من هم قبلا ازش استفاده مي كردم ولي الان همين پيغام رو ميده :(
Printable View
من هم قبلا ازش استفاده مي كردم ولي الان همين پيغام رو ميده :(
با سلام ..
اقا پدرام , يافتم -- يافتم . :mrgreen:
كافيه تاريخ سيستم و بكشي عقب .. همين ..
8) چه قدر با هاش كل كل كرد ما
براي من كه درست نشد :(نقل قول:
نوشته شده توسط mpsjavad
يافتم
كافيه update كني
بايا اين هم چنتا عكس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا AHT, جشن گرفتي نه :arrow: :mrgreen: :mrgreen:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي بابا
من كه با عقب كشيدن تاريخ سيستم مشكلم حل نشد
در ضمن همونطور كه در عكس ها ميبينيد وقتي ميزنم update كنه بازم error داده . تو عكس 3 مشخصه :mrgreen:
من هم همين مشكل رو از 3-4 روز پيش تا حالا دارم
حتي نسخه جديد رو به طور دستي دانلود كرده و نصب كردم اما باز هم مشكل داره و برنامه اجرا نمي شه.
با آپديت خود برنامه هم كه اجازه دادم كه آپديت كنه بعد از اينكه گفت انجام شد اما باز هم پيغام خطا مي ده.
با سلام ..
اقا پدرام , و اقا مهدي, شما يه بار برنامه رو پاك كنيد بعد تاريخ سيستم رو 6 ماه بكش عقب بعد برنامه رو البته اخرين نسخه اي رو كه دراي نصب كن اين طوري مشكلت حل ميشه :mrgreen:
البته ارور اولي رو اين بار كنسل كنيد ميببيني كه برنامه اجرا ميشه :shock:
جواد جان من نمي خوام تاريخ سيستمم رو عوض كنم. راه ديگه اي نمي دوني؟
البته اگه تاريخ رو ببريم عقب بعد دوباره بعد از نصب بياريم جلو و برنامه كار كنه اشكالي نداره اما اگه بخواد تاريخ در همون 6 ماه پيش بمونه و درستش نكنيم فايده نداره.