-
سلام جمیعاً
از این که یکی نشسته و این کار رو انجام می ده، مطمئن باش.
ولی یادداشت نمی کنه.
اگه واسه هر اطلاعات - کرنرها و اوت ها و کارت ها و پاس ها و ... - یه گزینه درست کنی که با یه کلیک، به آمارش اضافه بشه و با یه کلیک دیگه، آمار دو تا تیم رو - واسه مقایسه - با هم نشون بده، به نظرت کار سختیه؟
شاید اگه حجم کار بالا باشه، چند نفر این کار رو انجام بدن، ولی حتماً یکی باهاس باشه.
التماس دعا
یا علی
-
question
mishe manbae ettelaatetuno begin?
-
میتونی بری صدا وسیما و از خودشون بپرسی!!!
من یه مدت تو صدا و سیما کار کردم و یه مدت دیگه هم کلاس رفتم تو همون صدا و سیما و پرسیدم(باور کن بیش از ده هزار بار پرسیدم که برنامه ی زنده مخصوصا فوتبال چجوری میاد؟ امار چجوری تر میاد!!!)
همه و همه هم جواب دادن که بیسیک بلدی؟! گفتم اره!! گفت خوب یه برنامه ساده ی چند نفره بنویس و امار های مختلف کرنر و اوت و خطا و کارت ها و .... رو تشو به صورت دگمه بنویس و خیلی راحت با هر اوت،یه دونه روش کلیک کن تا به امارش اضافه بشه....
یه دستگاه خطی چند میلیونی که تصاویر زنده رو باهاش کار میکنن در کنار دستگاه دیگه ای برای زیر نویس و کلا تکست ها!!!
همه و همه در یک استیش ضد ار پی جی که تو استادیوم ها یا برنامه های استقبال خیلی خیلی گرم!! از رییس جمهور مترم میشه دیدش!!! برای بازی های بزرگ تعداد این ادما بیشتر و بیشتر هم میشه....
-
البته در مورد میزان دویدن قضیه فرق میکنه
برای این کار چند تا شرکت تو دنیا بیشتر نیستن که معروفترینشون prozone هست
این شرکتها هیچ وقت برنامشون رو در اختیار تیم ها یا باشگاه قرار نمیدن و تنها در صورت درخواست اونها میان و خودشون این کار رو براشن انجام میدن.
کد:
http://www.prozonesports.com/products.html