البته فکر کنم که ان 73 نمی تونه مموری کارت بخونه
Printable View
البته فکر کنم که ان 73 نمی تونه مموری کارت بخونه
عزیزم خوراکت ان 73 هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوربینش با لنز کارل زایس و 3.2 مگا پیکسل یه شاهکاره واقعیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم بلوتوث داره هم اینفرارد داره و صداش هم 64 کاناله و باید بگم که عالیه چه از نظر بلندی چه کیفیت صدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ال سی دیش هم که زبانزد خاص و عام هستش با 256000 رنگ و بزرگه و سیمباین هم که هست و قیافه هم که سلیقه ایه ولی به نظر من یکی از سه گوشیه نازه دنیاس و خیلی خوشدسته و آنتن دهیش هم که نوکیاس دیگه جای حرفی باقی نمیزاره و جای شارژ و جای هدستش هم که جداس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه چی میخوای از یه گوشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم موافقم n73
نه عزیزم از این فکرای بد بد نکن :biggrin:نقل قول:
اي خدا اين n73 music edition بياد رو 500 هزار من بخرمش
خدايا
آي مردم به دادم برسيد دارم ديوونه ميشم من n73 music edition ميخوام و فقط 500 هزار دارم .....
خدا لعنت كنه باعث و باني اين افزايش قيمت n73 رو.
سلام
Nokia N73
تصمیم گرفتم که n73 music edition بخرم اما قیمت رو ندارم .
یکی میشه درست و حسابی توضیح بده w850 بهتره یا n73...
بابا دبلیو 850 کیلویی چنده در مقابل ان 73 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
موافقم فری جون