-
بابا خیلی سخته که ادامش بدم به آسونیا که فکرشو میکنی نیست( اون هم تنهایی )
بعدش هم داستان بازیو چکار کنم من همینطوری به صورت آزمایشی برای چنین بازیهای با کیفیتی ساختم.اگر اینترنت پر قدرت گیرم اومد قسمت دومشم هم آپلود میکنم که خیلی خفنتره و ترسناکتر.
موفق باشید.
-
-
موقع دانلود پیغام میده
فایل موجود نیست
ما رو بی نسیب نذار
-
والا سخت دوباره آپلود کنم.
-
گفتی عزیز...
درد دل ما رو گفتی.. کی میتونه با این سرعت اینترنت فایل آپلود کنه. مثلا من که خودم رو کشتم تا تونستم سایتم رو آپلود کنم.
چه برسه به این که بخوام توش نرم افزار بزارم. دولت هم که فقط داره چوب لای پای آی تی میزاره، همین اینترنت های پر سرعت هم که میبینید جدید اومده! همشون شخصی و دولت کاری نکره براشون.
فکر کنم تا اینترنت پرسرعت بخواد فرا گیر بشه ما دیگه نیستیم..
-
اولين بار
آقا اميد
اولا دمت گرم.(البته من هيچ كدوم از بازيها را دانلود نكردم اين 4shared لعنتي هيچ كدوم رو نداد.:wac:)
ثانيا هم دمت گرم.(اين هم براساس گفته هاي ديگران)
ثالثا هم من امروز براي اولين بار تاپيك تو رو ديدم و از اول تا آخر خواندم (1-35)
رابعا نوكرتيم.
خامسا من نوكر دربست همه ي اونايي هستم كه با كامپيوتر به صورت حرفه اي در ارتباط اند.
(اينهارا مدير بخش فني و رايانه ي هفته نامه ي عصر راتباط، سرپرستي استان آذربايجان شرقي و غربي گفت.)
نقطه
-
می گم خواستی می تونیم با هم کار کنیم البته تا 13 سال 1386 که من اولین بازیم درست می شه به بعد اون بازیم حاضر شه همتون کف می کنین خود خود سیمز سی تیه فقط سیمز سی تی را می زاره تو جیبش شاید هم زندگی جنجالی حاضر شد که تو مایع های سیمز یک هستش
در کل اگه خواستی می تونیم با هم کار کنیم
-
سلام به دوستان من حالا دارم با یه برنامه دیگه بازی میسازم وحالا هم دارم میسازم این هم دو تصویر از بازیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوز هیچی از این بازیو نساختم و خودتون توی عکس میبینید.
-
این جدیده را داری با چی می سازی البته اگه بگی!!!
-
برنامه ای که محسن جان گذاشتن Dark Basic Pro 1.65
نسخه کرک شده ولی نصف اسکرتها نیستن محسن جام برام گیرش بیاره ممنون میشم.