-
سلام
هميشه در خريد دوربين دقت کنيد که مصرف باتري دوربين کم باشه.
فکر مي کنم canon بيشترين مصرف باتري را دارد.
sony کمترين مصرف را دارد.
خيلي مهم هست که مصرف باتري چقدر باشد چون اگر دوربين شما تکنولوژي پيشرفته اي نداشته باشد زود به زود باتري خالي ميکنه.
موفق باشيد
-
سلام. دوستان عزيز دوربين دنياي بزرگي داره. واقعا نمي شه اينطوري گفت چي خوبه جچي بده. محمد جان شما بهتره خودت تحقيق جدي بكني . چون هر كسي نظر خودش رو ميگه با توجه به اون چيزايي كه براش مهمه. من يه سايت بت معرفي مي كنم حتما سر بزن تا ببيني چي خوبه. همه اطلاعات لازم اون جا هست. نمي شه گفت چه ماركي خوبه. ممكنه يه ماركي در يه سري خاصي خوب باشه و در يه سري خاصي بد. بنابراين من نمي تونم بت مدل معرفي كنم. حتما به اين سايت سر بزن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چي بخواي راجع به هر دوربيني داره. اگه سوالي راجع به سايت داشتي بپرس .
-
mohammad2006 عزيز بله F410 هم هست که خيلی خوب هست با قيمت 365.000 عزيز بهت بگم زيره 200.000 چيز خوبی اصلاً در نمياد آخرش پشيمون ميشی :arrow:
Basafa جان درسته که دوربين های جديد عکس برداری و فيلم برداری هر دو قابليت رو دارن ولی يادت باشه که لنز دوربين فيلم برداری برای فيلم برداری هست و لنز دوربين عکس برداری برای عکس گرفتن و يعنی دوربين فيلم برداری کارش فيلم هست و عکس عمرا مثل دوربين عکس برداری نميگيره
-
Rashidahwazian, جان ممنون از سايتي كه معرفي كردي .اره بايد تحقيقات بيشتري كرد.
HamidFULL, عزيز از چه نظر ميگي چيزه خوبي در نمياد از نظر امكانات و يا كيفيت عكسها ؟
-
mohammad2006 جان من ايني كه بهت معرفي كردم تا يك سال قبل رو بورس بود و من اون موقع براي يكي از دوستام خريدم اون موقع خيلي تحقيق كرديم تا به اين دوربين رسيديم و الانم داره بعد از يك سال خيلي خوب كار مي كنه و به نظر من در محدوده يه قيمت شما بهترين مورده :arrow:
-
mohammad2006 جان از اين نظر که SuperCCD نيست و کيفيت عکس ها و به واقعيت نزديک بودن عکس ها خيلی کمتر ميشه البته امکانات هم مسلما کمتر داره
-
يك دوربين هست كه با توجه با قيمتش بي نهايت باحاله
اسم دوربين aosta هست
3.2 مگا پيسل هست
3تا زوم اپتيكال داره
4تازوم ديجيتال
همه امكانات هم از قبيل
وب كم ضبط صدا و فيلم
در ضمن لنز nikon هست
قيمتش 170 هزار تومان
-
از همه دوستان كه وقتشون رو گذاشتند و كمك كردند ممنونم :)
اگه چيز خاصي به ذهنتون رسيد خوشحال ميشم بگيد .
-
اگر ممکنه توضیح بدین دوربین یا پلیری هست که bluetooth هم داشته باشه ممنون البته ببخشید اگه بی ربط بود
-
سلام
من يه هندي كم سوني خريدم مدل dcr-hc90e تقريبا 890 هزار چوق
خيل توپه- ccd -3.1مگا پيكسل - رزوليشن در سه حالت 2016×1512--1600×1200--640×480- براي عكاسي- تا ا گيگ رو ساپرت ميكنه
صفحه lcd 2.7 اينچي فينگر تاچ - فيلم برداري ميني دي وي - اتصالات شامل { a/v - i link - usb }شناخته شدن راحت در ويندوز xp - داراي سيستم picure pakage - قابليت رايت dvd و vcd از فيلم تهيه شده با هزارتا امكانات ديگه - مي خواستم نظر شما ها رو در مورد اين دوربين بدونم