اینم یکی دیگه فقط لینکش و میزارم تا صفحه دیر لود نشه البته همین جوریش هم دیر میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم یکی دیگه فقط لینکش و میزارم تا صفحه دیر لود نشه البته همین جوریش هم دیر میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه اینجا سامسونگ فراموش شده
اون ان 93 و 92 همشون با سیستم hi-fi میتونن پخش کنن که این هزینه برای طرف داره ولی سامسونگ یا داشتن سیستم دی وی ام بدونه هزینه تلوزیون رو میزاره جلوت
سامسونگ های که این سیستم رو دارن :
اف 500 یا اف 300 ( درست یادم نیست )
پی 910 و 900 و 920 و 930 و 940
بی 600 و ...........
X bond هم هزینه نداره و قشنگ میگیره
x bond ساخت کجا است من خودم موبایل گیگابایت پیدا کردم که که تلویزیون نشون میده و هم ضیط می کنه این هم سایتشوننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ کس تا بحال از این نوع موبایل ها داشته که امتحان کنه که تو ایران کار میکنن
جیگرم .من با چشم خودم تستش کردم. قشنگ میگیره. I tek معروفه تو پاکت پیسی
سلامنقل قول:
يعني تو هر مكاني بدون مشكل؟
ممنون:blush:
کلاً در این مورد سامسونگ پیشرو بوده و اولین گوشی که قادر به پخش برنامه های تلویزیون بوده سامسونگ بوده و هنوز هم پیشرو هست. شک نکن.نقل قول:
سلام عزيز اين مدل هايي كه شما نوشتيد وجود خارجي ندارن يا اينكه من هرچه در سايت سامسونگ سرچ كردم پيدا نكرد فقط b600 را پيدا كرد ه اين فقط خروجي تلويزيون داره نه اينكه خودش تلويزيون است اگر شما سايتي ازشون داريد بذاريدنقل قول:
ببخشین ها. ولی یه نمونه ساده اش اینه:نقل قول:
آره همین دی600 خودمونه.
با اینکه یه کم قدیمیه ولی اینم بخونین:
ورود اولین گوشیهای موبایل سامسونگ با قابلیت پخش برنامههای تلویزیونی در آلمان
سامسونگ الكترونیك عرضه گوشیهای موبایل خود با قابلیت پخش برنامههای تلویزیونی (T-DMB) را با همكاری شركت Debitel؛ یكی از بزرگترین شركتهای ارائه دهنده سرویس موبایل، در آلمان آغاز نمود.
همزمان با شروع مسابقات جام جهانی ۲۰۰۶ درآلمان ، Debitel ارائه سرویس DMB را شروع کرد تا كاربران بتوانند به تماشای مسابقات فوتبال از طریق گوشیهای موبایل سامسونگ مدل P900 برای اولین بار در اروپا بپردازند.
SGH-P900 با طراحی و ظاهری زیبا قابلیت پخش برنامههای تلویزیونی را بطور واضح داراست. همچنین دوربین 2 مگاپیكسل، پخش موسیقی و Bluetooth از دیگر مشخصات این دستگاه بشمار میرود. این گوشی دارای بلندگوهای بسیار قوی و آمپلیفایر نیز میباشد.
سرویس پخش تلویزیونی گوشیهای موبایل از پنچ شهر برلین، كلن، مونیخ، اشتوتگارت و فرانكفورت آغاز شده و بتدریج در دیگر شهرها فعال خواهد گردید.
پائول استادن، رئیس Debitel میگوید: آلمان مناسبترین بازار برای ارائه سرویس پخش برنامههای تلویزیونی در اروپا بشمار میرود و برای نخستین بار كاربران خواهند توانست تمامی مسابقات جام جهانی را از طریق گوشیهای موبایل خود تماشا كنند. ما از همكاری با شركت سامسونگ بسیار خشنود هستیم و با كمك این شركت توانستهایم اولین سرویس پخش برنامههای تلویزیونی را در اروپا رسما" افتتاح نمائیم.
كیتا لی، رئیس بخش شبكه های مخابراتی سامسونگ گفت: معرفی گوشیهای موبایل با قابلیت پخش تلویزیونی سامسونگ در آلمان و با همكاری موثر شركت Debitel از استقبال خوبی برخوردار بوده است. در حال حاضر آلمان بعنوان میزبان مسابقات فوتبال جام جهانی ۲۰۰۶ می تواند موقعیت خوبی برای ارائه نوآوریها، حركت و رشد شركت سامسونگ فراهم آورد. وی همچنین افزود: این شركت در تلاش است تا رهبری بازار را با ارائه جدیدترین و پیشرفتهترین محصولات در دست داشته باشد.
پیش از این سامسونگ گوشی های موبایل با قابلیت پخش برنامههای ماهواره ای و تلویزیونی را در كره عرضه کرده بود. همچنین این شركت ارائه گوشی های موبایل با پخش برنامههای ویدئویی را در ایتالیا آغاز كرده است و به فعالیت خود جهت همكاری با دیگر شركتهای اروپایی ادامه خواهد داد.
همین گوشی الان یکی از پرطرفدارهای سامسونگه.
OK؟؟؟