ایوول به آقا بهراد
Printable View
ایوول به آقا بهراد
آقایون خیلی چاکرم . خیلی حال دادین.
نه واقعی بود فقط خواستم ببینم چقدر وقت براش گذاشتی چون من اصلا همچین کاری نمی کنم لینک رو میدم بازم ایوول
بابا چه خبره .. يه بازي ميخواي نصب كني عصمت آدم زير سوال ميره كه ... دمه وي تري ايكس گرم فقط كافيه فايل جار رو تو يه شاخه رو مموريش كپي كني و بعد گوشي رو ري استارت كني همين . بازي ها آماده نصب هستن.
فقط ک 750 :thumbsdow
تو ک750 فقط با یک کپی پیست کردن کار تمومه اما تو دی 600 ادم پیر میشه :laughing:
حالا کیه که بگه دی 600 از ک750سره
ای بابا ممنون بهراد جان
آقا شما چرا اينقدر سخت ميگيريد براي من كه اينقدر نصب بازيو برنامه آسون شده كه ديگه با بلوتوث نصب ميكنم
خاهش نشستم كپي پست كردم و عكسها رو هم لينكشون رو گذاشتم (حدود 15 دقيقه طوليد) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه واقعی بود فقط خواستم ببینم چقدر وقت براش گذاشتی چون من اصلا همچین کاری نمی کنم لینک رو میدم بازم ایوول
خيلي خفنهنقل قول:
بابا چه خبره .. يه بازي ميخواي نصب كني عصمت آدم زير سوال ميره كه ... دمه وي تري ايكس گرم فقط كافيه فايل جار رو تو يه شاخه رو مموريش كپي كني و بعد گوشي رو ري استارت كني همين . بازي ها آماده نصب هستن.
واقعا" آدم رو پير ميكنهنقل قول:
فقط ک 750
تو ک750 فقط با یک کپی پیست کردن کار تمومه اما تو دی 600 ادم پیر میشه
حالا کیه که بگه دی 600 از ک750سره
واقعا" بايد نصب نشدن جاوا بهتر بگم بد نصب شدن بازي هاي جاوا تو گوشيهاي سامسونگ رو يه ضعف بدونيم
خاهشنقل قول:
ای بابا ممنون بهراد جان
چند وقته نيستي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهراد دمت گرم هر کی هر چی میخواد بگه من که خلاص شدم .دیگه ازم دم به ساعت نمیپرسن چرا نمیتونی برنامه نصب کنی.