[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]نقل قول:
ممنون سیاوش جان از اطلاعات مفیدت
اگه بتونی آپشن های این دو گوشی رو باهم مقایسه کنی، ممنون میشم
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]نقل قول:
اگه بتونی آپشن های این دو گوشی رو باهم مقایسه کنی، ممنون میشم
نقل قول:
بسیار بسیار ممنونم
این شد یک چیزی حالا
اما جداً اطلاعات خیلی خوب بود
وقتی کسی گوشی رو داره و راجع بهش اطلاعات میده، آدم مطمئن تر انتخاب میکنه
می شه قیمتشونم بگید.برای n73 قیمت me را هم بگید.
راستش من می خوام همین 4شنبه یا 5شنبه یکی از این دو تا رو بخرم ولی نمی دونم کدوم رو؟
نقل قول:
N73 با گارانتی اصل اتصالات 614 تومن که الان تو بازار موجود نیست
با گارانتی متفرقه 80-470 باید باشه
me هم نمیدونم که تو بازار هست یا نه ؟ اما گارانتی متفرقه 620 تومن هستش.
اگه خریدی حتماً حتماً از کارائی هاش بگو
و یه سوال دیگه ؟؟
دوست عزیز چطور به این نتیجه رسیدی که N73 بخری ؟
با این همه جنجالی که بین نوکیا N73 و سونی اریکسون K800i هست ؟؟؟
نقل قول:
اگه بتونی آپشن های این دو گوشی رو باهم مقایسه کنی، ممنون میشم[/QUOTE]
تو هم که گیر دادی به این آپشن های دو گوشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو هم که گیر دادی به این آپشن های دو گوشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]نقل قول:
اینجا هر کسی به یه چیز گیر میده دیگه !!!
خوبه گیر من مثه شما نیست رفع میشه
کسی جواب نمیده، مجبورم شونصد بار بپرسم :sad:
خب خودت بگو ..... :rolleye:
یه سر اینجا هم بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اینجا هر کسی به یه چیز گیر میده دیگه !!!
خوبه گیر من مثه شما نیست رفع میشه
کسی جواب نمیده، مجبورم شونصد بار بپرسم :sad:
خب خودت بگو ..... :rolleye:
یه سر اینجا هم بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
والا من آپشن های کا800 رو ندیدم که بتونم جوابتو بدم شرمنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فریجون طرفشون k800 بوده که به حق درست میگه ولی انصافا هر دوی اینا در فیلمبرداری پیش N93 سوسکن (طرفدارای N73 ناراحت نشن قرار بود منصف باشیم:happy: ) گوشی N93 به لحاظ فیلمبرداری بهترین گوشی تولید شده بین برندهای معروفه البته ازین به بعد جاشو به N95 میدهنقل قول:
بینین به نظر من تو فیلمبرداری که ان73 سرتره
ولی N73 بهترین smartphone موجود در بازار ایرانه از دید کلی اینو با اطمینان بالا میگم
منم کاملا قبول دارم که ان93 فیلمبرداریش در حال حاضر بهترینه در این که شکی نیست دوست عزیز :rolleye:نقل قول:
saragol ترو خدا از بین ان73 و کا800 یکیشونو انتخاب کن کشتی مارو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همرو به جونه هم انداختی با این گوشی خریدنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ((شوخی کردم ناراحت نشی ))