سیستم شما از حد اقل نصب ویندوز 10 یکم بیشتره و میتونید فقط کارهای سبک انجام بدید به طور کلی 2 گیگ رم فقط برای کار های ویندوز 10 میره و میتونید بازی های سبک تا 1 گیگ رم استفاده کنید.
بوت ایبل رو به چه صورت انجتم دادید با روفوس اگر فایل ایژیو رو ریختید باید توی یک سیستم عامل برید و نرم افزار روفوس یا جایگزینش در اوبونتو رو دان کنید چون مال ویندوزه بعد ایژیو رو بهش بدید و وقتی کار تموم شد.
سیستم رو ری استارت کنید و موقعی که لوگو مادر بورد رو دیدید مال هر مادر برد فرق داره ببینید مال شما چیه f12 f2 f8 یا delet چند بار پشت هم بزنید یکیشون جواب میده و اون مال رفتن به بایوس هست از بایوس برید به بخش بوت و usb تون رو انتخاب کنید سیستم خودش ری استارت میشه ممکنه 10 ثانیه تا روشن شدن طول بکشه منتظر باشید و بوت کنید و به مراحل نصب بپردازید.
بسته به مادر برد ممکنه بوتش قفل باشه و اجازه بوت دوگانا نده تو همون جاها باید باشه پیداش کنید و خاموشش کنید
راجب gpt بودن هارد اگر دو هارد دارید میتونید یک هارد رو موقت به ویندوز اختصاص بدید و از همون جا کامند پرامپت رو باز کنیدو دستورات رو وارد کنید بعد هارد فرمت میشه و gpt میشه.
راجب بوت اصلا نترسید ترس چیز بدیه قبلا خودم هم میترسیدم و زیاد انجام نمیدادم ولی اینبار لپ تاپم رو باز کردم سرویس کنم برا اولین بار دیدم دیگه بالا نیومد حتا بایوس خلاصه درست کردمش حالا شما سر بوت نباید نگران باشید اگر اشتباه بوت کردید تصلا نترسید هیچ اتفاقی نمی تفته و از سیستمتون یهو دود بلند نمیشه یه زار ری استارت کنبد و دوباره انتحاب کنید