دادش شرمنده یکم بیشتر توضیع بده شرمنده
دادش شرمنده یکم بیشتر توضیع بده شرمنده
مهیار جان من همین کار رو کردو و فایل جاد رو هم از فایل روی فایل جار درست کردم و لی باز هم نمیشه و همون ارور فایل ناشناخته رو میده . اعصابمو خورد کردهنقل قول:
نوشته شده توسط samsung_d600
خوب منظور من از اين نرم افزار اين نبود كه شايد با اين , بازيا نصب بشه فقط برنامه اي براي اينكه فايل جاد رو بهت بده چون بعضي از نرم افزار يا بازياي كه دنلود ميكنيد جاد رو نداره
من احتمال زياد ميدم كه كامپورت اشتباه تعريف شده كاشكي بلوتوث داشتيد
ممنون سامسونگ جان!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قابلي نداره
مهیار جان من با بلوتوث هم امتحان کردم ولی همون ارو فای ل ناشناخته است رو می ده و مطمتنم که کامپورت رو به برنامه سافنیک درست می دم طبق همون چیزی که توی آموزشتوت گفتید .نقل قول:
مهیار جان من با بلوتوث هم امتحان کردم ولی همون ارو فای ل ناشناخته است رو می ده و مطمتنم که کامپورت رو به برنامه سافنیک درست می دم طبق همون چیزی که توی آموزشتوت گفتید .نقل قول:
مهیار جان من با بلوتوث هم امتحان کردم ولی همون ارو فایل ناشناخته است رو می ده و مطمتنم که کامپورت رو به برنامه سافنیک درست می دم طبق همون چیزی که توی آموزشتوت گفتید .نقل قول:
ديگه فكر كنم خيلي اعصابتو خورد كرده كه اينجوري 3تا پست دادي خوب شما اول در برنامه ي بلوتوث بر روي سريال كانتكن كليك راست كنيد و كانتكت رو بزنيد بهد از اتصال در بالاي ساعت كامپورت رو ميزنه بعدش ديسكانتكت كنيد و همون كامپورت رو تيك بزنيد البته اگه در اون برنامه همه رو تيك بزنيد هم كارتون راه مي افته
سلام مهيار جان..
يك خواهش عاجزانه دارم...آموزش نصب با بلوتوث رو هم بزار.... منم مشكل درست نبودن كامپورت دارم كه هرچي ور رفتم نتونستم برطرفش كنم... حتما قلقي داره كه من بلد نيستم.... اين آموزش نصب با بلوتوثش رو هم بازار...ممنون
only samsung only mahyar