نوشته شده توسط animeditor
سلام جمیعاً
خدمت آقا محسن عزیز عرض کنم که طبق شواهد و قراینی که از صفحه 15 اینچی مانیتور و Diesel net (نام جدید من درآوردی اینترنت dialup) این جانب در دست می باشد، (مگه دادگاهه) این مشکل انتقال، یه مشکل سخت افزاریه. گمون کنم یه دفعه هم واسه خودم پیش اومده بود که البته اون هاردی که باهاش کار می کردم، نصفش خراب بود و نصف دیگش Bad Sector.
واسه همین احتمال می دم که حتی اگه تمام قطعه هات سالم باشه، ممکنه فایلت درست روی حافظه ثبت نشده باشه. تکنولوژی Cool Diskها، هنوز کامل نشده و واسه جحم زیاد و سرعت بالا، هنوز کلی کار داره. هارد هم قلق های خودش رو داره و رسیدگی می خواد. بذار یه مثال بزنم:
Hard Disk مثل یه باغچه می مونه که بعد از یه مدت نسبتاً طولانی و کار زیاد، بهتره یه دور بیل زده بشه (هارد؟؟؟... بیل؟؟؟). اگه از متخصص های سخت افزار بپرسی، می تونن بهت بگن که روش استفاده صحیح از Format هارد، چیه.
منظور از این این صحبت ها اینه که اول باهاس محیط ذخیره مناسب باشه، بعد فایل روی اون بشینه که قابل خوندن و جابجایی باشه.
و اما راجع به ویروس های سخت افزاری؛
این جور ویروس ها که تعدادشون در مقابل ویروس ها عادی خیلی خیلی کمه، کاری که معمولاً انجام می دن اینه که با تکرار بیش از حد و یا ایجاد اشکال توی اجرای برنامه ها، فشار زیادی رو به قطعه وارد می کنن که باعث می شه قطعه بسوزه یا واسه اجرای برنامه ها، ضعیف بشه. مثلاً ویروس MS Blaster که یکی دو سال پیش، مایکروسافت رو بیچاره کرد و از بقیه ماجراهاش هم خبر دارید، یکی از این نوع ویروس هاست. MS Blaster اون قدر پیغام واسه سرورهای مایکروسافت فرستاد که خیلی هاشون زدن تو خاکی.
یه بار هم یکی از دبیرهامون سر کلاس گفت که یه ویروس، هاردشون رو از کار انداخته. ولی خوب، تعداد این جور ویروس ها نسبت به ویروس های معمولی، صفره و به ندرت به تور کسی می افته.
دو جمله هم راجع به آنتی ویروس:
1 - همیشه دزد (ویروس) یه قدم جلوتر از پلیسه (آنتی ویروس).
2 – آنتی ویروس یه برنامه است، ضمانت نیست.
فعلاً با اجزه
یا علی