به علته دلایلی که بعضی از دوستان ...
پشیمون شدم از کرک کردنه این برنامه
Printable View
بابا بی خیال این حرفا شید
این جا برای بحث علمیه نه کل کل که:happy:
اون بنده خدا که حرفی نزد شما بی خیال شو و بگو لینک اون نرم افزار O&O Defragment 8.5 با کرکش کجاست و هر زمان کرک اون نرم افزار قبلی رو پیدا کردی ( Raxco PerfectDisk 8.0 ) اینجا خبرشو بهمون بده. ;)
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @
چی صدا کنم تو رو تو که از گل بهتری
کاشکی بد بودی عزیزم میشد از یادم بری
کاشکی دل سنگ بودی تا که دلتنگ نبودم
کاشکی بد بودی تامن این همه یک رنگ نبودم
M.c جان واسه همین چیزاست که دوست داریم.:wub: برو بابا.برو حسابی روش کار کن ببینم این بار چیکار میکنی بابا.:blink: ما هم دیگه حرف نمیزنیم تا هم سوء تفاهم نشه و هم حواست پرت نشه.موفق باشی.بیا اینا هم برا تو::thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :headphone :headphone :headphone :wub: :wub: :wub: :rolleye: :rolleye: :rolleye: ;) حالا برو حال کن.
ای مفت خور.:) مثل کفتار نشستی اینجا یکی بهت کرک بده؟:biggrin: :laughing: یوفت تکونی به خودت ندی.:happy:نقل قول:
ما همچنان منتظریما.
سالی که نکوست از بهارش پیداست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خودت زیاد فشار نه یار عزیزمنقل قول:
کرکشو نمی گذارم :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
سلام M.C. جان
حالت خوبه؟
من هنوزم شرمنده اون زحمتت برای اون برنامه ماشین حساب هستم ولی یه سوالی هم داشتم.
من تو کف یه برنامه آموزش زبان ژاپنی ( حروف ژاپنی ) هستم و کرکش هم گیر نمیاد. میتونی برام کاری بکنی؟
اگه میتونی زحمتش رو بکشی ، من یه تاپیک دیگه باز میکنم تا به دور از هر مساله ای تو اون تاپیک به بحث و تبادل نظر بپردازیم و میتونم لینک اون نرم افزار رو هم تو اونجا بهت بدم.
موافقی؟ یه برنامه این مدلی هم قبلاً کرک شده که با معرفی اون شاید یه راهنمایی هم برات بشه.
اگر هم سرت شلوغ بود، یه نفر رو معرفی کن که بتونه بهم کمک کنه.اگر چه کار خودت برام حرف نداره و کفمو برید.;)
ممنونم
سعید
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@
مثل نوری، نوری خالی از غبار
مثل خواستن ،خواستن دیوونه وار
مثل یک عتیقه پاک و بی نظیر
اما در دست من بی اعتبار
با تو همصدا شدن نیت من
عشق تو تمام حیثیت من
سایه بلند تو روی سرم
مایه ثبات و امنیت من :happy: