نقل قول:
توي بازار اصفهان(منظورم احمد آباده) كه بري اگه مثلا و810 بخواي بايد يه عالمه بگردي تا از هر 3 4 تا مغازه يكيش داشته باشه. حداقل اينو ميدونم كه توي اصفهان كسي سوني رو حساب نميكنه.
من كه اصلا اين حرف شما رو قبول ندارم.
عزیزم اتفاقا زیادی روش حساب باز کردن که پیدا نمی شه نایاب شده تا می آد همه می خرن تموم می شه:))))))))))
نقل قول:
اینو گفتم که اون دوستمون بفهمه ایران فقط تهران نیست و ایرانی هم فقط خودش و دوستاش
آخه خیلی حرف خنده داری زد
ببخشید من کجای حرفم نوشتم ایران فقط تهرانه ؟!؟ و فقط منو دوستام ایرانین !! من فقط می خواستم نظرم رو طنز آمیز بگم که شما بد برداشت کردید !
نقل قول:
آهان پس فهمیدیم که گوشی نوکیا گندس و ضایع و سونی توپه پس مال همینه که سونی فروشش 1 سوم نوکیا هم نیست احتمالا همه مردم دنیا مثل اصفهانیا از چیزیای ضایه خوششون میاد. پس ایول به اون چند نفری که میرن و سونی میخرن. چون واقعا گوشی با حالی رو خریدن. چه سلیقه ای. معلومه که گوشی شناسنا
جواب این قسمت از حرفتون این دوستمون خوب گفتن
نقل قول:
داداش نوکیا 20 ساله داره موبایل می زنه
سونی اریکسون 5 سال اومده رو کار
توی این 5 سال اون قدر خوب کار کرده که نوکیا به وحشت افتاده
نقل قول:
این مسئله به اصفهان و بقیه شهرها ربطی نداره. اگه هم میبینید که تهران سونی زیاده واسه ایه که پایتخته و نمایندگی و مرکز فروش همه گوشیها اونجاس. و الا اصفهانی ها گوشی شناس تر از تهرانیان (باز داری کل میندازیا )
خیلی ببخشید انگار شما کلا با تهرانی ها مشکل دارید !!!منم ادعا گوشی شناسی نکردم در اینکه گوشی های نوکیا تو بازار بیشتر از سونی اریکسون هم هستن هیچ شکی نیست ولی همیشه بیشتر بودن دلیل بر بهتر بودن نیست الان تو خیابون پیکانم بیشتر از ماکسیماست این دلیل می شه که پیکان بهتره !!!