ارزش داره من کابل و وسیله هاش رو بخرم البته اگه گیر بیاد که بتونم روش آهنگ بریزم؟
اگه گیرم بیاد به نظر شما چقدر در میاد؟
ممنون
Printable View
ارزش داره من کابل و وسیله هاش رو بخرم البته اگه گیر بیاد که بتونم روش آهنگ بریزم؟
اگه گیرم بیاد به نظر شما چقدر در میاد؟
ممنون
كابل اصلي 13 تومنه ولي غير اصلي كه من هم دارم 3500 هستش تازه يه برنامه هم بايد براش گير بياري كه اون برنامه معمولا توي سي دي اهنگهاي مخصوص ان 620 هست
خیلی ممنون از جوابت
معمولا زير باطري روي جعبه و بيشتر مواقع روي بعضي از گوشيها مدل رو مينويسه تا حالا دقت نكرده بودي ؟!!!!
حالا چرا خودت میخوایی آهنگ بریزی.بذی برات این کارو تو بیرون هم میکنن.در ضمن این گوشی تو خودش یتا جایی که یادم میاد یه برنامه برای نوشتن آهنگ داره.با نت.
نه دیگه مهیار جان تمامی گوشی های قدیمی سامسونگ همشون مشکل انتن دهی داشتننقل قول:
نوشته شده توسط samsung_d600
ولی الان دیگه ندارند
من تا حالا باطریش رو در نیاوردم ولی تا اونجایی که من دقت کردم هیچ اسمی از مدل ننوشته بود
آره تو خودش یه برنامه نت نویسی داره ولی آهنگاش ساده و ابتدایی و در حد نت هستن این گوشی آهنگ های فکر کنم با پسوند ماید رو هم پخش میکنه میخوام اون آهنگ ها رو براش بریزم منتها نمیدونم برنامه اش چیه و وسایل ریختن آهنگ مثل کابل و بقیه اش رو چه جوری و حدودا با چه قیمتی میتونم گیر بیارمنقل قول:
نوشته شده توسط rami_hemi
ان 620 دو نوع یکی با حرف ای یکی بودنه حرف ای اونهایی که حرف ای نداره مثل مال ما دیگه نیست و این رو هم بگم که کابل مخصوص ان 620 ای به ان 620 نمی خوره حواست باشه
پس بی خیال آهنگ ریختن ببرم برام بریزن