-
روش Scc جان تایید میشه
هیچ راهه دیگه ای به ذهنم نمیرسه
باید روی همه بریک پوینت بزاری
بعد که میخوایی بری روی برنامه دو سه تا از بریک پوینت ها گیر میکنه
اونارو غیر فعال کن
وقتی که تونستی روی دکمه تایید کلیک کنی از آن به بعد بریک پوینت ها تو رو هدایت میکنند
-
SCC جون آره داداش جواب داد.اول برنامه ارو اجرا كردم.يه رمز ورود الكي دادم .بعد رفتم زدم* BPX تا همه توابع api ليست بشه بعد روي همشون بريك گذاشتم.بعد كرك مي رفت تو حالت هنگي.من هم هي را به را F9 و پش بندش F2 رو ميزدم تا بريك پوينتهاي اضافي برداشته بشه و برنامه از هنگي در بياد بعد كه برنامه از هنگي دراومد دكمه ok رو زدم برنامه رفت روي يه تابع GetwindowlongA متوقف شد.حالا اول اينكه آيا تا اينجا راه رو درست رفتم يا نه؟ دوم اينكه حالا از اينجا به بعد بايد چكار كنم ؟آيا جايي كه كلمه عبور چك ميشده بالاي تابع GetwindowlongA هست يا پايينتر از اون؟و اصولا تابع GetwindowlongA چه كاري انجام ميده؟
-
تاحالا درست رفتی
این اولیت تابعیه که درخواست داده مسلما نمیتونه چک شدن قبل از این باشه
این تابع برای :
The GetWindowLong function retrieves information about the specified window. The function also retrieves the 32-bit (long) value at the specified offset into the extra window memory of a window.
از این جا به بعد را باید با دقت و F8 جلو بری
-
کاملا مراحل صحیح هست
چند مرحله باید بری جلو (برمیگرده عقب) میبینی که دوباره به محلی که باریکلا هست میرسی
همین
-
با تشکر از راهنماییهای هر دوی شما عزیزان واقعا راهنماییهاتون معرکه است. تست کردم به نتیجه هم رسیدم فقط مشکلی که بود اینکه بعد از اینکه برنامه روی GetwindowlongA متوقف میشد من حدود 200 -300 تا F8 زدم تا به محل مورد نظر رسیدم که این هم خیلی وقتگیره و هم اینکه ممکنه آدم حواسش نباشه و از جای اصلی رد بشه .آیا برای حل این مشکل هم ترفندی دارید. باتشکر
-
این دیگه به تجربه و حوصله کرک مربوط میشه که باید داشته باشه
ترفند هم نداره فقط تجربه
-
یک نکته ای را هم با یاد داشته باش
اگر میخوایی کرکر خوبی بشی باید حوصله داشته باشی
چون باید این نکته جهان شمول را بلد باشی: "همه ی برنامه ها کرک شدنی هستن . مهم وقتیه که براشون صرف میشه"
و برنامه نویسها هم میدونن که باید برنامه شون را طوری بنویسن که کرکر خسته بشه
-
از راهنماییهای شما عزیزان کمال س÷اسگذاری را دارم.از بابت صبر و حوصله هم امر اساتید به روی چشم.فقط یک نکته دیگر من قبل از اینکه در این سایت این سوالات رو مطرح کنم در سایت شبگرد مطرح کرده بودم یکی از اونها در راهنماییش گفته بود برای اینکه زیاد الاف نشی و راحت تر به نقطه هدف برسی از نقاط توقف شرطی که با زدن دکمه های Ctrl+T در اولی دیباگر باز میشه (÷نجره ای با عنوان Condition) استفاده کن اما راه حل استفاده از این ÷نجره ارو به من نگفتن اگر شما عزیزان در این خصوص هم اطلاعی دارید و میتوانید به من کمک کنید واقعا ممنون میشم.