فکر می کنم حتی تساوی هم به خوبی آنچه درون زمین اتفاق افتاد را بازتاب نمی داد. فکر می کنم ما در حد کسب پیروزی بازی کردیم و شکست خوردیم - این نتیجه بدی است، هرچند که فکر می کنم خوب بازی کردیم. شکست ما ارتباطی به داوری ندارد. بازیکنان در رختکن راجع به ضربه پنالتی احتمالی صحبت می کردند. نمی دانم، من صحنه را ندیدم و مهم هم نیست. به خاطر آن شکست نخوردیم. باختیم چون دقت کافی نداشتیم. هدف ما قهرمانی در لیگ است و هنوز کار تمام نشده است. شاید کمی اغراق آمیز باشد، اما ما شایسته پیروزی بودیم. نتیجه عادلانه نیست.
شاید در نیمه دوم خستگی روی کار ما تأثیر گذاشت. خوب شروع کردیم، فشار وارد کردیم، بازی تحت کنترل ما بود، موقعیت به دست می آوردیم،... بدشانسی بود. از نقطه نظر من، پیروزی آنها سزاوارانه نبود. بازی ما یک گام رو به جلو برداشت. تازه در هفته 11 لالیگا هستیم. باید صبور باشیم و به تلاش ادامه دهیم. تیم خوب بازی کرد. سال گذشته بعد از شکست در برنابئو ما 3 امتیاز عقب افتادیم. این بار 4 امتیاز عقب هستیم.
حقیقت این است که رئال مادرید موقعیت های بسیار کمی خلق کرد. یک شوت از بیرون محوطه و یک توپ برگشتی روی ارسال. ما بدشانس بودیم. 65 دقیقه خوب بازی کردیم و یک گل پیش بودیم. 25 دقیقه آنها خوب بازی کردند و به 2 گل رسیدند. ما موثر نبودیم. به همین سادگی. ما برای گلزنی به 5 یا 6 موقعیت گل احتیاج داریم، در حالیکه رئال مادرید از دو موقعیت و نصف، به دو گل رسید. |