موبایل نیار کلا با این وارد کننده هایی که کانتینر کانتینر موبایل وارد میکنن میخوای رقابت کنی؟ به نظر من کفشهای اسپرت و کوهنوردی اصل اگر هست بیاری خیلی سود بیشتری داره و اینترنتی هم راحت میتونی بفروشی مثلا از طریق سایت ایسامنقل قول:
موبایل نیار کلا با این وارد کننده هایی که کانتینر کانتینر موبایل وارد میکنن میخوای رقابت کنی؟ به نظر من کفشهای اسپرت و کوهنوردی اصل اگر هست بیاری خیلی سود بیشتری داره و اینترنتی هم راحت میتونی بفروشی مثلا از طریق سایت ایسامنقل قول:
اره موبایل که رجیستری هست.نقل قول:
من البته عددی میخوام بیارم میترسم مشتری نباشه. همه چی میتونم بخرم. مشتری چطور پیدا کنم عزیزم. مثلا 4 تا کفش کوهنوردی سودش چقدر میشه؟ نوع کفش رو از کجا پیدا کنم؟
لپتاپ دل هم دیدم مثلا 45 تومنه اینجا اونجا 70 تومن نمیدونم باز مشتری چطور پیدا کنم
کارت گرافی هم سود زیاد داره
کفش اصل اروپایی به قیمت عمده بیاری فروشش قطعیه کفشهای کوهنوردی ایتالیایی فرانسوی چون توی ایزان نیست و همه چینیه سودش بستگی داره نمیدونم اونجا قیمتا چطوره اول قیمت کن تا بهت بگم مثلا مارک ایتالیایی زامبرلن ببین چنده اونجا کفش رو باید بپرسی دیگه کجا میفروشن من که اونجا نیستم اونجا آف هم میزنن فروشگاهاشون مثلا کفشهای سال قبل یا کفشهایی که فصلشون گذشته را معمولا خیلی ارزونتر میدن تا مدلهای جدیدتر بیارن باید بپرسی ببینی کجا آف زدن تو نرکیه که اینطوری بودنقل قول:
عزیز من یه چیز میخوام بیارم اونم به صورت خردنقل قول: