Use this serial for OFFICE 2007: KGFVY-7733B-8WCK9-KTG64-BC7D8
Printable View
Use this serial for OFFICE 2007: KGFVY-7733B-8WCK9-KTG64-BC7D8
عزیزان کدی که من لازم دارم یک عدد متشکل از 7 قسمت 6 رقمی است
با تشکر
سلام دوست من اگه تو تاپيك 10 قش انجام مي دادي حتما درست ميشد ولي يكار ديكه حم مي توني بكني اونم اينه كه ويندوز را عوض كن البته اينبار سعي كن از سي دي ديكه استفاده كن مخصوصا اكه آپديت شده باشه فكر كنم درست بشه
آقا متین
من نوت بوک دارم و ویندوزم هم اورژینال و ثبت شدست
اما نمیدونم چرا این کد رو میخواد
فکر کنم اشکال کار رو پیدا کردم
من ویندوزم رو به ویستا ارتقا دادم
=================================
ارتقاء به ویندوز ویستا باعث غیر فعال شدن شماره سریال XP می شود
ر صورتیکه شما اقدام به خرید یک نسخه ی بروز کننده ی از ویندوز ویستا (upgrade version of Windows Vista) نمایید با نصب آن بر روی ویندوز XP دیگر قادر نخواهید بود از آن ویندوز XP استفاده نمایید. همچنین شما نمی توانید بصورت همزمان هر دو سیستم عامل را بوت (Boot) نمایید.
با توجه به توافقنامه بین مایکروسافت و کاربران خریدار این نگارش مخصوص از ویندوز ویستا، در این حالت ویندوز ویستا شماره سریال ویندوز XP را غیر فعال کرده و عملآ آنرا از کار می اندازد. در بخش 13 این توافقنامه چنین نوشته شده است:
"جهت استفاده از نرم افزار ارتقاء دهنده (یعنی ویندوز ویستا)، شما باید پیش از آن نسبت به نرم افزاری که می خواهید آنرا ارتقاء دهید (یعنی ویندوز XP) مجوز مالکیت داشته باشید. بلافاصله پس از ارتقاء به ویندوز ویستا، توافقنامه جدید جایگزین توافقنامه قبلی مربوط به نرم افزار شما می شود. پس از آن، این احتمال وجود دارد که شما دیگر قادر به استفاده از نرم افزار قبلی خود نباشید."
منبع خبر: WinBeta.Net (نقل از TomCoyote.org
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز این مسئله اصلا به ویندوز ربطی نداره.آفیس خودش باید کرک بشه.من خودم ویندوزم اورجینال هست ولی هنوز اون حالت تریال آفیس مونده.باید کرک بشه یا کیجن مثل کیجن نورتون آنتی ویروس 2005 نوشته بشه تا بشه تلفنی اکتیوش کرد.خلاصه کرکی که فعلا نیومده.
سلام دوستان من نمي دانم شايد هم حق با دوستمون باشه بايد كرك بشه منها من اول ويندوز را با اون روش بالا اورجينا كردم بعد هم آفيس 2007 را به راحتي نصب كردم اين را هم اضافه كنم كه من از محصولات امپرور استفاده كردم. شما هم بهتر است اول ويندوز را عوض كنيد بعد اون را اورجينال كنيد سپس اينترنت ايكس پلور 7 را نصب كنيد سپس افيس 2007 فكر كنم به احتمال 99 درصد كار كنه
من توی یه سایتی این روش فعالسازی رودیدم ولی موفق نشدم از اساتید میخوام هم برای من وهم خیلیهای دیگه
کمک کنند(اینارو بخونید ونتایجی که میگیرید رو برای همه بنویسید)
Follow these steps:
Close all Microsoft Office applications.1
Click Start, click Run, type regedit in the Open box, and then click OK.2
Locate the following registry subkey: 3
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Office\12.0\ Registration
Note You may also find another subkey that resembles the following subkey:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office\12.0\ Registration\{91120000-0011-0000-0000-0000000FF1CE}
4
If you find additional subkeys that reference Microsoft 12.0 registration, open each subkey, and then identify the product by the ProductName entry.
For example: ProductName=Microsoft Office Professional Plus 2007
5
When you find the subkey for the product from which you want to remove the existing product license key, delete the following entries:
DigitalProductID
ProductID
Exit Registry Editor.6
The next time that you try to run an Office application, you will be prompted for a new product license key. Then, you can enter the product license key.
من درست مشكل شما رو دارم با اين اكتيو كردن افيس.
آيا شما تونستيد اين مشكلو حلش كنيد؟
سلام
من Microsoft Office Enterprise 2007 نصب كردم
سريال
V9MTG-3GX8P-D3Y4R-68BQ8-4Q8VD
رو هم وارد كردم و قبول كرد و نصب هم شد
ولي
ازمن Active كردن مي خواد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مي گي چه كنم اي نازنين ؟!