چرا نشه فهمید ماله کدوم شهره؟
مگه فقط از رو پیش شماره است!
بابا کاری نداره می بینند شما به کدوم bts وصلیو اون ماله چه شهریه بعد هزینه جابجایی میگیرند، نمی شه؟
Printable View
چرا نشه فهمید ماله کدوم شهره؟
مگه فقط از رو پیش شماره است!
بابا کاری نداره می بینند شما به کدوم bts وصلیو اون ماله چه شهریه بعد هزینه جابجایی میگیرند، نمی شه؟
فكر نميكنم هيچ وقت هزينه اي داشته باشه!
در ضمن از دوستان خواهش ميكنم خبر هاي قديمي رو اعلام نكنن!!!
باتشكر!
دوستان ايرانسل بگيريد . سرويسش عاليه البته فقط طهران عاليه.
ام ام اسو اینا هم داره؟از چه نظر بهتره؟نقل قول:
عزیز یکم فکر ببین چی میگم تو می دونی مشکلت چیه تو ایرانسل با مخابرات مقیسه میکنی اینا کلا سیستمشون فرق نمیکنهنقل قول:
تو وقتی ایرانسل میگیری سیم کارتت به نام شهری ثبت نمیشه که بخواد انتقال مکالمه داشته باشه فقط یه آدر سبرای فرستادن قبض میگیرن اگر قبض رو هم به صورت ایمیل انتخاب کنی فکر نکم همون آدرسم ازت بگیرن
من خودم اهل سبزوارم ولی سیم کارتم ازقم گرفتم برای قبضم همون جا ادرس سبزوارو دادم
مگه سبزوارم آنتن می ده؟
من فقط برای اینکه بگم می شه کفتم، من خودم ایرانسل دارم!
هدف
ايرانسل
اينکه
پول
اضافي
نگيره
سلام . .
دوستان گرامی . . هرگونه بحث خاصی در مورد ایرانسل هستش . . رو در تاپیک زیر دنبال کنید . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از همکاری شما عزیزان . .
موفق باشید . .
نه هنوز تو سبزوار انتن نمیده ولی من گرفتم و لی افتخار این و دارم که به عنوان اولین سبزواری ایرانسل و واقعا قبول دارم و سیم کارتشو گرفتمنقل قول:
خوب مگه اوپراتور اول نبود كه فقط يه پيش شماره داشت(0911)بعد از چند سال 0913 هم به اون اضافه شد ودوباره بعد از چند سال ديگه مخابرات تصميم گرفت كه هر شهري يه پيش شماره برا خودش داشته باشه.نقل قول: