سلام!
یه سوال...
چه طوری میشه توی MAX یک Toolbar درست کرد که چند Tab داشته باشه؟؟؟
Printable View
سلام!
یه سوال...
چه طوری میشه توی MAX یک Toolbar درست کرد که چند Tab داشته باشه؟؟؟
من یک سوال داشتم ....... آن هم این است که چرا وقتی می خواهم بعضی پلاگین ها را برای تری دی اس مکس نصب کنم یک صفحه ی داس به سرعت می آید و می رود و دیگر هیچ اتفاقی نمی افتد یعنی اصلا پلاگین نصب نمی شود ولی همین پلاگین در کامپیوتر دوستم نصب می شود در حالی که هر دو از یک سیستم عامل(xp) استفاده می کنیم
شاید سیستم عاملت خرلبه...نقل قول:
شاید مکست مشکل داره...
شاید پلاگینه برای سیستم های خاصی ساخته شده...
.
.
.
سی دی اصلی که از روی آن رایت کردم قفل داشت و به همین خاطر این مشکل به وجود آمده بود و از راهنمایی تان ممنونمنقل قول:
سلام من یه مشکل تو نصب 3dmaxدارم. من یکبار CD 3dmaxرو نصب کردم ولی پس از چند روز به طور اتفاقی پاک شدودیگه بعد از اون دفعه دیگه اون CD کرک نمیشه. اگه ممکن به من کمک کنید.
فکر نکنم لذومی داشته باشد شما آن را کرک کنید (البته اگر دفعه ی اول کرک کرده باشید) و کرک کردن زمانی لازم است که شما ویندوز را دوباره نصب کرده باشید یا یک ویندوز جدید نصب کرده باشید
با سلام
از خدمت اساتید یه سوال داشتم
اونم اینکه من میخواهم تازه 3d max شروع کنم و
آیا من با ورژن 7 شروع کنم یا ورژن 8 که مال autodesk
واون کامپیوتری میخواهم روش برنامه نصب کنم
پینتیوم 3 cpu 900 گرافیک32
آیا اصلا میشه رواین نصب کرد یا نه اگه بشه خوب میشه
با تشک
mostafaجان ویندوزم یک بار عوض کردم و بعد از اون دیگه CD 3d max 7کرک نمیشه.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
من چطور ميتونم توي مكس 9 از فونت فارسي استفاده كنم؟؟
در ضمن اگر v-ray 1.5 64 bit مكس 9 و آموزشش رو واسم بزاريد ممنون ميشم.
اولا فکر نکنم اجرا کنه که هیچ .... فکر نکنم نصب هم بشهنقل قول:
چون من خودم پنتیوم 4 دارم سی پی یو 1.7 و گرافیک 64 که با کلی درد سر با ورژن 8 کار می کنم البته این را هم بگویم که بر روی پاکت سی دی نوشته شده که حداقل امکانات که می خواهد چیه
باز هم از چند نفر دیگه بپرس
به نظر من بهتره با ورژن 6 کار کنی