میشه زودتر توضیح بدهید.هر چند که همان طور که گفتید وقتتان محدود است.چون من خیلی دنبال این موضوع هستم ولی خیلی ها گفتند که با دیتا گرید نمیشه.و movenext را پیشنهاد داده اند که هنوز به جوابی نرسیده امنقل قول:
.
Printable View
میشه زودتر توضیح بدهید.هر چند که همان طور که گفتید وقتتان محدود است.چون من خیلی دنبال این موضوع هستم ولی خیلی ها گفتند که با دیتا گرید نمیشه.و movenext را پیشنهاد داده اند که هنوز به جوابی نرسیده امنقل قول:
.
هر چند که گفته اید که وقت ندارید ولی میشه هر چه سریعتر من را راهنمایی کنید.من از خیلی ها این سوال را پرسیدهام ولی گفته اند که با datagrid قابل طراحی نیست و البته استفاده از movenext را پیشنهاد داده اند که البته هنوز به جواب نرسیده ام.خیلی دوست دارم بدونم چطوری مشکلم با gridview حل میشود.نقل قول:
سلام
آقا شرمنده، شرمنده، شرمنده، اصلاً به کل یادم رفته بود.
:blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
من همیشه از همون بچگیا حفظیاتم بد بودم، دیکته و تاریخ و متون و... بدبختی داشتم.
همه چیز خیلی زود یادم میره.
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
انشا ا... اگر خدایی نکرده تا فردا زنده بودم تا ظهر یک مثال کامل (یک apsx.* همراه با یک mdb.*) برات میفرستم با همون اشکال و اطلاعات.
آقا بازم به بزرگی خودتون ببخشید.
سلام
جدول آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را عیناَ با GridView درست کرده ام، قابلیت تشخیص دکمه فشرده شده همراه با مقدار TextBox مربوطه را هم دارد.
چون WebHosting سایتم ترکیده (هر موقع زنگ میزنم میگن تا چند ساعت آینده درست میشه! آلآن حدود یک 3 ال 4 روزه!) جایی برای Upload ندارم اگر احیاناَ کسی خواست یک ایمیل بده تا ظرف سه صوت = ایکی سانیه براش ایمیل کنم.
بازم از این دوستمون برای تاخیر عذر میخوام.
دوستان لطف از خودشون در وکنند اگه داشت اینجوری میشد و من یادم رفته بود یک پیغام شخصی بزنند تا آبرومون نره! ممنون!
سلام
میگم میشه این کدو واسه منم بفرستی؟ جالبه من هر چی فک کردم نفهمیدم چه جوری میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آقای hamidreza دستورتون انجام شد.
من فکر نمیکردم کسی استقبال کنه.
انشا ا... فردا کمی در مورد اینگونه استفاده ها از GridView توضیح میدم.
این کنترلر واقعاَ قوی و حتی خیلی را حت میتونه جداول گفتگوی همین سایت را پیاده سازی کنی (خیلی راحت) و بازم تضمین میدم (انشا ا... مثل اون تضمین قبلی نمیشه)
ومجدد به علت حواس پرتی و تاخیر در جواب عذر خواهی میکنم.
امیدوارم دیر نشده باشه.
دوست عزیز امیدوارم مشکل سایتتون زودتر حل شود.من آدرس میل خودم را براتون فرستادم.منتظر برنامه شما هستم.
از راهنمایتون هم خیلی ممنون هستم.
سلام
آقا بالاخره این سایت درپیت ما راه افتاد، برو بچ از لینک زیر میتونند این Sample را دانلود کنند.
ضمناَ توضیحاتم میدم ولی فعلاَ کمی کار دارم (حدس میزنید!!)
سلام
میگم من خدای حواس جمعی هستما !
اینم لینکش (28KB)
یا
البته الآن در حال Upload کل سایت هستم حدود بیست تا سی دقیقه دیگر آماده است. (البته اینو برای بر و بچ آنلاین گفتم)
(
لینک دانلود جدید - اصلاح شده 18 آذر 1388
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1003425737
)
واقعا دستون درد نکند.برام خیلی جالب بود.البته اگر توضیح بدهید که خیلی خوب میشود.چون من چند صفحه دیگر با طراحی های متفاوت دارم که میخواستم از همین روش استفاده کنم. فقط یه چیز دیگه من چطوری میتونم اطلاعات هر کالا را با کلیک بر روی لینک خرید به صفحه بعد بفرستم.در ضمن تصاویر هر کالا را چطوری باید بازیابی کرد؟آیا باید مسیر تصویر را در دیتا بیس ذخیره کنیم؟
ببخشید که اینقدر سوال میکنم.
بازم ممنون