درخواست کمک برای آموزش به بچه دبستانی
سلام
اولین بار هست که وارد جمع ریاضی دوستان میشوم. شاید جای درستی برای طرح سوالم نباشد ولی بهر حال میپرسم.
من دو تا پسر دوقلو دارم که 6 ساله و کلاس اول هستند.یکیشون با ریاضیات مشکل داره.درواقع متوجه شدم که مفهوم اعداد براش جا نمی افته. مفاهیم جمع و تفریق و راه انجام آنها را بخوبی بلد هست و با کمک گرفتن از انگشتان دست و یا با کمک مکعب های آموزشی بخوبی انجام میدهد ولی بدون کمک انگشتان و یا اون مکعب ها_ بصورت ذهنی_ نمیتواند انجام دهد. مثلا اگر از او بخواهیم که 4+2 کند میگوید/ 4 بعلاوه 2 میشه 1-2-3-4-5-6 و اگر در ادامه بپرسیم 4+3 چندمیشه دوباره از اول شروع به شمارش میکند و نمیتواند تصور کند که قبلا 4+2 که میشود 6 را انجام داده و فقط لازم است یکی به 6 اضافه کند تا حاصل جمع جدید را بدست آورد.
اگر راه حلی برای آموزش او و یا نرم افزاری که برای من قابل دسترس باشد معرفی فرمایید ممنون شما هستم.
لازم هست بگویم که او با خواندن و املا نوشتن و نقاشی و سایر چیزها بجز ریاضیات هیچگونه مشکلی ندارد و درصد نمراتش بالای 95 درصد هست ولی ریاضیاتش حدود 35 درصد هست.
ممنونم
امین رخ
کمک : نقش کاریکاتور در یادگیری ریاضی
با سلام خدمت دوستان گرامی
راستش من یه تحقیقی دارم که موضوعش نقش کاریکاتور در یادگیری ریاضی هستش از دوستان خواهش دارم اگر در این رابطه مقاله یا چیزی دیگه ای دارند مرا کمک کنند آخه هر چی توی اینترنت گشتم پیدا نکردم .
با تشکر