ظاهرا شما اینجا بیشتر از بقیه درگیر مشکلات اقتصادی کشور هستی که تا این حد با خشم و توهین جواب میدی. تعجبم از اینه که چرا هنوز سینه چاک کشوری مثل آمریکا هستی. چند سال دیگه احتمالا درک کنی این کشور چه ظلمی به امثال تو و دیگران کرده. با این افکار مریض هیچ وقت به آرامش نمیرسی یه لطفی به خودت کن اول این عادت خشم و اتهام زنی به دیگران رو از خودت دور کن و دوم سعی کن اول کارهای خودت رو ببینی بعد دیگران رو الان پدر و مادر و خانواده خودت چقدر ازت رضایت دارن؟ اگه مسئول بودی کمتر از بقیه دزدی میکردی؟ با کدوم فروتنی و الگویی میخواستی در برابر دزدی و ثروت های زیاد مقاومت کنی؟ 10 سال پیش افکار منم تقریبا مثل تو بود از زمین و زمان ناله میکردم اتفاقا عشق آمریکا هم بودم اما از وقتی رو خودم کار کردم به یه درک و آرامشی رسیدم که مسائل رو خیلی عمیق تر و منطقی تر میتونم ببینم شاید شما تو سن 50 سالگی به این سطح رسیدی که درک کنی اول باید خشم بی دلیل رو از خودت دور کنی تا منطقی تر به مسائل نگاه کنی شایدم مثل خیلی ها هیچ وقت نفهمیدی
پارسال که بحث سر خدا بود اصلا قبول نداشتی خدارو و سر اون بحثی که در مورد روابط نامشروع و فساد اخلاقی بود شدیدا طرفدار بی اخلاقی بودی با این افکار بیمار مشخصه همون چیزی میشی که الان هستی. غیرت داشته باش کار کن رو خودت :hmm: