سایت هایی مث ایسام میتونین برین و ی رم 8 گیگ دیگه و ی اس اس دس استوک سالم با قیمت مناسب تهیه کنیننقل قول:
موفق باشین...
Printable View
سایت هایی مث ایسام میتونین برین و ی رم 8 گیگ دیگه و ی اس اس دس استوک سالم با قیمت مناسب تهیه کنیننقل قول:
موفق باشین...
متاسفانه گرون شده قطعات ، اگه استفاده روزمره از سیستمتون دارید فکر میکنم ارزش هزینه کردن داره با توجه به مشخصاتی که گفتید .نقل قول:
سلام.
اگر یک دفعه و بدون کار خاصی ویندوز کند شده، احتمالا همونطور که دوستان هم قبلا اشاره کردن از هارد میتونه باشه؛ اگر عمر هارد بالای 3 سال هست، احتمال به پایان رسیدن عمرش هست.
اگر براتون مقدوره و یک هارد دیگه روی سیستم دارید، یه فایل حجیم(حدود 3-4 گیگابایت و یا بیشتر) از یکی از هارد ها کپی کنید به اون یکی و ببینید سرعت انتقال فایل چقدره، اگر سرعت بالای 50 مگابایت در ثانیه باشه اوکی هست(البته این حداقل سرعت هست و در اکثر مواقع سرعت بیشتر هست)، و البته اگر هارد دیگه ای ندارید، میتونید نرم افزار CrystalDiskMark رو دانلود کنید و از طریق اون سرعت هارد رو بسنجید که البته بهتر و دقیق تر هست، البته دقت بفرمایید که سرعت 2 تست اول باید بالای 50 باشن، هم read و هم write، و سرعت 2 تست آخر هم میتونه چیزی بین 0.5 تا 2 مگابایت متغیر باشه، ولی اگر زیر 0.5 مگابایت نباشه معمولا قابل قبوله.
در صورتی که سرعت هارد خوب هست و پارامتر های S.M.A.R.T هارد هم چیز خاصی رو نشون نمیده(قابل چک کردن از طریق Hard Disk Sentinel)، و علاوه بر اون نرم افزار خاصی هم از منابع سیستم استفاده نمیکنن، یعنی چیزی که دوست خوبمون در پست دوم اشاره کردن، که البته به جای Task Manager میتونید از HWiNFO هم استفاده کنید که در این صورت به اطلاعات مهم دیگه ای از جمله دما و سرعت پردازنده هم دست پیدا میکنید، چون به دلیل عمر سیستم ممکنه خمیر سیلیکون خشک شده باشه و دما بره بالا و پردازنده سرعتش رو کم کنه، هرچند که این مسئله به مرور اتفاق میافته؛ نهایتا پیشنهاد بعدی من تعویض کابل ساتا هست(یا حداقل تعویض پورت روی مادربورد)؛ برای من پیش اومده که کابل بی دلیل خراب شده و کابل خراب هم میتونه باعث کندی و مشکلات دیگه بشه.
سلام پیشنهاد شما چیه برا ویندوز عوضش کنم ؟نقل قول:
سیستم حالا تو برنامه م نیست برا ارتقا ...
دوتا راه داری:نقل قول:
1- ویندوز به 10 ارتقاء بدی!
2- حافظه از HDD به SSD ارتقاء بدی!
اگر جفتشو بتونی انجام بدی خیلی بهتره
به نظرم اول ویندوزت تعویض کن (ویندوز 7 نسبت به 10 خیلی سنگینه) و ببین سرعت بهبود پیدا میکنه یا نه!
اگر بهتر نشد باید SSD بخری :rolleye:
سلام ویندوز 10 کدوم نسخه عالیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید و ویندوز 11 هم معرفی کنید ...نقل قول:
سلامنقل قول:
نسخه ltsc نصب کنید
اگر برای استفاده از سیستمت عجله نداری، نسخه معمولی رو دانلود کن.نقل قول:
چون روی سیستمی با مشخصات مشابه نصب کردم و بدون مشکل جواب گرفتم.
اما اگر عجله داری و حوصله سر و کله زدن نداری، نسخه LTSC رو بگیر چون که سبک تره.
سمت ویندوز 11 هم نرو چون از ویندوز 10 سنگین تر شده و همینطور روی سیستمت نصب نمیشه و با ترفندهایی باید زوری نصبش کنی
با احترام ویندوز 7 سبکتره از ویندوز 10 و منابع کمتری مصرف میکنه...نقل قول:
ممنون بابت نظرتون ولی این موردی رو که عرض کردم از روی تجربه با سیستم های با مشخصات پایین هست.نقل قول:
ویندوز 7 ممکنه از نظر مشخصات لازم یا مصرف منابع روی کاغذ بهینه تر و سبک تر باشه ولی بعد از مدتی سرعت سیستم شدید افت میکنه مخصوصا اگر حافظه از نوع HDD باشه.
ویندوز 10 طبق تجربه عملی سبک تره مخصوصا توی فرایند بوت اولیه یا شات دوان کردن!
طبق مشخصاتی که دوستمون گفتن حدس میزنم سی پی یو اینتل نسل 1،2 یا 3 داشته باشن که در این صورت ویندوز 10 رو به راحتی سیستمشون هندل میکنه!