-
همه رو درست گفتی ولی آقا متال قبول کن که جنس چینی اطمینانی بهش نیست . ما که رفته بودیم برای دوستمون گوشی بگیریم ( خواستیم دبیلو 700 بگیریم ) بعد فروشنده به ما گفت که این سونی اریکسون غیر قانونی وارد میشه که به این رجیستر شدنش اصلا نمیشه اطمینان کرد . بعدش رفیتم که کا 750 بگیریم دیدم همه میگن شماره ی اصلیش رو نداریم . یه جا هم پیدا کردیم گفتش دارم ولی 250 تومن میداد .
آخرش دیگه طرف رفت یه 6630 نوکیا دست دوم گرفت 220 تومن
-
راستش صدای دی600 رو نشنیدم ولی صدای دی820 خیلی عالیه. دو تا بلندگوی استریو قسمت پایین گوشی هست که به نظر من صدای خوبی ارائه میده.
دوربینش هم درسته که 1،3 هست ولی اون هم کیفیت خوبی داره و چرخش 180 درجه داره. بارها گفتم که تو اتوبان اشرفی اصفهانی با 100 تا سرعت از ماشین بغلی عکس گرفتم و قالپاق ماشین بغلی رو میشد دید! انگار که ماشین ثابت وایستاده بود!
کیفیت ال سی دی هم به نظر من از دی600 بهتر بود. اینو موقع خرید امتحان کردم.
از لحاظ ساپورت رم هم دی820 نامحدوده. یعنی هر اندازه که بخواهید می تونید رم به این گوشی اضافه کنید.
-
نخیر دی 600 چون مانیتوری کوچکتر از دی 820 داره و رزولیشن تصویری جفتشون هم یکی کیفیت تصویری بهتری داره . کیفیت صدای دی 600 هم خوبه در حد دبلیو 700
من هم از اون عکسها گرفتم که میگی . انگار ماشین ایستاده . دی 600 و دیگر گوشی های سامسونگ هم نا محدوده رمشون من که 1 گیگ دارم
-
عزیز دل برادر،
ال سی دی هر دو دقیقاً یه اندازه است. ولی البته درسته. یادم اومد که دی600 کیفیت بهتری داشت. ولی کلاً هیچ گوشی موبایلی کیفیت ال سی دیش به پای سامسونگ نمی رسه. بقیه بچه ها تازه وقتی عکسهاشون رو به گوشی من بلوتوث می کنن، می تونن کیفیت واقعی عکساشونو ببینن.
ضمناً باید اینطور بگی: صدای دبلیو700 در حد دی600 هست.
هر چی باشه رتبه فروش جهانی دی600 از دبلیو700 بالاتره.
-
ببینید در مورد چینی بودن که یک حرف غیر منطقی هست که بگید زود خراب میشه
وقتی جنس تحت نظارت سونی اریکسن تولید بشه فرقی نداره که کجا باشه حتی افغانستان باشه
در ثانی کیفیت ال سی دی سونی ک800و نوکیا ن80 رو هم نگاه کن بعد بگو هیچ گوشی به پای سامسونگ نمی رسه!!!!!!!!!
فروش بالای د600 دلیل نمیشه که از و700 بهتر باشه !!!!!!!!!!!!!!!
فروش یک مسعله تجاری هست ربط مستقیمی به کیفیت جنس نداره
!!!(و همچنین کمتر خالی ببندید خوبه ما هم د600 دایم و هم پ850)
(دوستانه گفتم)
-
کا 800 هم خوبه ان 80 هم خوبه ولی به دی 600 نمیرسه