نقل قول:
همين موزيلا فاير فاكس كه اينقدر ازش به به و چه چه مي كرديم تا مركز توجه شد يه دو جين حفره امنيتي توش پيدا شد...
خب فرقش با محصول ماكروسافت اينه كه سريع عكس العمل نشون داده شد ولي براي ماكروسافت معلوم نيست كي پچ مخصوصش بياد . در ضمن يك جين از دو جين حفره امنيتي فايرفاكس هيچ مشكلي رو براي كاربران پيش نياورده بود و خود شركتش متوجه اين مشكلات شد كه همه يه اينا از مزيت ها اپن سورس بودن فايرفاكس هستش . يه نكته هم در مورد ويندوز : بعضي برنامه ها هستن كه براي جاسوسي و كار هاي ديگه بكار مي رن . من خودم با يكي از اين برنامه ها كار كردم . با اين برنامه شما مي توني وارد ويندوز كسي شوي و به تمام اطلاعات اون دسترسي پيدا كني و هر چي خواستي رو دستگاه طرف بريزي يا پاك كني و يا به دستگاه خودت انتقال بدي بدون اينكه برنامه هاي امنيتي كاري انجام بدن . يعني اينكه اگه خداترين برنامه هاي امنيتي را داشته باشي هم نمي تونن جلوشو بگيرن براي اينكه اين مشكل از ويندوز هست و با نصب برنامه هاي امنيتي نمي شه جلوي ورودش رو گرفت ( اينو فقط براي اطلاع گفتم پس لطفا پيغام ندين كه برنامه چي بود و براي ما بفرست و ... ) به نظر من اگه نسخه آلفا اين آنتي اسپاي ماكروسافت هم بياد نمي تونه با شركت هاي معروف رقابت كنه مگر اينكه نون معروفيت ماكروسافت رو بخوره . خود بيل گيتس گفت شركت هاي بزرگ تجربه هاي چندين ساله در اين ضمينه دارن كه ما نداريم . در مورد اين هم كه بعضي ها مي گن بسياري از مشكلات ما مربوط به اينه كه ويندوز ما كرك شده هست و ويندوز اصل اصلا گير نمي كنه و سرعتش هم پايين نمي ياد و ... بايد بگم كه من يه مدت با ويندوز اصل كار مي كردم و همه اين مشكلات رو هم داشت . به نظر من هم ماكروسافت فقط نون معروفيتش رو مي خوره و پول هنگفتش رو . من كه خيلي دلم از ماكروسافت خونه !!! پس => من ضد ماكروسافتي يه اصيلم :D