آقا اين كركش رو ميشه يه جور ديگه پست كنيد من نتونستم بگيرم.
ممنون
Printable View
آقا اين كركش رو ميشه يه جور ديگه پست كنيد من نتونستم بگيرم.
ممنون
سلام سعيد
آيا اين برنامه اولي كه دادي فارسي رو هم پشتيباني مي كنه! :?:
سلام والا من کمتر برنامه ای یا بهتر بگم اصلا ندیدم ولی در مورد این برنامه باید بگم که هنوز فارسی رو امتحان نکردم اگه امتحان کردیدی به من هم بگو که بدونم.
متشکرم .
:wink:
با سلام به سعيد و بقيه بچه ها
برنامه اولي رو تست كردم.
ميشه گفت براي زبان هاي منطقه خاور ميانه ( منجمله فارسي و عربي ) در مقايسه با خود برنامه شركت Adobe يعني Acrobat Professional و با اون حجم مذخرفش در حد معجزه هست. با اين نرم افزار مي تونيد كارهايي از قبيل تغيير اندازه طولي و عرضي و نيز سايز يك متن يا كلمه يا كاراكتر رو انجام بديد. مي تونيد جاي يك متن يا عكس رو عوض كنيد. و با يه ذره تلاش و دقت بيشتر حتي كاراكترهاي يك كلمه رو تغيير بديد. مثلا pdf شما حاوي كلمه پيمان هست ولي بايد پژمان باشه. ميشه تغييرات اينچنيني داد. اما قول اضافه كردن يك خط فارسي به طور كامل رو نمي دم :mrgreen:.
با توجه به حجم كمش توصيه مي كنم دانلودش كنيد :wink:.
سلام داوود جان از توضیحات خوبت متشکر که آگاه کردی همه رو. :wink:
سلام
نستا جان
اين برنامه هايي که معرفي کرديد آيا امکاناتي که روي فايل pdf بصورتي lock شده اند را مي تواند unlock کند؟
مثلاً من يک فايل pdf دارم که غير قابل ويرايش و غير قابل پرينت مي باشد!!!
براي تغيير اين گزينه ها هم از من password مي خواهد.
آيا اين برنامه ها امکان ويرايش مي دهند؟
سلام امیر جان امکان ویرایش داره ولی این مورد رو من تست نکردم ولی خیلی عالی هست و استقبال هم شد به نظرم شما هم امتحان کن .حجمی هم نداره.
نستا جون ممنونم .یه مدت خیلی فعال شدیا قبلا کمتر میدیدیمت نکنه شما هم کنکوری بودی مثل من
سلام دوست من من مدرک رو گرفتم .نرم افزار کمپیتر من بیشتر در انجمن برنامه نویسی فعالیت میکنم.نقل قول:
نوشته شده توسط gilopa
چشم اینجا هم فعالیت میکنم.