carlos جان مگه از این مودم های معمولی استفاده نمیکنی ؟
پس چطوری ممکنه ؟
در مورد 25 مگابایت هم خب فکر کنم اگه با ترنسفر ریت 6 دانلود کنی در حالت طبیعی شاید بیشتر هم دانلود کنی!
Printable View
carlos جان مگه از این مودم های معمولی استفاده نمیکنی ؟
پس چطوری ممکنه ؟
در مورد 25 مگابایت هم خب فکر کنم اگه با ترنسفر ریت 6 دانلود کنی در حالت طبیعی شاید بیشتر هم دانلود کنی!
بعضي از آي اس پي ها از برنامه استفاده ميكنند و سرعت رو براي كسي كه به سرور اونها وصل ميشه
سرعت رو عجيب غريب نشون ميده !!
من زياد سر در نمي يارم اما حدس ميزنم در قسمت extra setting مودم تو قسمت initialization command مودم را دستکاري کرده باشي مثلا يک دستور در در اين قسمت تايپ کرده باشي (مثلا از جاي خونده باشي) اينطور نيست؟
مسلما خطای برنامه س
من از mass downloader استفاده میکنم بعضی وقتا سرعت رو مگابایتی (!) نشون میده ولی مسلمه که اشتباهه !
اين هم يكي از همين راه هاست . اما در حالت پيش فرض هم گه گاهي اين مشكلات به خاطر استاندارد نبودن ISP ها و خطوط تلفن و همچنين ----- ها و خيلي از چيز هاي ديگه اين اتفاقات ميفته .نقل قول:
من زياد سر در نمي يارم اما حدس ميزنم در قسمت extra setting مودم تو قسمت initialization command مودم را دستکاري کرده باشي مثلا يک دستور در در اين قسمت تايپ کرده باشي (مثلا از جاي خونده باشي) اينطور نيست؟
دوست عزيز ظرفيت مودم شما و همچنين از همه مهمتر ظرفيت خطوط ارتباطي با isp و مخابرات نميزاره كه شما با چنين سرعتي دانلود كني .نقل قول:
سلام به همه
البته منم بگم که بعضی اوقات منم اینطوری میشم ولی وقتی محاسبه میکنم میبینم که درست هست این به نظر من بستگی به ای اس پی داره که زمانی که خلوت میشه ممکن 1 ثانیه قاطی کنه .که منم اوایل فکر میکردم که الکی میزنه ولی دیدم که در ساعت مثلا 25 مگا بایت دانلد کردم دیدم که درست هست .
و البته در محاسباتتون اشكال بوده يا اينكه از خط Dial Up استفاده نميكني
خوب جواب یکی رو گفتین
ولی این یکی دیگه اصلا آخر سوتیه
بعضی وقتها که یه سیدی میزارم تو رایتر بعد که درش می یارم اطلاعات داخل سیدی رو درایو سیدی رایتر باقی میمونه بدون اینکه سی دی وجود داشته باشه :mrgreen: :mrgreen: :idea:
يعني چي ! درست توضيح بده
دلیلش اینه که اکسپلورر ویندوز اطلا عات قبلی رو ریفرش نکرده معمولا این اشکال با باز و بسته کردن سی دی رام ویا ریفرش دستی و یا گذشت زمان بر طرف میشه اما باید اعتراف کنم از اون اشکالات مزخرف ویندوزه
نه بابا مگه به این سادگی هاست فکر کنم جواب دادن به ای سوال برای شما زوده یا اینکه سودایی نویدی ... پیدا بشه :mrgreen: :arrow:
modem to shetab dahandeh dareh