سلام
اولا که اینجا نمیخواستم راجع به سیمبین و جاوا بحث کنم بارها و بارها راجع به این موضوع تاپیک زده شده و به جایی هم نرسیده
p990 , p910 هم که قیمتشون بالاست و جای اینها در این تاپیک نیست
در مورد انتن دهی گوشیها قبلا بصورت مفصل بحث شده و اگه یه search کوچولو بکنی پیداشون میکنی
انتن دهی گوشی به sar بستگی داره نه به نوع دکل استفاده شده
اصلا نوکیا bts تولید نمیکنه ولی تعداد زیادی از bts های ایران از شرکت ericsson تهیه شده( تازه هیچ ربطی هم نداره)
سیستم عامل nokia n70 سیمبینه ولی مزایا و معایب خودشو داره ولی تا اونجایی که من تجربه کردم معایبش بیشتر از مزایاشه
n70 خیلی کنده و نسبت به جاوا خیلی راحت تر ویروسی میشه بیشتر هنگ میکنه و ...........
مزایاش هم اینه که چون سیمبینه از لحاظ برنامه ریزی میگن که بهتره (میگن) ولی در واقعیت بیشتر برنامه ها برای java هم وجود داره تازه sony ericsson برنامه هایی بصورت پیش فرض رو خودش داره که سیمبین نوکیا نداره و بعد از خرید خودت باید بریزی البته باید بگردی تا register شدس گیرت بیاد و 15 روزه نباشه
در ضمن کار کردن با sony خیلی راحته هم خودش و هم برنامه هاش
برنامه my phone explorer برای سونی رو نگاه کن ببین چقدر راحت و کارامده نسبت به همتای سیمبین خودش
اگه هم اهل کلاس گذاشتن و این جور حرفها باشی( که در کل کار مسخره ای هست) باز هم کلاس w810 از n70 بالاتره
البته من قصد کل کل ندارم و از این کار متنفرم و روی هیچ شرکتی هم تعصب ندارم
ملاک خوب بودن یه گوشی به نظر من امکانات بالا و کارایی خوب و سریع و تناسب این 2 عامل با قیمت گوشی هست نه اسم یک شرکت معروف