-
مافيا جان من خودم به شخصه و همينطور دوستان ديگه اي كه اين برنامه رو مي خواهند هم فكر مي كنم مثل خود من اين برنامه رو براي هك كردن آي دي بقيه نمي خواهند. اصلا فكر نمي كنم در اين انجمن يا ياهو اون برنامه كاربرد داشته باشه. ما براي شبكه داخلي مي خواهيم. مثلا خود من براي شبكه داخلي محل كارم!!!!! :wink: اونهم نه براي كارهاي غيرمجاز!!!!
-
من دوتا آدرس پيدا كردم دانلود كنيد و نتيجه رو به اعلام كنيد :
-
من فكر ميكنم اگه تو پيغام خصوصي گفته بشه بهتره هر چند زياد فرقي نميكنه چون بدا احتمالا اين تاپيك مثل يكي دوتا ديگه ممكنه حذف بشه :mrgreen:
-
دوست عزيز ميشه توضيح بدي چرا بايد اين تاپيك حذف بشه ؟؟؟؟؟
-
بنده به عنوان در خواست کننده برنامه عرض کنم که بر نامه معرفی شده توسط دوست عززمون رو دانلود کردمولی در شبکه مورد نظر من جواب نداد چون سرور شبکه من تحت سیستم عامل windows2000 کارمیکنه ولی سیستم عامل دستگاههای دیگر کاربران تحت 98 کار میکنند لطفا اگر کسی میتونه کمکم کنه با تشکر از همه
-
بنده به عنوان در خواست کننده برنامه عرض کنم که بر نامه معرفی شده توسط دوست عززمون رو دانلود کردم ولی در شبکه مورد نظر من جواب نداد چون سرور شبکه من تحت سیستم عامل windows2000 کارمیکنه ولی سیستم عامل دستگاههای دیگر کاربران تحت 98 کار میکنند لطفا اگر کسی میتونه کمکم کنه با تشکر از همه
-
دوست عزيز mydelphi من نگفتم حذف بشه گفتم ممكنه حذف بشه به دلايل امنيتيش چون يه تاپيك يادم مياد تازگي ها حذف شدش الته اون يه دليل ديگه داشت :mrgreen: اين هم بگه چند وقتي سايت از دانشگاه ما بسته شده نميدونم چرا شايد به خاطر اموزش هاي مفيدش باشه كه به بعضي ها بر ميخوره بنده :wink: منتظر جوابSoso هستيم
-
حداقل براي هر كسي PM بزنه تا مشكلي هم پيش نياد....
-
خواهشا تمام بچه هائی که این نرم افزار رو میخواهند دست به کار بشید و هر کی زود تر به جواب رسید دیگران رو هم خبر کنه شاید soso هم نظرش عوض بشه!!!!!
-
بابا soso يه چيزي گفت شما هم باورتون شده؟