-
با سلام ..
راستي فكر ميكنم امتياز كامل طراحي با فرونت پيج رو بگيرم و اين نتيجه مساعدت شما دوست خوب من هست .. البته در مبحث ساخت قسمت نظر سنجي هنوز موفق نشدم ( البته وقتي هم براي اين كار ندارم چون امتحان هاي پايان ترم ديگه كم كم داره شروع ميشه ولي براي تعطيلات تابستون طرح هاي زيادي توي سرم هست كه بايد عمليش كنم . )
ادرس وبسايتي كه كار كردم هم اينه :
کد:
http://www.ferrari.persiangig.com/
خوشحال ميشم اگه نظرت رو راجع به اون بدي البته اين وبسايت كار من هست اما براي يكي ديگه از بچه ها ي عشق ماشين اونم فراري كار كردم .
در كل فكر ميكنم براي كسي كه از زمان اشنايي با فرونت پيج تا طراحي و اپلود طرح 3 روز وقت بزاره كارش نميتونه بهتر از اين باشه :|
بازم تشكر از اينكه خالصانه به ما كمك ميكني :arrow:
-
سلام محمد جان به نظرم اگه اشکال نداشته باشه چند تا ایراد جزعی بگم شرمند.
یکی این که شما میتونی صفحه هتمل رو کمی فشرده کنی حالا برنامه اش هم من دارم چون خیلی دیر باز میشه و به نظرم یک کمی حجم سایت رفته بالا البته در ایران اینطوری هست ما هم چون در ایران هستیم دارم عرض میکنم .و گر نه که اگه adsl باشه هیچ مشگلی فکر نمیکنم در سرعت داشته باشیم.
و این ک اگه یک منو به صورت فلش هم بگذاری زیبا تر میکنه و این ساعت رو کمی کچکتر کنی .
رنگ پس زمینه هم رنگش زیاد جالب نیت یعنی بد نیست ولی خوب هم نیست و اگه رنگ فونت مشکی باشه و یه کمی بزرگتر بهتر میشه خوند چون نوشته هم زیاد داری این کار ها رو انجام بدی خیلی قشنگتر می شه.
البته میدونم چون بهتر از اینا میتونی کار کنی گفتم اگه میدونستم همین هم به زور انجام دادی نمیگفتم میدونم پشته کارت خوب هست و میتونی.
متشکر.
-
با سلام ..
ممنونم carlos, جان از اينكه نظرت رو خيلي صريح و روشن بيان كردي .
در مورد حجم وب سايت بايد بگم كه چون عجله اي بود و بايد براي پروژه عملي اماده ميشد عكس ها رو بدون اينكه تغيير سايز بديم كوچك كرديم و همين طور براي زيبايي :| مشتي فلش ريختيم در كل تصميم گيرنده اون همون صاحبش بود كه من به خواست اون اين كار رو انحام دادم ...
در مورد رنگ پس زمينه و فونت هاي استفاده شده قراره بعدا خودش ( صاحبش ) تجديد نظر كنه و بيشتر روش كار بشه :wink:
در كل اميدوارم هر چه زود تر وقت اضافي گير بيارم و اصلاحش كنم .
( در اين زمينه بازم اگه سوالي داشتم همين جا مطرح ميكنم تا اساتيدي مثل شما ما رو ياري بدن :arrow: )
يا حق :wink:
-
سلام شما لطف دارین ولی اگه بری سراغ dreamweaver و با اون بتونی طراحی رو یاد بگیری خیلی برات بهتره و کارائی بیشتری داره
-
با سلام ..
( اگه ميشه من شما رو سعيد صدا كنم :wink: ؟)
پس اقا سعيد, در مورد Macromedia Dreamweaver با نظر شما موافقم اما چون پروژه ميان ترم رو بايد حتما باFrontPage كار ميكرديم در تنگنا بوديم ولي اگه خواستم دوباره بيوفتم تو كار طراحي صفحات وب حتما با Dreamweaver هم دست و پنجه اي نرم ميكنم .
اميدوارم در اين راه هم ما رو همياري كنيد . :arrow:
-
سلام شما لطف دارین .
من چون دیدم که کارتون خوب هست گفتم که حیف هست که دیگه با این برنامه کار نکونین .
البته خوب شما درست میگید که بالاخره پروژه هست ا کلی دردسر ولی راحت میتونی کار کنی چون به نظرم front page رو خوب بلد هستین.منم بهتون کمک میکنم.
-
ــ
ــ
اقا سعيد, صميمانه تشكر :arrow:
ــ
ــ