Alireza_Shafaei_PCworld دم شما گرم
Printable View
Alireza_Shafaei_PCworld دم شما گرم
ممنون اقا علي رضا جالب بود
سلام دوستان
عليرضا جان خيلي ممنونم از راهنمايي بسيار مفيدت
در مورد اون روش كه احتياج به بستن آخر سي دي و ... نداره و فقط اينطوري هستش كه:
بعد از رايت زدن سي دي قسمت lead in سي دي رو سوراخ مي كنيم تا سي دي براي كامپيوتر قابل خواندن نباشه و فقط روي ويديو سي دي ها جواب بده (كه بيشتر براي فايلهاي تصويري هستش)
ميشه در اين مورد توضيح بديد(البته نمي دونم درست هست يا نه ولي من همچين چيزهايي خونده بودم)
خيلي ممنونم
میشه بگین دقیقآ به کدوم قسمت سی دی باید فشار بیاریم ؟نقل قول:
نوشته شده توسط Alireza_Shafaei_PCworld
اگه ممکنه با طرح یا عکس نشون بدین ممنون میشم.
یه نصیحت
سی دی ترفند رو که همتون دیدید محصول گروه آشیانه
قفل سی دی گاردین روش بود که حجم سی دی رو کرده بود 97 گیگا بایت خیلی قفل خفنی بود ولی در عرض 25 دقیقه باز شد اووووووووووووووووووون قفل با اووووووووووووون همه دک و پوزش شکسته شد حالا یه قفل نقطه ای یا خطی میخواد شکسته نشه وقت خودتون رو هدر ندید هستن کسایی که از قفل شکستن لذت می برن یکیش خود من که کمتر قفلی زیر دستم دووم میاره
ولی به یه چیز اعتراف می کنم تنها قفلی که نتونستم بزنم قفل سی دی گل های بهشت بود بد نیست بدونید که اسم قفل نقابان بود و سی دی هاش هم تو اکراین رایت شده بود
هر کی قفلش رو شکست ما رو هم خبر کنه :!:
سلام دوستان
راستي جديدا قراره يه قفل وارد بازار بشه كه فقط روي سي دي كه براي اولين بار روش رايت شده قابل استفاده هست
يعني فقط با سطح اون سي دي سازگاره و اگه روي سي ديه ديگه اي رايت بشه كار نمي كنه
اينم قفل جالبيه
سلام
به اون قسمت كه سي دي رايت شده(اطلاعات به درد نخور)بايد فشار بيارين
آقاي نووان! درست گفتي ولي اصلا به درد نميخوره
به نظر من اگر چيزي با كامپيوتر نياد ديگر به درد نميخوره!
منم قفله سليم را بدجور (نرم افزاري) شكوندم!
سلام
عليرضا جان من بيشتر به خاطر اين گفتم كه:
معمولا سي دي هاي تصويري(فيلم يا شو) رو با ويديو سي دي مي بينن اگه به طور مثال من به يه نفر يكي از فيلم هام رو بدم كه دوست نداشته باشم كپي كنه نميشه چون راحت مي تونه با كامپيوتر كپي كنه
ولي با اين قفل اصلا سي دي ديگه رو كامپيوتر بالا نمياد در صورتي كه راحت مي تونه سي دي رو تو ويديو سي دي نگاه كنه
من بيشتر به اين روش علاقه دارم ياد بگيرم
ممنون ميشم اگه روش اين كارو بنويسيد :)
منم سی دی های این جوری دیدم که با هیچ برنامه ای باز نمیشه بجز ...
آقاي نووان اگر با اين كارت به درايو سي دي دوستت آسيب رسوندي و بد بقه ات را چسبيد به من ربطي ندارد ها
بعد از رايت سي دي در قسمت كه معمولا به رنگ آبي پر رنگ يا همان قسمتي اوليه سي دي در مركز كه يك رنگي ديگر داره اگر روي آن اين كار را بكني به هدفت رسيده اي!