رضا جان مطمئن ترین راهش اینکه گوشی رو به شرط فلش بگیری و اگه میخوای واقعا از رجیسترش مطمئن بشی اونو فلش کنی که در این صورت اگه شماره تو مخابرات ثبت شده باشه بازم کار میکنه:)نقل قول:
Printable View
رضا جان مطمئن ترین راهش اینکه گوشی رو به شرط فلش بگیری و اگه میخوای واقعا از رجیسترش مطمئن بشی اونو فلش کنی که در این صورت اگه شماره تو مخابرات ثبت شده باشه بازم کار میکنه:)نقل قول:
اگه سیم کارت روی گوشی کار کنه معنیش اینه که گوشی رجیستر شدست یا میتونه بعد از مدتی از کار بیفته؟
سلامنقل قول:
خوب برای همین بود که گفتم باید سیم کارت بزاری توش و ببینی تو شبکه register میشه یا نه
اگه هر 3 تا سریال یکی بود ولی بعد از گذاشتن سیم دیدی تو سبکه register نمیشه یعنی قاچاقه و اینطوری نیست که یک مدت کار کنه و بعد از کار بیفته( از همون اول کار نمیکنه)
اما در مورد گوشیهایی که بصورت تقلبی هستن گوشی فعلا کار میکنه حتی اگه سریالهاش مثل هم نباشن ولی طبق گفته مخابرات از چند وقت دیگه که معلوم نیست کی باشه دیگه این گوشیها کار نمیکنن(چون هنوز مخابرات در این زمینه اقدامی نکرده)
سلام من یه گوشی سونی اریکسون 6.7 ماهه پیش خریدم ولی الا میبینم که از این imei عوض شده هاست حالا میخوام سریالشو برگردونم به ماله خودش میخواستم ببینم اگه این کارو بکنم اونوقت چجوری باید رجیسترش کنم یا اینکه خودش رجیستر میشه
در صورتی آنتن میده که شماره سریال گوشی تو مخابرت ثبت بشه
اگه قاچاقی بیاد اونوقت خط نمیده و سریال داخل گوشیو با یک گوشی از کار افتاد چنج میکنند(پس یکی نمیشه)
یعنی اگه یکی بود حتماً توسط مخابرات ثبت شده
من تو یکی از تاپیکا خوندم که نوشته بود جدیداً لیبل پشت گوشیو هم میتونن عوض کنند(کپی کنند)
آیا درسته؟؟
بعدم نوشته بود تنها راه فهمیدنشم فلش کردنه
اخبار شبانگاهی کانال 3 گفت ولی من یادم نمیاد متاسفم