نوشته شده توسط soooot
کارهائی رو که در پست اولتون توی این تایپیک گفته بودید کردم مشکل حل شد :happy:
الان که دیگه اون ویروسه روی کامپیوترم نیست ولی یه دیسکت آلوده به اون ویروس دارم ، از اونجائی میدونم که اولا که اون یاروئی که کامپیوتر ترکیده ام رو درست کرد گفتش که فلان ویروس رو گرفته و اون ویروس کارش اینه و از این حرفها و بعدش هم از وقتی که اون ویروس روی کامپیوترم بودش همینجوری یه دفعه ای الکی کامپیوترم صداهای عجیب و غریب از توش میومد و هارد و کارت گرافیکم داغ داغ میشد ولی سی پی یوم داشت یخ میزد و سرعت کامپیوترم هم اومده بود پایین و بعد از حدود یک هفته ای که اون ویروس روی کامپیوترم بودش یه دفعه کامپیوترم ترکید تموم شد رفت پی کارش ، انقده قشنگ بود ، همه جا روشن شده بود ، فکر کردم رفتم بهشت :rolleye:
شانس آوردم پاور کامپیوترم ضعیف بود و پاور سوخت وگرنه ویروسه افتاده بود به جون مادر برد و هارد :)
در ضمن اون موقعی که کامپیوترم این ویروس رو گرفته بود آنتی ویروسهای مکافی ورژن ده و پی سی سیلین 2006 آپدیت نشده اون رو میشناختن ولی بیت دفندر 9 که روزی صد بار آپدیت میشد اون رو نمیشناخت ( بقیه آنتی ویروسها رو هم امتحان نکردم ) :puke:
اون ویروسه هم دیگه روی کامپیوترم نیست چون بعد از سوختن پاورم کلا همه چیز رو پاک کردم و دوباره پارتیشن بندی و ... ( البته ویروسه حتی با فرمت کردن کل هارد و نصب دوباره ویندوز و پارتیشن بندی و ... هم از بین نمیرفت و اون یاورئی که ویروسه رو از بین برد یه کارهای عجیب غریبی کرد که فقط خودش میدونست چیکار میکنه ) ولی اثراتش هنوز هم روی کامپیوترم هست و این کامپیوتر دیگه هیچ وقت اون کامپیوتر قبل از ویروسی شدن نمیشه و سرعتش از اون موقع خیلی پائین تر اومده و خیلی قریچ و قروچ میکنه و کلا سخت افزارهاش داغونه ( مخصوصا رمش ) :sad: