تست کردم درسته و کار میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تست کردم درسته و کار میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Okey
مرسی دوست عزیز...بله درسته....گویا این دانلود منیجری که دارم با رپید شیر ابشون تو یه جوب نمیره!!!من فکر کردم اشکال از اپلود بوده...بعد که دانلود منیجر و Disable کردم حل شد الان دارم دانلودش می کنم ایشاالله که کارم کنه...خبرشو میدم.....شاد باشید
خوب من که نتونستم ازش استفاده کنم شما رو نمی دونم.....اصلا بالا نمی یاد که بخوام باهاش کار کنم!!! یه جور عجیب غریبی!!
بابا کاری نداره که
رو این فایل 2بار کلیک کن تا برنامه اجرا بشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمال داره که position درستی نداشته باشه مثلا ممکنه پائین مانیتور اجرا شه :
حالا روی option کلیک کن و تو پنجره جدید اطلاعات خواسته شده رو کامل کن، در آخر هم روی save :
حالا Start Webcam ! :
امیدوارم مشکلت حل شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب مرسی..مشکلم جای دیگه ایی بود که حل شد!!!اما حالا هم که اجرا می شه...بازم وب نیست که!!!این فقط چند ثانیه چند ثانیه عکس میندازه همین...البته انگاری اسم برنامه گول زنندست...چوت همه جا از کلمه ی "عکس" صحبت شده...اگه همون option رو هم نگاه کنی نوشته:mobiles photo directory و توی صفحه ی اصلی هم می نویسه:next photo in
ضمن اینکه من حتی تو گوشی دوربین رو رو حالت فیلم گرفتن قرار دادم شاید فرقی کنه...اما بازم عکس گرفت!!!