Raid بشه یا میتونم مثلا 250 یا 320 هم بگیرم ؟ از کسی پرسیدم گفت اگر یکی 160 باشه اون یکی 320 دومی رو که 320 هست فقط 160 تاش رو میتونی استفاده کنی !
درسته یا نه ؟
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
این یک قانون کلی نیست ، برای بعضی از انواع Raid ها میشه این کار رو انجام داد اما حداقل فضای هماهنگ برای شما باقی میمونه.
شما قصد دارید از چه Raid ی استفاده کنید؟
سلامنقل قول:
اگه هر هادي بگيري (بالاي160 گيگ) تو ريد 0 با 2 هارد بهت 320 گيگ ميده. پس بهتره از دو هارد برابر استفاده كني تا فضاي از دست رفته نداشت.
نقل قول:من میخام یک هارد مثلا 320 یا 250 بگیرم با هارد فعلی که 160 گیگ هست رید کنم و کلا بتونم از فضای 2 تاش که روی هم میشه 480 یا 410 استفاده کنم ...... آیا این امکان با Raid0 میشه ؟ باید از کدوم نوع استفاده کنم ؟نقل قول:
ممنون
این امکان وجود نداره.نقل قول:
در صورتی که یک هارد 250 یا 320 گیگابایتی رو با هارد 160 گیگابایتی قبلیتون RAID 0 کنید، نهایتا فضایی معادل 160x2 یعنی 320 گیگابایت در اختیار خواهید داشت. البته در RAID 0 کارایی ماکزیمم زمانیه که دو هارد دقیقا یکسان داشته باشید.
سلام
آیا فقط با استفاده از فلاپی میشه Raid رو انجام داد ؟ اگر کسی فلاپی نداشته باشه رو سیستم باید چکار کنه ؟ هاردها هم جفتش SATA هست ......
ممنون
برای ویندوز ویستا/7 می تونید از فلش مموری هم استفاده کنید ولی برای ویندوز XP تنها راه فلاپی است. اگه فلاپی درایو ندارید برای ویندوز XP مجبورید یک Custom XP Installation Disk درست کنید و درایورهای RAID رو در اون قرار بدید.نقل قول:
کد:http://blog.kteck.ca/2007/09/04/how-to-custom-xp-cddvd
کد:http://www.maximumpc.com/article/How-To--Slipstream-your-XP-installation
ممنون جناب
اگر الان بخام هارد فعلی که حاوی اطلاعات هست با هارد جدید Raid کنم کلا تمام اطلاعاتش که از بین نمیره ؟
موقع RAID کردن کلیه اطلاعات از بین میره و لازمه قبل از شروع به کار از اطلاعاتتون Backup بگیرید.نقل قول:
ببخشید من یک سوال دیگه هم داشتم ...
سیستم من بر اساس Multiprimary دارای 2 سیستم عامل هست و همونطور که میدونید 2 پارتیشن primary Active داره ....
اگر روی یکی از این سییتم عاملها رید کنم سیستم عامل دیگه هم از بیت میره درسته ؟
میخام بدونم بعد از رید کردن حتی پارتیشنهای غیر اصلی مثل D / E اطلاعاتشون پاک میشه ؟
ممنون
نقل قول:
دوست عزیز
اگر منظور شما Raid سخت افزاری باشه جواب مثبته
کلیه اطلاعات در هر صورت پاک میشه و پارتیشن ها هیچ نقشی در این امر ندارند.(کنترلر با هارد ها طرفه ، نه پارتیشن ها)
در Raid های نرم افزاری این قابلیت وجود داره (البته نه در همه ی شرایط):20:
موفق باشید:11:
دوباره سلام
من بالاخره 2 تا هارد رو رید کردم .......
الان روهارد ویندوز 7 نصب کردم اما ÷ارتیشن بندی نشده ...... الان اگر بخام Partion بندی کنم مشکلی ÷یش نمیاد ؟
ممنون
نه دوست عزیزنقل قول:
هیچ مشکلی پیش نمیاد.
شما دیگه این فکر رو کنید که 2 هارد Raid شده دارید.
شما الان یک فضای دخیره سازی پرسرعت دارید (دقیقا مثل یک هارد) و میتونید هر بلایی سرش بیارید:46::11:
یک دنیا ممنون ....... Partion بندی هم به سلامت انجام شد ........
این دیگه آخرین سوال هست .....
جناب سوالی داشتم در مورد هارد Raid و استفاده از دو ویندوز به روش Multi Primary ........ استفاده از 2 ÷ارتیشن parimary .
برای ریختن هرکدوم از ویندوزها مثلا 7 و XP باید برای هرکدوم هنگام نصب Raid رو تعریف کرد ؟ یا فقط یکبار کافی هست ؟
مثلا الان که من ویندوز 7 رو نصب کردم و هارد Raid هست باید هنگام نصب ویندوز XP هم دوباره هارد رو با استفاده از F6 رید کنم ؟
ممنون
درود . .
من می خوام از یه هاردم برای دانلود آفلاین و از هارد دیگم برای بازی استفاده کنم . . آیا در زمان هارد به هارد سرعت و کارایی سیستم خیلی کم میشه ؟ ( نسبت به حالت عادی )
اول می خواستم از رید صفر استفاده کنم . . اما از اونجایی که در صورت خراب شدن یکی از هارد ها کل مجموعه ی اطلاعات از بین می رود و همینطور در کار بودن هر دو هارد برای هر فایلی منصرف شدم !
منتظر نظرتان خواهم بود
با سپاس
استفاده از F6 برای لود کردن درایورها در سیستم عامل است و طبیعیه هر سیستم عاملی که قصد داشته باشید نصب کنید لازمه درایورها در اون لود بشن.نقل قول:
شما لازم نیست قبل از نصب یک سیستم عامل دیگه Raid Array ها رو تعریف کنید (کاری که در بایوس انجام دادید) ولی لود کردن درایورها همیشه لازمه.
اگه منظورتون انتقال اطلاعات از یک هارد به هارد دیگه است که مسلمه وقتی یک هارد در حال نوشتن یک سری اطلاعات است (دانلود آفلاین) سرعت Read بقیه قسمت های هارد پایین تر میاد.نقل قول:
نه. . چطور از این حرف اون برداشت رو کردید ؟نقل قول:
نگاه کنید شما دو تا هارد به سیستمتون وصل می کنید . . خب ؟
طبیعتا پارتیشن های اون رو هم به علاوه ی پارتیشن های هارد اولتون میاد روی سیستم !
حالا با اون هارد یه کار انجام میدید ( دانلود آفلاین ) و با هارد اولتون هم مثلا بازی می کنید . .
توجه داشته باشید که ما از این هارد به اون هارد چیزی نمی ریزیم ... بلکه از منبع بیرونی هارد دوم در کار گرفته شده و با بازی هم هارد اول
می خوام ببینم این کار باعث افت سرعت و این حرفا میشه ؟ آخه روی سیستم قبلیم وقتی از 2 تا هارد استفاده می کردم افت کارایی و سرعت سیستم و گاهی هم هنگ کردنش رو می دیدم
با سپاس
شما گفتید "هارد به هارد" و این دقیقا اصطلاحیه که سال هاست برای انتقال اطلاعات از یک هارد به یک هارد دیگه استفاده میشه نه استفاده از دو هارد روی یک سیستم!نقل قول:
نه. . چطور از این حرف اون برداشت رو کردید ؟
خب دیگه اسم این "هارد به هارد" نیست... میشه استفاده از دو هارد روی سیستم. خودتون با این استفاده از این اصطلاح باعث شدید چیز دیگه ای از صحبت های شما برداشت بشه. :46:نقل قول:
نگاه کنید شما دو تا هارد به سیستمتون وصل می کنید . . خب ؟
طبیعتا پارتیشن های اون رو هم به علاوه ی پارتیشن های هارد اولتون میاد روی سیستم !
حالا با اون هارد یه کار انجام میدید ( دانلود آفلاین ) و با هارد اولتون هم مثلا بازی می کنید . .
توجه داشته باشید که ما از این هارد به اون هارد چیزی نمی ریزیم ... بلکه از منبع بیرونی هارد دوم در کار گرفته شده و با بازی هم هارد اول
می خوام ببینم این کار باعث افت سرعت و این حرفا میشه ؟ آخه روی سیستم قبلیم وقتی از 2 تا هارد استفاده می کردم افت کارایی و سرعت سیستم و گاهی هم هنگ کردنش رو می دیدم
تا زمانی که بقیه قطعاتتون (CPU و RAM) محدودیتی در کارایی کل سیستم ایجاد نکنند کاری که با هارد اول می کنید ربطی به هارد دوم نداره و باعث کند شدن کار نمیشه... اصولا وقتی کندی ناشی از هارد رو مشاهده می کنید که هاردی که سیستم عامل در اون نصب هست کاملا به کار گرفته بشه در Application های دیگه.
به هر حال این قضیه هیچ ربطی به موضوع این تاپیک (RAID) نداره... در صورتی که هنوز سوالی باقی مونده در همین انجمن سوالتون رو در یک تاپیک جدید مطرح کنید.
دست شما درد نکنه من تازه فهمیدم RAID چی و چه طوری کا ر میکنه. تازه windows ام رو ردیف کرده بودم و ریختم که RAID کار کنه .
بعد ی هفته می شد که می گفتم خو ب پس چرا این سرعتش فرقی نکرده قا فل از این که باید تنظیم شه که چه RAIDI باشه.
من بدون این که بدونم 2 تا هارد مورد نیاز برای RAID هست و داشتم تو PC قبلیم هم خواستم RAID کنم که هاردام فرمت شدن و آخرم هیچی به چیچی آخه اون موقع castum win xp ساختنم بلد نبودم تا بریزم.
به هر حال الانم رفتم RAID رو Disebel کردم چون فعلاً حوصله back up گیری از اطلاعاتم رو ندارم.
دستتو ن درد نکنه واقعاً ، منو باش فک می کردم دیگه هاردم میترکونه.
با سلام من يه هارد 320 سامسونگ دارم
قصد دارم يه هارد 1 ترابايت بخرم _(اينترنال)
ايا براي گذاشتن و نصب دو هارد كنار هم هرو بايد يه مارك و يه سايز باشه؟
و اگه نه شما چه ماركي و چه ظرفيتي را پيشنهاد ميكنيد
2- ايا دو هارد حتما بايد raid بشن ؟ و اگه اره شما چه نسخه اي را پيشنهاد ميكنيد؟(براي ارشيو)
3- در ضمن الان هارد 320 گيگ من پر شده شنيم موقع raid اطلاعات پاك ميشه با توجه به اين كه من جاي خالي براي بكاپ ندارم بايد چي كار كنم؟
ممنون
سلام
می خواستم ببینم به نظر شما بهتره 2 تا هارد 500 با هم RAID کنم یا یه هارد یک ترابایت با بافر32 بگیرم؟
کاربردم بازی و نرم افزارهای مهندسی عمران هست؟
از راهنماییتون ممنون
سلام دوستان
من میخوام 2 تا هارد 500 رو راید 0 کنم، و از سیستم عامل 7 استفاده کنم، اگه ممکنه من رو راهنمایی کنید که دقیقا باید چکار کنم.
جزئیات انجام کار در مادربردهای مختلف فرق می کنه، ولی کلیات اینه که باید ابتدا در بایوس دو هارد رو در حالت RAID قرار بدید و موقع بوت با زدن F10 وارد تنظیمات بایوس بشید و Raid Array های RAID0 (یا NVIDIA Stripe برای چیپست های NVIDIA) رو تنظیم کنید و ویندوز 7 رو بصورت معمولی نصب کنید.نقل قول:
در همین تاپیک درباره مراحل کار بحث شده، اگه سوالی درباره هر قسمتی دارید همینجا مطرح کنید. :46:
آرمان جان ، من حدود دوسالی میشه که دوتا هارد 250 گیگ رو raid0 کردم. الان میخوام یک هارد 1 ترابایت بخرم. میخوام بدونم آیا میشه Raid0 رو با 3 تا هارد (دوتا 250 گیگی و یدونه 1 ترابایت) عملی کرد؟ آیا تمام پارتیشنهای قبلیم پاک میشه و اطلاعاتم از دست میره ؟ یا میشه همینجوری هارد سوم رو هم به آرایه اضافه کرد؟نقل قول:
در ضمن یک سوال دیگه هم دارم و اینکه موقعی که هارد رو به آرایه اضافه میکنیم (Raid میکنیم) دیگه نرم افزارهایی مثل HD sentinelهارد رو نمیشناسه (یعنی دما و سایر اطلاعات رو نمیده) آیا راه حلی برای این مشکل هست؟ عکسش رو هم گذاشتم تا ببینی :
(اون هارد 500 گیگی در آرایه نیست به همین خاطر میشناستش ولی اون دوتا هارد 250 گیگی رو که رید بستم نمیشناسه چون درایور رید واسطه میشه و درایور رید نمیزاره که نرم افزار هارد رو بشناسه) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال دیگه هم دارم (البته مرتبط با تاپیک نیست ولی نمیخوام تاپیک جدید براش باز کنم) من الان 3 تا هارد دارم (همونطور که در بالا گفتم دوتا هارد مکستور که هر کدوم 250 گیگ هستن و یکدونه هیتاچی 500 گیگ ) الان حدود 2.5 سال است مکستورها رو دارم و حدود یکسالی هم هست که هیتاچی رو دارم. از هیچکدومشون بدی ندیدم و عالی هستن. حالا میخوام یک هارد 1 ترا هم بخرم شما نظرت رو کدوم برند هست ؟ من خودم یکی از این 3 تا رو مدنظر دارم :هیتاچی ، وسترن دیجیتال ، سامسونگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.freeimagehosting.net/uploads/080c8338b6.jpg
الان هارد 1 ترا حدود 90 تومنه . هارد 500 حدود 52 تومنه. دوتا هارد 500 میشه 104 تومن. اگر محدودیت مالی نداری دوتا هارد 500 بخر و رید 0 ببند. من 2.5 ساله از رید 0 استفاده میکنم و تجربه میگه که سرعت هارد در این حال 50 تا 75 درصد بیشتر میشه.نقل قول:
از نظر شدن که امکان پذیر است، ولی لازمه کلیه RAID Array ها از اول Setup بشن و کلیه اطلاعات از بین میره ... در ضمن اگه یک هارد یک ترابایتی رو با هاردهای 250 گیگابایتی RAID0 کنید فقط از 250 گیگابایتش استفاده میشه و در پایان فقط به 750 گیگابایت دسترسی دارید (مجموع سه هارد)نقل قول:
آرمان جان ، من حدود دوسالی میشه که دوتا هارد 250 گیگ رو raid0 کردم. الان میخوام یک هارد 1 ترابایت بخرم. میخوام بدونم آیا میشه Raid0 رو با 3 تا هارد (دوتا 250 گیگی و یدونه 1 ترابایت) عملی کرد؟ آیا تمام پارتیشنهای قبلیم پاک میشه و اطلاعاتم از دست میره ؟ یا میشه همینجوری هارد سوم رو هم به آرایه اضافه کرد؟
اگه درایورهای RAID تون بروز باشه و از نرم افزارهای به روز استفاده کنید معمولا شناسایی میشه ... من هیچ وقت مشکلی با مانیتور کردن دمای هاردهام در RAID نداشتم ... بهتره از نرم افزارهای کمپانی سازنده Controller تون استفاده کنید (Intel یا AMD یا NVIDIA ..)نقل قول:
در ضمن یک سوال دیگه هم دارم و اینکه موقعی که هارد رو به آرایه اضافه میکنیم (Raid میکنیم) دیگه نرم افزارهایی مثل HD sentinelهارد رو نمیشناسه (یعنی دما و سایر اطلاعات رو نمیده) آیا راه حلی برای این مشکل هست؟ عکسش رو هم گذاشتم تا ببینی :
مطرح ترین هاردهای یک ترابایت فعلا این دو مدل هستند:نقل قول:
یک سوال دیگه هم دارم (البته مرتبط با تاپیک نیست ولی نمیخوام تاپیک جدید براش باز کنم) من الان 3 تا هارد دارم (همونطور که در بالا گفتم دوتا هارد مکستور که هر کدوم 250 گیگ هستن و یکدونه هیتاچی 500 گیگ ) الان حدود 2.5 سال است مکستورها رو دارم و حدود یکسالی هم هست که هیتاچی رو دارم. از هیچکدومشون بدی ندیدم و عالی هستن. حالا میخوام یک هارد 1 ترا هم بخرم شما نظرت رو کدوم برند هست ؟ من خودم یکی از این 3 تا رو مدنظر دارم :هیتاچی ، وسترن دیجیتال ، سامسونگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Seagate Barracuda 7200.12 1TB
Samsung SpinPoint F3 1TB
برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به تاپیک زیر:
ممنوننقل قول:
1) درباره ی Raid0 مطمئنی که هارددیسکها باید identical باشند ؟ چون من فکر میکردم در رید 0 مهم نیست حجم هارددیسکها یکی باشه . پس کلا بیخیال رید کردن 3 هارد بشم.
2)مشکل اینجاست که درایور رید رو نمیشه Uninstall کرد (چون از همون لحظه ی اول بوت در حال استفاده است) و هرکاری میکنم اون درایوری که خود ویندوز نصب کرده با درایور Nvidia جایگزین نمیشه :41: چند دفعه هم که به زور اومدم اینکار رو بکنم دیگه ویندوز بالا نمیومد و همون ابتدای بوت بلو اسکرین میداد و مجبور بودم از گزینه Last Good Configuration بیام بالا .
من چیپست مادربوردم Nvidia 570 MCP هست (کنترلر رید Nvidia هست) راه چارش به نظرت چیه ؟اون عکسی که در بالا گذاشتم رو دیدی؟ متاسفانه هاردهای رید رو نمیشناسه:41:
3)در مورد سیگیت یک سوال دارم که در تاپیکش الان مطرح کردم.لطفا یه نگاه بنداز.
1. من نگفتم لازمه هاردها Identical باشند! اگه حجم هاردها متفاوت باشه باز هم میشه هاردها رو RAID0 کرد ولی حجم کلی بر اساس حجم کمترین هارد شناسایی و استفاده میشه.نقل قول:
2. بهترین راه اینه که موقع نصب سیستم عامل از جدیدترین درایور استفاده کنید. آپدیت درایور NVRAID به همون دلیلی که خودتون اشاره کردید امکان پذیر نیست.
از نرم افزار خود NVIDIA برای مانیتور کردن وضعیت هاردها استفاده کنید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) احتمالا مشکلتون حل میشه.
همین الان موفق شدم درایور raid رو نصب کنم (شانسی شد چون قبلا همش بلو اسکرین میداد) ولی مشکل با نصب آخرین درایور هم حل نشد. عکس زیر رو ببین :نقل قول:
حالا نرم افزاری که گفتی رو نصب میکنم ببینم اون مانیتور میکنه .کد:http://www.freeimagehosting.net/uploads/965cea8689.jpg
ممنون
این نرم افزار خود Nvidia هست که چند هفته پیش همراه درایورش دانلود کردم . حتی SMART هم فعاله ولی بازم هارد رو مانیتور نمیکنه فقط خود نرم افزار زده : Healthy
کد:http://www.freeimagehosting.net/uploads/62e5b16e2e.jpg
یک سوال دیگه :
من میتونم دوتا هارد 250 رو با یک هارد 500 رید کنم و بشه 1 ترابایت در حالت Raid 0 ؟
دیگه راهی به ذهنم نمی رسه ... از نرم افزارهایی مثل Everest یا SiSoft Sandra یا PCWizard استفاده کنید شاید مشکل حل بشه.نقل قول:
امکانش نیست.نقل قول:
یک سوال دیگه :
من میتونم دوتا هارد 250 رو با یک هارد 500 رید کنم و بشه 1 ترابایت در حالت Raid 0 ؟
شما وقتی دو هارد 250 گیگابایتی دارید هر هارد حجم بالاتری رو با این هاردها RAID0 کنید باز هم فقط از 250 گیگابایت فضای اون هارد استفاده میشه یعنی در نهایت 750 گیگابایت فضا خواهید داشت.
از Sisoftsandra هم که دائما استفاده میکنم و اونم همینطوره:41: یادمه اونموقع که ایکس پی داشتم هم همین مشکل بودش.نقل قول:
جدا چطور؟ مثلا دوتا 250 گیگی با هم + دوتا 500 گیگی با هم که بشه 1.5 ترا. یعنی همیشه ظرفیت اون کمترینه ضربدر تعداد هاردهای توی آرایه میشه ؟
راستی بنچمارک هاردهام رو گذاشتم :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4404736#post4404736
بله ظرفیت همیشه ظرفیت کمترین هارد است ضدربدر تعداد هاردها ..نقل قول:
شما می تونید دو هارد 500 گیگابایت رو RAID0 کنید و با این دو هارد 250 گیگابایتتون کاری نداشته باشید تا جمعا 1.5 ترابایت فضا داشته باشید.
سلام خدمت اساتید
من RAID 0 داشتم که قبلا کنترلش رو به مادر برد داده بودم ( P5K3 Delux WiFi )
بعد از یه مدت که دیدم خیلی داره هنگ میکنه یه کارت RAID0 خریدم
الان با اون کارت هیچ مشکلی نداشتم (حتی 1بار هم هنگ نکرد) تا اینکه چند روز پیش یکی از هارد هام سوخت و اصلا شناسایی نمیشد
اون رو دادم گارانتی
و گفتم که اطلاعات رو فرمت نکنن
حالا اگه برد هاردم رو عوض کنن ولی اطلاعات رو فرمت نکرده باشن من میتونم به اطلاعاتم دسترسی داشته باشم ؟
2- جایی هست که اطلاعات رو ریکاوری کنن ؟ یا برنامه ای ؟
3-من با HDD Tune که تست کردم سرعت هاردم به 159 رسیده بود
یکی از دوستام هارد F3 سامسونگ گرفته که بافرش هم 16 هست ولی سرعتش 130 بود !!!
من اگه 2تا از اون هارد بگیرم سرعت ---- افزایش پیدا میکنه (هارد قبلیم diamond max 22 بود ، و الان کارت ---- JMP386 هست که به PCI1X وصل میشه )
4-بافر چه قدر در سرعت رید تاثیر داره ؟(چون هار های F3 سامسونگ ،500گیگ با بافر 16 هست و 1ترا با بافر 32) من الان 2تا 500 بافر 16 بگیرم یا 1ترا بافر 32؟ یا اینکه فرق چندانی نداره با diamond max 22 خودم ؟
5-نظرتون راجع به هارد سیگیت 7200.12 باراکدا چیه ؟
6-کلا الان بهترین هارد واسه رید 0 چیه ؟ (با توجه به نوع کارت رید من )
ببخشید سوال هام زیاد شدن
ممنونم
و منتظر
اگه به Array ها هیچ دستی نزده باشند مشکلی برای RAID شما پیش نمیاد.نقل قول:
حالا اگه برد هاردم رو عوض کنن ولی اطلاعات رو فرمت نکرده باشن من میتونم به اطلاعاتم دسترسی داشته باشم ؟
شرکت های بازیابی اطلاعات، اطلاعات RAID0 رو هم بازیابی می کنند.نقل قول:
2- جایی هست که اطلاعات رو ریکاوری کنن ؟ یا برنامه ای ؟
بله هاردهای Samsung F3 هاردهای فوق العاده سریعی هستند و مدل های 500 گیگابایتی بسیار برای RAID0 مناسب اند (به خاطر تک پلاتر بودن)نقل قول:
3-من با HDD Tune که تست کردم سرعت هاردم به 159 رسیده بود
یکی از دوستام هارد F3 سامسونگ گرفته که بافرش هم 16 هست ولی سرعتش 130 بود !!!
من اگه 2تا از اون هارد بگیرم سرعت ---- افزایش پیدا میکنه (هارد قبلیم diamond max 22 بود ، و الان کارت ---- JMP386 هست که به PCI1X وصل میشه )
بافر زیاد خود به خود تاثیری در سرعت نداره ... اگه بافر کم باشه باعث کم شدن سرعت میشه.نقل قول:
4-بافر چه قدر در سرعت رید تاثیر داره ؟(چون هار های F3 سامسونگ ،500گیگ با بافر 16 هست و 1ترا با بافر 32) من الان 2تا 500 بافر 16 بگیرم یا 1ترا بافر 32؟ یا اینکه فرق چندانی نداره با diamond max 22 خودم ؟
هاردهای 500 گیگابایتی F3 چون یک پلاتر دارند از 16 مگابایت بافر استفاده می کنند، هارد یک ترابایتیشون هم چون دو پلاتر دارند از 32 مگابایت... از نظر سرعت این دو با هم تفاوت محسوسی ندارند و البته برای RAID بدون شک مدل 500 گیگابایتی کارایی بهتری داره.
این هاردها هم هاردهای بسیار خوبی برای RAID0 هستند و در کنار Samsung F3 جزو بهترین هاردهای فعلی به حساب میان.نقل قول:
5-نظرتون راجع به هارد سیگیت 7200.12 باراکدا چیه ؟
6-کلا الان بهترین هارد واسه رید 0 چیه ؟ (با توجه به نوع کارت رید من )
+
اگه کماکان سوالاتی از این قبیل (سوالات آخر) دارید در محل مناسب مطرح کنید، این تاپیک صرفا درباره مسائل فنی و سوالات و مشکلات مربوط به RAID است نه هاردهای مناسب برای RAID .
این عددی که شما میگی Maximum Speed هست یا Average ؟نقل قول:
من جدا معذرت میخوامنقل قول:
دیگه تکرار نمیشه:11:
Average هستنقل قول:
که به نظر من چیزی از RAID کم نداره
ابته فقط سرعت رید هست و سرعت رایت رو تست نکردیم
maximum به صورت لحظه ای خیلی بالاتر میره(البته باز هم تاکید میکنم که لحظه ای بالا میره)
لطف میکنی نتیجه ی تست رو یک عکس ازش بگیری و در این تاپیک برامون بذاری :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=310608&page=10