شما مگه نميخواستي آهنگ رو به نت تبديل كني؟
خوب اگه نيازت اينه رو اولين لينك دانلود نرم افزار كه گيتار پرو نام داره كليك كن
Printable View
شما مگه نميخواستي آهنگ رو به نت تبديل كني؟
خوب اگه نيازت اينه رو اولين لينك دانلود نرم افزار كه گيتار پرو نام داره كليك كن
من این نرم افزار رو گرفتم از اونجا
خوب حالا این آهنگ با چه فرمتهایی رو به نت تبدیل میکنه ؟؟؟؟؟
آموزشش رو جایی میشناسی داشته باشن ؟؟
شما وقتي وارد محيط نرم افزار ميشي از منوي فايل گزينه Import >> MIDI رو انتخاب کن
اونوقت فایل صوتی خودت رو با پسوند MIDI بهش معرفی کن
در مورد آموزشش هم بگم که آموزش انگلیسیش هست چه تو خود نرم افزار چه تو اینترنت
ولی من به آموزش فارسی بر نخوردم شما تو گوگل سرچ کن اگه چیزی پیدا نکردی بگو مشکلت کجاست تا خودم کمکت کنم....
ميخوام بردونم وقتي يه آهنگ ميدي رو به نرم افزرا وارد ميكني بايد چي كار كني تا نت اون آهنگ رو بهت بده
شما كاري كه گفتم رو انجام دادي؟
اگه فايلت رو ايمپورت كني يعني بعد از انتخاب فايلت از منوي فايل و ايمپورت ميدي
صفحه اي واسه يه سري تنظيمات جانبي باز ميشه كه از اونجا هم گزينه ايمپورت رو انتخاب كن
حالا فايلت وارد محيط گيتار پرو شده در حالت پيش فرض گيتار پرو ورژن 4 فقط تبلچر رو نشون ميده و شما بايد از منوي view گزینه hide standard notation رو غیر فعال کنی
فقط از اونجایی که من از ورژن 5 استفاده میکنم مطمئن نیستم که این گزینه با همین نام تو ورژن 4 باشه
اگه نبود یکم آیکون های tool bar رو دست کاری کن تا گزینه مربوط به نشون دادن نت ها رو فعال کنی در ادامه کار اگه میخوای نت ها رو بصورت عکس سیو کنی فقط کافی رو Export از منوی File کلیک کنی و بعنوان مثال BMP رو انتخاب کنی و....
موفق باشی.
مرسي
فقط من توي سايتتوون گشتم نرم افزاري براي تبديل به ميدي نبود
نرم افزرا ميدي هم رو پيسي من كار نميكنه
اگه نرم افزرا ديگه اي رو بذاري با آدرس دانلود واقعا ممنون ميشم
لطفا با عرض پوزش در صورت امكان آموزشGuitar pro v 4.1 را براي استفاده هر چه بهتر نرم افزار زيبا بگذاريد
متشكرم vurgun
دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط hes_r
من با چندتا Midi Covertor یا تبدیل کننده میدی کار کردم ولی از هیچ کدوم جواب نگرفتم
چون ازونجایی که در فایلهای با پسوند میدی هر نت بصورت واضحی شناسایی و کد گزاری میشه هیچ تبدیل کننده ای نمیتونه بعنوان مثال قطعه های هر چند با کیفیت با پسوند MP3 رو بصورت نت به نت تشخیص بده و استخراج کنه
ازین بابت هیچوقت نتیجه مطلوب بدست نمیاد
البته ممکن سیستمهای خاصی بتونن اینکار رو انجام بدن ولی با یه نرم افزار و یه کارت صدای on board گمان نمیکنم
اگرم کسی تونست به ما هم خبر بده...
با این حال اگه هنوز مسر به کار با تبدیل کننده میدی هستی بگو تا یه لینکی واست پیدا کنم
شما دوست گرامینقل قول:
نوشته شده توسط VURGUN
اگه مطالب رو از اول خونده باشی متوجه لینک غیر مستقیم خواهی شد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط anarchist60
ممنون .............نقل قول:
نوشته شده توسط anarchist60